5 Mart 2017 YÖKDİL Sınavınız Nasıl Geçti? (Soru Tartışmaları)

A

Akademik Forum

Guest
Çok bekleriz

Açıklanmamasna dair hiçbir mantıklı açıklama yok bence . Kurgu yapmanın anlamı yok . En iyimser halimle tembellik derim onun dışında iyi bir nokta göremiyorum . Ortada iyi bir iş yokken neden iyi şeyler dusunulsun ki . Saçmalık tam anlamıyla . ÖSYM bin geçtiği yollardan geçilmeden aynı çamura batilmadan olmayacak kısaca . Bu kokuşmuş sistemi savunmak için kurdukları cümleler ve savunmalar bunu paklamiyor . Parayı veren eziyet çeken biziz ama ne tuhaf ki sinav yapanların ukalaca tavirlarindan geçilmiyor .

A

Akademik Forum

Guest
Ben sağlıktan bir soruya itiraz ettim, itiraz no:6102 gibi bir rakamdı.itiraz sayısı hayli yüksek yani

business36

Öğrenci
Kabul edelim:
Asgari on sekiz yıl okusak da, bizim hiç bir önemimiz yok arkadaşlar. Bu sistem, hiçbir zaman bize saygı göstermeyecek.

Bu yüzden her ne olursak olalım, hangi işi yaparsak yapalım; Türkiye'nin ve kurumlarının bağımsız olması için mücadele edelim. Kurumlar için önemli olan şeyin, insanların hayatlarını kolaylaştırmak olduğunu hatırlatalım..

business36

Öğrenci
Düşünsenize, içimizden birisi ilgili sayfaları o kadar çok takip etmiş ki, sayfalardan birindeki duyuru panosunun noktalama işaretlerinin değiştiğini fark etmiş ve buradan çıkarsama yapmaya çalışmış.

Buna mecbur değiliz arkadaşlar! Bizi bu ruh haline zorlayan özel-tüzel herkesi kınıyorum.

O arkadaşa da en kalbi selamlarımı gönderiyorum..

SAS

Öğrenci
#Hayatımızın hemen her önemli sonuç açıklama zamanında bekletilmiş nesiliz biz. Öss, Kpss, atama sonucu, vs.

#Zamanında iş yapmak batar bize.
Elin oğlunun Turkish Time diye bize kulp takması boşuna değil...

A

Akademik Forum

Guest
Açıklanmadığını bile bile sonuç sayfasına bakmak da alışkanlık yaptı. Hakikaten bu kadar fazla oldu.

SAS

Öğrenci
[MENTION=66498]yekta[/MENTION]_sarac
YÖK Başkanının Twitter hesabı
[MENTION=7519]anadolu[/MENTION]_Univ
Anadolu Ünv. Twitter hesabı

Yds-ales

Öğrenci
Evet her sinavin aciklanma sureci ortalama 20 isgunu surmektedir.Ama burda hepimizin ortak bir problemi var.yökdil sınavı sonrası e-yds ve yds olmasindan dolayı bizler puanimiza göré başvuruda bulunacağız. Enazindan yökdil sınavı için açıklanma süreci daha erken olmalıydı. Geçen cumartesi e yds ye girmeyen birçok arkadaşım var.çünkü yökdil sinavindan barajı geçtiklerini düşünüyorlar. Belki de gecemediler.varsayımla hareket etmek durumunda kalıyorlar.dilerim artık salı günü açıklanır da önümüzü görebiliriz.

A

Akademik Forum

Guest
Doktora barajı 50 olsun.

Yök dilin bu sınavına mahsus olmak üzere doktora başvurusu için barajın 50 olmasını istiyoruz. Yetkililer duysunlar lütfen. Bir formül bulunsun. Madem ihtiyaç var ve bu sınav biraz da bu ihtiyaç sebebiyle yapıldı. Taban puan verilsin. Hangi sorular en az yapılmışsa o sorular iptal edilsin. Az yapılmış olması sorunun mükemmel olmadığını da göstermez mi. Belki bir umut....😄

A

Akademik Forum

Guest
aksine bu sınavdan sonra doktora şartı 60 doçentlik şartı 70 olmalı. sonuçta ingilizce seviyesini belirlemeye yönelik bir sınav değildi prosedür yerine getirme sınavıydi.

halide-huri

Öğrenci
8:40 itibariyle bakıyoruz, açıklama var mı , tabiki yok :p seyfi hoca sosyal medya hesabından çarşamba veya perşembe açıklanabilirmiş, kesin bilgiymiş diye mesaj atmış .

srkncngz2525

Öğrenci
Bu insanlarla dalga geçmekten başka birşey değil arıyorum verdiği cevap 20 is günü. Önce 17si dediler sonra ertelendi 24 sonra öyle bir tarih Yok 20 is günü oldu Sessiz kalmaya buraya yazmaya devam ettikçe daha çok bekleyeceğiz. YÖK rektörlük aramalıyız. Sessiz kalamayız

elkmuh46

Öğrenci
Bu insanlarla dalga geçmekten başka birşey değil arıyorum verdiği cevap 20 is günü. Önce 17si dediler sonra ertelendi 24 sonra öyle bir tarih Yok 20 is günü oldu Sessiz kalmaya buraya yazmaya devam ettikçe daha çok bekleyeceğiz. YÖK rektörlük aramalıyız. Sessiz kalamayız

hocam bence twitter da grup halinde bastıralım.bakın 100-200 twit atsak rahatsız olurlar.ne dersin hocam?sosyal medya en etkili çözüm bence.