5 Mart 2017 YÖKDİL Sınavınız Nasıl Geçti? (Soru Tartışmaları)

A

Akademik Forum

Guest
OKS, YGS, LYS, ALES, Ehliyet ve yüzlerce final/vize sınavına girdim, sınıf tekrarı yapmamı gerektirebilecek birçok sınav sonucu bekledim ama hiçbir sınav sonucunu beklemek beni bu kadar heyecanlandırmamıştı. Bunun en büyük sebebi ise yaşanan bu gecikme.

A

Akademik Forum

Guest
Ben Ykdil sayfasına her girdiğimde itirazlar kısmına da tıklıyorum. Sorular orada açıklandığı için belki sonuçlar da orada açıklanır diye. Ya siz?

A

Akademik Forum

Guest
Yazık

Yazık bu insanlara sabır edelim az daha ne diyeyim. Allah a havale edelim ben alese başvuru yapmayacağım artık bu sınav sonucunu bekliyordum. 90 lira az para değil o parayı kazanmak için neler çekiyorum. Gerçekten bu insanlar bunu hak etmiyor. Sınavlar okunmuş sadece oyun oynuyorlar yekta gündemde kalmak için böyle yapıyor

Hergun 5 kez aryrm.az ince aradm 20 is gunu.tarh belli degl diyorlar. Arkadaslar arayn szlerde tivit atn falan.
O zaman nisanın ilk pazartesi günü ancak açıklanır. Cümleten geçmiş olsun. Sinav hakkında o kadar atıp tutulursa olacağı budur. Çekemeyenler giremeyenler giripte beceremeyenler ve karşılarında oh be iyiydi diyenler bu şekilde davrandıkça lehimize olanı aleyhimize çeviririz her zaman. Çok başarılıyız abi. Kendimize zarar vermede çok başarılıyız. Bi susun artık da. Bi sınavın 75 sayfa kritiğimi olur?! Bu kadar ArGE yapılmamıştır sınava heralde...

Öylesine gönderildi

Son düzenleme:
A

Akademik Forum

Guest
Yazık bu insanlara sabır edelim az daha ne diyeyim. Allah a havale edelim ben alese başvuru yapmayacağım artık bu sınav sonucunu bekliyordum. 90 lira az para değil o parayı kazanmak için neler çekiyorum. Gerçekten bu insanlar bunu hak etmiyor. Sınavlar okunmuş sadece oyun oynuyorlar yekta gündemde kalmak için böyle yapıyor

Hocam siz ALES'e başvurunuzu yapın gece 23:59 a kadar para yatırma süreniz var. Parayı yatırmayı o saate kadar değerlendirirsiniz.

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar yökdil sınavı ösym sayfasında mı açıklanacak merak içindeyim. yds'den yıllarca geçemedim ama bundan çok çok iyi bekliyorum

A

AkademikForum1

Guest
En azından açıklanacağı tarih verilseydi iyi olurdu, belli olmadığı için sürekli takip etmek gerekiyor.

A

Akademik Forum

Guest
Yökdil

arkadaşlar bu hafta hergün aradım, yarın için takipte kalın dediler. önceki günler açıklanmayacak diyorlardı. Yok haftaya kalma ihtimali varmış filan inanmayın. Bıçak kemiğe dayandı artık😄

A

Akademik Forum

Guest
Yuzde 10

Keske o yüzde 10 u sorsaydın muhtelen o yüzde 10 neyse o gün açıklanacak

A

Akademik Forum

Guest
Ben söyleyeyim size, pazartesiye kaldı. ALES olayını düşünüyorlar bence. Millet ALES'e başvursun sonra açıklarız diyorlar. 24.03.2017 23:59 son para yatırma saatiydi galiba, hafta sonu girer araya pazartesiye kalır yani.

A

Akademik Forum

Guest
yökdil 28 mart salı günü saat 14.00'dan itibaren açıklanacak. Kaynak: Anadolu üniversitesi twitterda böle haber var.herkes bişey sölüyo

halide-huri

Öğrenci
Yılan hikayesine dönen dil sınavını inşallah yarın öğleden sonra açıklarlar da kurtuluruz. Twitter da her yere yazıyoruz ama demek ki bi işe yaramamış. Kendileri yine bildiklerini okuyacaklar.