A
Akademik Forum
Guest
Sayın Demirares, diyelim ki siz bu ülkenin en iyi Dil Bilimcisisiniz, ben de naçizane Tijen Hocamın eski bir öğrencisiyim. Onun mesleğine olan sevgi ve saygısına şahit olmuş biri olarak bu sözler ile kırma hakkını nereden bulduğunuzu sormak istiyorum. Kimsenin başarısızlığı ile alay etmeyen, anlamayana 20 kez usanmadan anlatan öğretme aşkı ile işini yapan ve hayat enerjisinin tümünü işine harcayan birine söyledikleriniz sizin öğretmen olmadığınızı düşündürüyor. Eğer öğretmen iseniz öğrencilerinizin bilemediği konular karşısındaki tavrınız da böyle ise vay onların haline... Lütfen, forumlarda insanların kazandığı ekmek ile oynamaktan vazgeçip, çok başarılı bir öğretmene yakışır bir şekilde sınavdaki soruları ve cevaplarını paylaşın. Saygılarımla.Demirares hocam, bu yorumları hangi kurs adına yaptınız merak ettim. Hocam başlıkta olası cevaplar yazıyor, 3 sınava da aynı anda giremeyeceğimize göre, öğrencilerimizden gelen cevaplara göre cevap anahtarı güncelleniyor. Ayrıca biz YDS hocaları da yanlış yapabiliriz. Madem o kadar iyisiniz, biz de o kadar kötüyüz her sınav neden bizi takip ediyorsunuz. Hocam bunlar boş işler, gidin öğrencilerinize bol bol okuma çeviri yaptırın, deneme sınavı hazırlayın, ücretsiz yayınlayın, çözümünü youtube'dan yapın. Bu sayfaya harcadığınız zamana yazık. Ne kadar meraklısınız bizi takip etmeye. Hocam kendi işinize bakın hangi kurs iseniz bilmiyoruz. Forumdan çıkmak istemiyorum çok seviyorum demişsiniz, yeni üye olmuşsunuz, 1 mesajınız var. Çirkeflik yaparak bu iş olmaz. Lütfen gidip öğrencilerinize emek verin. Aldığınız para boğazınızdan rahat geçer o zaman.