Sonuçlar hazırdır zaten. O tarzda konuşuyorlar telefonda. Şu süre nedir? Ne zaman dolacak? Dolduğu gün açıklanacak işte. Yönetmelik falan hepsinde 3 yada 5 gün yazıyor. Sınav biteli yıl oldu.hocam ben mevzuata çok uzağım hiç bilmiyorum tek bildiğim bizi boşa bekletiyorlar sonuçların hazır olduğunu düşünüyorum
arkadaşlar bugün açıklanmayacakmış. aradım öyle söylediler. yarına yetiştirmeye çalışıyorlarmış. isterseniz siz de arayın ki en azından haftaya kalmasın.
Hayırlısı olsun demekten başka ne gelir elden...valla hocam ne yapılması gerekiyorsa ben kendi adıma yaparım ama herkes için aynı şey geçerli mi bilemiyorum.telefonları kitlesek aslında çözüm olabilir.gerçi twit atmaktan aciz insanlar nasıl olur da arar orası da ayrı mevzu.böyle koyun gibi beklemeye mahkumuz
Bu yorumda o kadar haksız eleştiri var ki hangisinden başlasam. Sizi, biraz daha dikkatli düşünüp öyle eleştiri yapmaya davet ediyorum.
Boşa konuşuyorsun. Sen niye öyp ile atanamadın? Ya da yüksek lisans yaparken hocaların niye sana kadro açmadı? Ya da başvurduğun ve sıralamaya girdiğin ilanlarda sınavda niye başarılı olamadın?Ya boş boş konuşmayın arkadaş. Eleştirilerimi beynin almadığına göre ya ÖYPlisin ya dershaneden sınavsız atandın eleştirdiklerimden biri olduğun kesin. Batıyorsa batacak ben doğrusunu söylerim.
Sınavsız atanan mı dersin, sırf diploma notuyla kadro sahibi edilen mi dersin, biz boşa çalışmışız kardeşim boşa, şimdi de herkes İngilizce sahibi edildi. Size ters konuşuyorum diye kendi pislik bencilliğinizden dolayı laf olsun diye konuşmayın. Adaletsizlik aldı başını gitti. NOKTA.
Ya boş boş konuşmayın arkadaş. Eleştirilerimi beynin almadığına göre ya ÖYPlisin ya dershaneden sınavsız atandın eleştirdiklerimden biri olduğun kesin. Batıyorsa batacak ben doğrusunu söylerim.
Sınavsız atanan mı dersin, sırf diploma notuyla kadro sahibi edilen mi dersin, biz boşa çalışmışız kardeşim boşa, şimdi de herkes İngilizce sahibi edildi. Size ters konuşuyorum diye kendi pislik bencilliğinizden dolayı laf olsun diye konuşmayın. Adaletsizlik aldı başını gitti. NOKTA.
Ya boş boş konuşmayın arkadaş. Eleştirilerimi beynin almadığına göre ya ÖYPlisin ya dershaneden sınavsız atandın eleştirdiklerimden biri olduğun kesin. Batıyorsa batacak ben doğrusunu söylerim.