A
Akademik Forum
Guest
Açıklama
Yök başkanı açıklama yapmış. Başarı oranı YDS'ye göre yüksekmis. Hadi yine iyisiniz .
Yök başkanı açıklama yapmış. Başarı oranı YDS'ye göre yüksekmis. Hadi yine iyisiniz .
Bu açıklamaya göre 24ü akşam gibi açıklanır bence. 20 iş günü dolsun muhabbeti yaparlarsa (belki de muhtemel itiraz sonrası mahkeme süreci için) o zaman 31ine kalır.
Sosyal bölümde neandertaler ile ilgili parça tamamlama sorusuna çok takıldım. Cevap hangi lıktı bilen var mı
hemşerim sen ne diyorsun ya bizim derdimize bak sizin söylemlerinize bak he tamam şampiyon sizsiniz dil uzmanı da sizler yolunuza bakın kendi alanınıza gidin sınav yapıldığı tarihten itibaren aynı muhabbetler yok neymiş adil mi yok kolaydı yok hakkımız yendi bilmem ne. Kimsenin hak falan yediği de yok hakkına girdiği de çalışmayan insana herşey aynıdır zor kolay hikayesine girmeyelim boş yere bu konuları da kapatalım herkes kendi işine yoluna baksın.Şimdi arkadaşlar herkesin hakkında hayırlısı mümkünse de "adaletli şekilde" hayırlısı olsun da...
YDS varken bu niye yapıldı? Daha çok sınava girme şansı kendini deneme şansı derseniz anlarım ama o zaman YDS'nin sayısı çoğaltılmalıydı, bariz bir şekilde kolay bir sınavın YDS ile eşdeğer kabul görmesi (akademik başvurularda) kimin çıkarına? Yani herkes barajı geçsin mantığı var burada, o zaman İngilizce şartını kaldırın gitsin daha iyi. YDS için kurslara para dökenler, zaman ve emek harcayıp 80-90 alanlar enayiymiş demek ki.
Şimdi arkadaşlar herkesin hakkında hayırlısı mümkünse de "adaletli şekilde" hayırlısı olsun da...
YDS varken bu niye yapıldı? Daha çok sınava girme şansı kendini deneme şansı derseniz anlarım ama o zaman YDS'nin sayısı çoğaltılmalıydı, bariz bir şekilde kolay bir sınavın YDS ile eşdeğer kabul görmesi (akademik başvurularda) kimin çıkarına? Yani herkes barajı geçsin mantığı var burada, o zaman İngilizce şartını kaldırın gitsin daha iyi. YDS için kurslara para dökenler, zaman ve emek harcayıp 80-90 alanlar enayiymiş demek ki.
Şimdi arkadaşlar herkesin hakkında hayırlısı mümkünse de "adaletli şekilde" hayırlısı olsun da...
hemşerim sen ne diyorsun ya bizim derdimize bak sizin söylemlerinize bak he tamam şampiyon sizsiniz dil uzmanı da sizler yolunuza bakın kendi alanınıza gidin sınav yapıldığı tarihten itibaren aynı muhabbetler yok neymiş adil mi yok kolaydı yok hakkımız yendi bilmem ne. Kimsenin hak falan yediği de yok hakkına girdiği de çalışmayan insana herşey aynıdır zor kolay hikayesine girmeyelim boş yere bu konuları da kapatalım herkes kendi işine yoluna baksın.
bir sınavın kolay olması neden insanları rahatsız ediyor anlamıyorum.kardeşim bu rekabetçi tavırlarınızı üniversite sınavında görecektik.yazıyorsunuz iibf vs vs türkiyede milyona ulaşmış bölümler sonra gelip burda ağlıyorsunuz.ben mühendisim çalıştım kazandım.devlet 80 sene akademisyen almasa umrumda değil.zaten çalışıyorum yaklaşık akademisyen kadar da maaşım var sadece ideallerimden ötürü uğraşıyorum bu akademik işlerle.sen de çalışsaydın olsaydın bir mühendis doktor falan filan iş için kimseyi beklemezdin.birazcık özeleştiri yapmak gerekir.