5 Mart 2017 YÖKDİL Sınavınız Nasıl Geçti? (Soru Tartışmaları)

elkmuh46

Öğrenci
bu düpedüz insanları hiçe saymadır bence.yazık değil mi bu kadar insanı perişan ediyorlar.bin kere aradı insanlar demek ki bekleyen var ne var sanki biraz empati yapılsa.vah memleketin haline.birgün olurda yüksek bir makama yakın olursam bu kangren yapıyı bozmaya adayacağım kendimi.

M

malatya44

Guest
Arkadaşlar ben şimdi aradım sonuçlarlar belli anadolu üniv. yerine yök aramalıyız çünkü onlardan talimat bekliyoruz yayınlayın dedikleri yayınlayacaz dedi karşıdaki kişi bilginize....

A

Akademik Forum

Guest
Yekta Saraç'ın yapmış olduğu açıklamadan anlaşılıyor ki sonuçlar bir süre daha açıklanmayacak. Sebebi ise itiraz süresiymiş. Açıklamayı bugün yaptığı için sonuçlar bugün de kesin yok. Bu hafta cuma gününe kadar da açıklanacağını düşünmüyorum

A

Akademik Forum

Guest
YÖK başkanı Yekta Saraç'ın, Yökdil'e dair twitter hesabından yaptığı açıklama:

Ekli dosyayı görüntüle 5869

https://twitter.com/yekta_sarac

Açıklamalar genel olarak çok olumlu arkadaşlar. Artık YDS' ye mahkum olunmayacağı ve daha mantıklı alternatiflerin ele alınmasında ısrar edileceğinin belirtilmesi umut verici. Yakın tarih dediğine göre bugün de açıklanmayacak. Cuma olur gibi. Geç olsun olumlu olsun arkadaşlar. Her iptal edilen soru birer doğru soru demektir. Sıkıntılı sorular vardı gerçekten de. Biraz sabır.

A

Akademik Forum

Guest
açıklamadan anladığım eli kulağında itiraz süresi 10'unda bitti 15 günde bunlara cevap süresi varsa 25 mart'ta açıklanır sanırım. eğer bir sürpriz yapıp erken açıklamazlarsa. "muhtemel beklenmesi gereken itiraz süresi" başka birşeyi ifade ediyorsa onu bilemem. merakla bekliyoruz.

A

Akademik Forum

Guest
arkadaslar bugun ve bu hafta aciklanmayacak, malesef. bundan sonra itirazlar sonuclardan sonra alinsin. itiraz edenler yuzunden sonuc aciklanmiyor deniyor.

A

Akademik Forum

Guest
"Bu gibi merkezi sınavlarda mutat olan muhtemel itirazlar için beklenmesi gereken sürenin bitiminde sonuçların açıklanacak" mış
nedir itirazlar için beklenmesi gereken süre?
15 gün mü? 1 hafta mı?
bu açıklamadan anlaşılıyor ki sonuçlar belli, yds'ye göre yükseldiğini falan söylediğine göre..

SAS

Öğrenci
Bu açıklamaya göre 24ü akşam gibi açıklanır bence. 20 iş günü dolsun muhabbeti yaparlarsa (belki de muhtemel itiraz sonrası mahkeme süreci için) o zaman 31ine kalır.