Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması

Dexter54

Öğrenci
Az önce üniversiteyi aradığımda kendi durumumu sorduktan sonra henüz bilgi gelmediğini öğrendim benim bir ay oldu bu arada.
Lakin ekim ayındaki KHK dan sonra ekim sonunda evraklarını verenlerin geçen hafta soruşturma sonuçları gelmiş ve tebligat yollamışlar iş başı için.
Öğrendiğim bu ve sanırım bu hesaba göre 2 ay 10 gün falan sürüyor.
Not : ilgili kişiler istanbul Ankara da oturuyor.

Hasanimo

Araştırma Görevlisi
Arkadaşlar anladığım kadarıyla en büyük sorunlardan biri belgelerin kurumlar arası transferi, bu süreç nasıl işliyor? Yani gönderi işini PTT mi yapıyor yoksa kurumların kuryesi mi var? Önemli belgeler sonuçta.

A

Akademik Forum

Guest
Bunu biz nereden bilelim abuk sabuk sorularla forumu doldurmayın bilgi verebileceksemiz yazın

efendi

Araştırma Görevlisi
Değerli arkadaşlar atama kararımızı aldık nasip olursa pazartesi başlıyoruz. İnşallah en kısa zamanda hayırlısı ile siz de başlarsınız

filefile

Öğrenci
Hocam hayirli olsun amin darisi başimiza. Diger duydugunuz kisilerinde surecleri hakkinda bizleri bilgilendirmeniz icin forumdan elinizi ayaginizi cekmeyin lutfen ;)

Hocam hayirli ugurlu olsun. Darisi basimiza :) Bu iki aylik sureciniz nasil gecti emniyet ya da universiteden sizi aradilar mi hic bizleri bilgilendirebilir misiniz ? Bizler öylece ne olacagini bilmeden bekliyoruz.

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar anladığım kadarıyla en büyük sorunlardan biri belgelerin kurumlar arası transferi, bu süreç nasıl işliyor? Yani gönderi işini PTT mi yapıyor yoksa kurumların kuryesi mi var? Önemli belgeler sonuçta.

Kurumların kendi kuryesi var günde 2 kez, sabah ve öğleden sonra olmak üzere, uğruyorlar

Burada güvenlik soruşturması tamamlananlardan güzel haberler almak çok iyi. Ben de 2 Kasımda kazandım ve belgelerimi 10 Kasımda teslim ettim, hala bekliyorum. Geçtiğimiz hafta üniversiteyi aradığımda benim soruşturmamın hala sonuçlanmadığını fakat sonuçlanan arkadaşlar olduğunu söylemişlerdi. Burada da bazı arkadaşlar sonuçlandığını söylemiş. Demek ki geç de olsa süreç işliyor. 2 ay + 10 gün benim için umut vaat eden bir süre, diğer arkadaşlara da sabırlar diliyorum :)

Turkboy

Öğrenci
Burada güvenlik soruşturması tamamlananlardan güzel haberler almak çok iyi. Ben de 2 Kasımda kazandım ve belgelerimi 10 Kasımda teslim ettim, hala bekliyorum. Geçtiğimiz hafta üniversiteyi aradığımda benim soruşturmamın hala sonuçlanmadığını fakat sonuçlanan arkadaşlar olduğunu söylemişlerdi. Burada da bazı arkadaşlar sonuçlandığını söylemiş. Demek ki geç de olsa süreç işliyor. 2 ay + 10 gün benim için umut vaat eden bir süre, diğer arkadaşlara da sabırlar diliyorum :)

Hocam ikametiniz neresi acaba?

A

Akademik Forum

Guest
Ankara - Güvenlik Soruşturması

[MENTION=63316]bolu06[/MENTION] ben de evraklarımı 22 kasım da teslim ettim ve hala bekliyorum Ankara'da ikamet ediyorum. Ankara Emniyet Güvenlik Şubesi ile görüşmeye gittiğimde beni Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gönderdiler ve oradan hic bir sonuç alamadım siz şahsen mi telefonla mı görüştünüz? Bilgi edinmek için kiminle iletişim kurmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Dexter54

Öğrenci
arkadaşlar merhaba,
Daha önce de dediğim gibi Aralık 18 de belgelerimi teslim etmiştim. Ve bugün görevli polis soruşturma için geldi. Dediğine göre bundan 2 gün sonra üniversiteye yazı yazılacak artık daha sonra ne kadar beklemem gerekiyor bilmiyorum.

Mr. Robot

Öğrenci
arkadaşlar merhaba,
Daha önce de dediğim gibi Aralık 18 de belgelerimi teslim etmiştim. Ve bugün görevli polis soruşturma için geldi. Dediğine göre bundan 2 gün sonra üniversiteye yazı yazılacak artık daha sonra ne kadar beklemem gerekiyor bilmiyorum.

Hocam süreç hızlı işlemiş gibi. Nerede ikamet ediyorsunuz acaba?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dexter54

Öğrenci
İstanbul da ikamet ediyorum.
Aynen ben de şaşırdım burada okuduklarımdan sonra. Ama görevli polis sorularını sorduktan sonra " sizden sonra bir kişi kaldı bugün yarın bitirip yazıları göndereceğiz " cümlesini kurdu. Burada yazı göndereceği kurum okul mu ve bu artık süreç tamamdır anlamına mı geliyor tam olarak bilmiyorum tabi.

Turkboy

Öğrenci
İstanbul da ikamet ediyorum.
Aynen ben de şaşırdım burada okuduklarımdan sonra. Ama görevli polis sorularını sorduktan sonra " sizden sonra bir kişi kaldı bugün yarın bitirip yazıları göndereceğiz " cümlesini kurdu. Burada yazı göndereceği kurum okul mu ve bu artık süreç tamamdır anlamına mı geliyor tam olarak bilmiyorum tabi.

İnşAllah o bir kişi bendirim istanbuldan ( istanbul anadolu yakasi ) ama 5 ocakta verdim evraklari :) ne sordular ve direk eve mi geldiler hocam?