5 Mart 2017 YÖKDİL Sınavınız Nasıl Geçti? (Soru Tartışmaları)

hocam ben mevzuata çok uzağım hiç bilmiyorum tek bildiğim bizi boşa bekletiyorlar sonuçların hazır olduğunu düşünüyorum
Sonuçlar hazırdır zaten. O tarzda konuşuyorlar telefonda. Şu süre nedir? Ne zaman dolacak? Dolduğu gün açıklanacak işte. Yönetmelik falan hepsinde 3 yada 5 gün yazıyor. Sınav biteli yıl oldu.

Öylesine gönderildi

A

Akademik Forum

Guest
Az önce aradım belli bir tarih yok başvuru sayfanızdan takip edin dediler... Bu kadar sistemsiz belirsiz birşey olur mu ya?

A

Akademik Forum

Guest
Personaleprivate

Böyle rezillik olmaz kaç gün geçti sınav olalı hala sonuçları açıklayacaklar. Sanki ÖSYM ye itiraz edilmiyor da.

elkmuh46

Öğrenci
valla hocam ne yapılması gerekiyorsa ben kendi adıma yaparım ama herkes için aynı şey geçerli mi bilemiyorum.telefonları kitlesek aslında çözüm olabilir.gerçi twit atmaktan aciz insanlar nasıl olur da arar orası da ayrı mevzu.böyle koyun gibi beklemeye mahkumuz

A

Akademik Forum

Guest
arkadaşlar bugün açıklanmayacakmış. aradım öyle söylediler. yarına yetiştirmeye çalışıyorlarmış. isterseniz siz de arayın ki en azından haftaya kalmasın.

yetiştirmeye mi çalışıyorlarmış? vay be , sanki sınav dün oldu da yarına yetiştirip üstün başarı sergileyecekler, açıklamaya bak be....bilgi verdiğiniz için sağolun hocam

A

Akademik Forum

Guest
Yokdil

Arkadaşlar herkes telefon yağmuruna tutsun bugün mesai bitimine açıklanma ihtimali var

valla hocam ne yapılması gerekiyorsa ben kendi adıma yaparım ama herkes için aynı şey geçerli mi bilemiyorum.telefonları kitlesek aslında çözüm olabilir.gerçi twit atmaktan aciz insanlar nasıl olur da arar orası da ayrı mevzu.böyle koyun gibi beklemeye mahkumuz
Hayırlısı olsun demekten başka ne gelir elden...

Öylesine gönderildi

A

Akademik Forum

Guest
sonuc aciklansn

Hergun 5 kez aryrm.az ince aradm 20 is gunu.tarh belli degl diyorlar. Arkadaslar arayn szlerde tivit atn falan.

sinan1907

Öğrenci
Bu yorumda o kadar haksız eleştiri var ki hangisinden başlasam. Sizi, biraz daha dikkatli düşünüp öyle eleştiri yapmaya davet ediyorum.

Ya boş boş konuşmayın arkadaş. Eleştirilerimi beynin almadığına göre ya ÖYPlisin ya dershaneden sınavsız atandın eleştirdiklerimden biri olduğun kesin. Batıyorsa batacak ben doğrusunu söylerim.
Sınavsız atanan mı dersin, sırf diploma notuyla kadro sahibi edilen mi dersin, biz boşa çalışmışız kardeşim boşa, şimdi de herkes İngilizce sahibi edildi. Size ters konuşuyorum diye kendi pislik bencilliğinizden dolayı laf olsun diye konuşmayın. Adaletsizlik aldı başını gitti. NOKTA.

A

Akademik Forum

Guest
Ya boş boş konuşmayın arkadaş. Eleştirilerimi beynin almadığına göre ya ÖYPlisin ya dershaneden sınavsız atandın eleştirdiklerimden biri olduğun kesin. Batıyorsa batacak ben doğrusunu söylerim.
Sınavsız atanan mı dersin, sırf diploma notuyla kadro sahibi edilen mi dersin, biz boşa çalışmışız kardeşim boşa, şimdi de herkes İngilizce sahibi edildi. Size ters konuşuyorum diye kendi pislik bencilliğinizden dolayı laf olsun diye konuşmayın. Adaletsizlik aldı başını gitti. NOKTA.
Boşa konuşuyorsun. Sen niye öyp ile atanamadın? Ya da yüksek lisans yaparken hocaların niye sana kadro açmadı? Ya da başvurduğun ve sıralamaya girdiğin ilanlarda sınavda niye başarılı olamadın?

A

Akademik Forum

Guest
Büyük ihtimalle itirazlar sonucu bir kaç soru iptal edildi, yeniden değerlendiriyorlar, en gec yarın acıklarlar insallah

Bazinga

Öğrenci

Üslubunuza dikkat edin lütfen. ÖYP li değilim hiçbir üniversitede kadrom da yok, daha önce dershanede çalışmadım ki sınavsız atanma diye bir durumda yaşamadım. Doğru değil haksız eleştiri yapıyorsunuz, belli ki canınızı fena yakmışlar. Bu acıyı, ağız bozukluğuyla, bilip bilmeden bazı kesim ve kişileri itham altında bırakarak çıkartmaya çalışıyorsunuz. Yazık size.

A

Akademik Forum

Guest
İtirazların üzerinden tam 14 gün geçmiş olacak yarın. O yüzden sonuçlar bugün de açıklanmayacak bence. Tabii umarım açıklanır ama... :(

A

Akademik Forum

Guest

Senin gibiler akademisyen olmasın zaten, bu ağızla kime rol model olacaksın?

curiosity

Öğrenci
arkadaslar aradim haftaya kaldi dediler

- - - Güncellendi - - -

yok yapamiyorsa, bu isi beceremiyorsa eger ugrastirmasin bizleride. OSYM yapsin, hem sinav guvenligi filanda berbatti, yds ye gore. yokdilin sorumlulugunu OSYM alsin, ayni formatta daha profesyonel ellerde girenlere eziyet olmadan yapilsin.

A

Akademik Forum

Guest
Yokdıl: Bullshıt!

baslarindan savmak icin soylenmis te olabilir. ama malesef, haftaya cumartesi aciklanir diye bekliyorum artik tum bu olanlardan sonra. 20 is gunu haftaya cumaya bitiyor ve cumartesi 21. gun.

arkadaslar koskoca YGS bile 13 gunde aciklaniyor- 2 milyon kisinin sonucu-. bu 20 is gunu bile ilk bu sinavda duyuldu. hem 10 soru ustunden itiraz etmek te ne demek. sinav ve sonrasi sacmalik. sonucum gelse, itiraz edenlerden 5 bini belki itiraz etmiyecekti.