5 Mart 2017 YÖKDİL Sınavınız Nasıl Geçti? (Soru Tartışmaları)

A

Akademik Forum

Guest
Durur muyum, tekrar aradim belirtilen numarayi, gerci aliskanlik oldu her gun araya araya...neyse...
"NET BIR TARIH YOK, 20 IS GUNU" dediler...
17siydi,24uydu, simdi 20 is gunu.. bakalim yarina ne bulup ne diyecekler..

Ş

Şahane Misafir

Guest
Twitter da #yokdil başlığı altında mesaj atalım. Aynı zamanda Yekta Saraç'ın, Yök'ün ve Anadolu Üniversitesinin resmi hesaplarına atıf yapalım..
Gerçi Yök'ün sayfası Yekta Saraç'ın (Alo Fatih'in kardeşinin) sayfası gibi ama neyse..

elkmuh46

Öğrenci
kimse kusura bakmasın da bir twit atmaktan aciz olanların bişeyden şikayetlenme hakkı yok çünkü sesinizi sadece kendiniz duyuyorsunuz.bir avuc boş kalabalık burası.yazık ki çoğu da akademisyen

A

Akademik Forum

Guest
yökdil

ama bu iş böyle 2-3 kişiyle olmaz ki, sadece sonuçları biz mi bekliyoruz arkadaşlar?

Y

yökdilzede

Guest
yökdilzede

memurlar.net'e yazalım.. yökdil sonuçlarının açıklanmaması 100000 akademisyeni magdur ediyor diye...

A

Akademik Forum

Guest
iki üniversite

arkadaşlar, daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama konuya ilişkin şöyle bir tahminim var:

sınavı Ankara üniversitesi hazırlıyor ve Anadolu üniversitesi uyguluyor.
peki itirazları kim değerlendirecek. bence soruları hazırlayan Ankara üniversitesi itirazları değerlendiriyor.
benim tahminin Anadolu üniversitesi Ankara üniversitesinden gelecek yanıtı bekliyor ki iptal edilen soru varsa ona göre puanları hesaplasın.
İki üniversitenin resmi yazışması bile tek başına süreci uzatmaya yeter. Trakya'da bir laf vardır "iki pomak bir hükümet" diye. Bence bizim sına sonuçları işi buna döndü.