5 Mart 2017 YÖKDİL Sınavınız Nasıl Geçti? (Soru Tartışmaları)

A

Akademik Forum

Guest
Ben de telefonda net bilgi vereceklerini sanmıyorum. Dahilisini bilmediğimden ulaşamadım. Dahilisini paylaşırsanız arayıp sorabiliriz bizler de. En azından sıkıştırırız açıklamaları için...

Dahili : 2286

Twitter da 28 Mart Salı saat 14.00 dan itibaren açıklanacakmış diye bi tweet vardı onu sordum tarih belirli değil duyurulardan takip edin dediler

curiosity

Öğrenci
evet eklenti 5890
ama aciklanan bi sey yok. galiba giriyorlar, mutlu son mu acaba. umarim sonuclar hepimizi ters kose yaparak aciklanir bugun. herne kadar beklemesemde. sitede hareketlenme var

Son düzenleme:
A

Akademik Forum

Guest
Aradım az önce. Net tarih yok duyuruları takip edin dediler yine. Peki bugün de duyuruları takip edelim mi, evet edin dediler. Eskiden sorduğumda bugun acıklanmayacak diyorlardı

A

Akademik Forum

Guest
Bugün açıklanacak mı arkadaşlar? Nereden haber aldınız? Yada sitedeki değişimi nasıl anlıyorsunuz?

Eklenti geçersiz diyor.

- - - Güncellendi - - -

:encouragement: Sayfaya bir girin, sayfa görünmöüyor. Çıkış yazısı var sadece. Bence de yaklaşıyor gibi...

- - - Güncellendi - - -

Şimdi de no results fouund yazıyor. ha gayret, ah gayret, açıklanacak gibi.

A

Akademik Forum

Guest
Nerede

Nerede o hareketlenme . Bir hareket yok sabit her sey biraktigim gibi 16gun onceki sessizlik.

Hetfield

Öğrenci
Ne aksiyon ama sanki Oscarlık bir film gibi, kalpler güm güm.. Açıklanan birşey yok.. Düşürdükleri şu duruma bak içler acısı. Yazık...

Hetfield

Öğrenci
Bence anadolu üniversitesindeki webmasterlar forumu okuyup fantazi yapıyor, "bak şimdi bir kaç değişiklik yapacam, nasıl hareketlenecek" diye düzenleme yapıyor, sonra arkasına yaslanıp yazılanlara, halimize gülüyorlar :D

- - - Güncellendi - - -

Ya da biz sayfaya fazla yüklenince Sql server hata veriyordur :D