5 Mart 2017 YÖKDİL Sınavınız Nasıl Geçti? (Soru Tartışmaları)

A

Akademik Forum

Guest
arkadaşlar bir şeyi merak ettim.Bu yök dil puanı araştırma görevliliği kadrolarına başvuru için geçerli mi değil mi ? Sadece yüksek lisans ve doktora için mi kullanılıyor. Hala net bir cevap bulamadım.Yardımcı olacak biri var mı tane tane anlatacak birisi.Çünkü kimse açıklama yapmıyor.

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar bu sınav araştırma görevliliği kadrolarına başvuru için geçer mi değil mi ? Sadece yüksek lisans ve doktora için mi kullanılabiliyor ?? Bunu cevabını verebilir misiniz. Hala net bir açıklama görevemedim.Düzgün bir şekilde açıklarbilir misiniz ?

A

Akademik Forum

Guest
şimdi bu sınav sonuçlarına göre örneğin araştırma görevlisi olmak için başvuru yapılabilecek mi arkadaşlar ??

A

Akademik Forum

Guest
20'li sayfalara dönerseniz yökün kararı paylaşıldı daha önce sınav sonucu araştırma görevliliğinde geçerli.

A

Akademik Forum

Guest
anlamamak icin ozel caba mi sarfediyosunuz..ilk gunden beri akademik yukselme icin de gecellrli..yds nin gecerli oldugu dil tazminati disinda her yerde gecerli diye davul calindi..bunu anlatamayacak ne var..kazansanizda cok hayra olmaz..

A

Akademik adalet

Guest
Adil olunursa

Ona yakin bekleyen var da adil davranilirsa tabi. Bu ülkede 30 yds yi 90 yapanlari 90 ini da 60 yapanlari gorduk. Simdi boyle aciklamassiz beklenilmesi acikcasi insanda güven birakmiyor. Can sıkıyor mide bulandırıyor.

A

Akademik Forum

Guest
Yaw arkadaşlar artık şu muhabbeti bırakın ya. YÖKDİL=YDS, dil tazminatı hariç. Bunu hala anlayamıyorsanız gidip bir yere de başvurmayın. YÖKDİL eskinin ÜDS yerine geçiyor. Eskiden ÜDS için de dil tazminatı yoktu KPDS'den dil tazminatı alınabiliyordu.

A

Akademik Forum

Guest
ayin 22 sinde aciklanacak. kesin bilgi. zaten seyfi hocada carsamba yada persembe demisti. ama anadolu universitesinden tanidik ayin 22 sinde kesin olarak aciklanacak dedi.

A

Akademik Forum

Guest
şimdi aradım bu hafta açıklanması muhtemel ancak bir aksilik olursa pazartesiye sarkabilir dediler..

A

Akademik Forum

Guest
kimse kusura bakmasın da bir twit atmaktan aciz olanların bişeyden şikayetlenme hakkı yok çünkü sesinizi sadece kendiniz duyuyorsunuz.bir avuc boş kalabalık burası.yazık ki çoğu da akademisyen

herkese günaydın.hiçbişey yapmayıp mesajları takip eden ve şikayetlenenen binlerce "aydın" buralarda mı?

sizde bu kalabalık takıntı yaptıysa girmeyin siteye, herkes cevap vermek zorunda mı? siz istiyorsanız arayın, istemiyorsanız aramayın, kalabalıktan size ne? anlamadım gitti..