srkncngz2525
Öğrenci
açıklama tarihi verilmez olur mu hocam artık ortalama her sınavın belli bir takvimi var zaten o yetkili bayan kimse zorla konusuyor gibi hıc bırseyden haberı yok
şu sınavlardan devlet gelir mi elde ediyor diyen sivrizekalı arkadaş hepimiz gerizekalıyız bir sen akıllısın değil mi?ortalama 100bin kişi sınava girse 50 tl'den 5 milyon tl yapar.napıyor bu devlet bu parayı hayrına dağıtıyor mu?maximum yarısı gider gözetmenlere ıvır zıvıra.Allah aşkına bir konuda yorum yapmadan önce varsa beynini kullanmayı dene.3 milyon kişinin girdiği kpss ortaöğretim sınavında kazanılan parayı becerebilirsen bir hesapla.karşılığında da 500 kişi alıyorlar kadroya.yani bütün para neredeyse keseye.asıl üzücü olan akademik alanda olan ya da olmaya çalışan siz gibi insanların bu şekilde şakşak yapması.
Devlet gelir mi elde ediyor diyen arkadasim, devlet tabii ki gelir elde ediyor. Eskiden sinav ucretleri (sadece dil degil hepsi icin soyluyorum) son derece makuldu. Eskiye kiyasla 3 kat daha artmis durumda. Sizin galiba ilk girisiniz, oncekilerle kiyaslayamiyorsunuz. Bu kadar yuksek sinav ucreti alinmamali bence
ozaman sayfaya bir açıklama koyun diye baskı yapalım bizde,
sizi sürekli aramamızdan sıkıldıysanız genel bir açıklama yazın sizde kurtulun bizde kurtulalım diyelim
şu sınavlardan devlet gelir mi elde ediyor diyen sivrizekalı arkadaş hepimiz gerizekalıyız bir sen akıllısın değil mi?ortalama 100bin kişi sınava girse 50 tl'den 5 milyon tl yapar.napıyor bu devlet bu parayı hayrına dağıtıyor mu?maximum yarısı gider gözetmenlere ıvır zıvıra.Allah aşkına bir konuda yorum yapmadan önce varsa beynini kullanmayı dene.3 milyon kişinin girdiği kpss ortaöğretim sınavında kazanılan parayı becerebilirsen bir hesapla.karşılığında da 500 kişi alıyorlar kadroya.yani bütün para neredeyse keseye.asıl üzücü olan akademik alanda olan ya da olmaya çalışan siz gibi insanların bu şekilde şakşak yapması.
Anadolu Uni. :İtirazlardan dolayı gecikti. Sonuçların bu hafta sonuna doğru hatta haftaya sarkma ihtimali var. Bekleyin dediler. Süpper ihtimaller dahilinde yaşadığımızın diğer bi kanıtı daha
Öylesine gönderildi
Altı üstü 10 soru yayınlandı. Hiç birinde hata yok. İtiraz neye acaba?demekki o kadar çok itiraz var ki, cevapla cevapla bitmiyor.
Sınavı iptal ediyoruz demeseler bari