Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar 16 Kasım'da evrakları vermiştim bugün üniversite ile görüştüm kararname yazım aşamasındaymış. Allah nasip ederse önümüzdeki hafta başlarız inşallah. Ancak ben halihazırda memurdum. Eve gelen giden kimse olmadı

Hocam hayırlı olsun ikametiniz neresiydi?

göçmen kuş

Öğrenci
BENEDKİ SON BİLGİ (MESAJDAN KOPYALADIM);

Ömer Yılmaz Ömer Yılmaz Çevrimdışı
Yeni Üye
Ömer Yılmaz Üyenin Avatarı
Cvp: Güvenlik soruşturması
Alıntı göçmen kuş Demiş ki:
Sizin Güvenlik soruşturması temmuz ayında başladı ve dört aydır tamamlanmadı diye yazmışsınız acaba şimdi ne durumdasınız.Güvenlik soruşturması sonuçlandımı.Güvenlik soruşturması hangi ilde yapıdı acaba
Merhabalar.

Aralık ayında atamam yapıldı. 5 ay sürdü. Soruşturma ikamet adresimin bulunduğu ilde yapıldı. 5 aylık sürenin ne kadarı soruşturma ile ilgili bilmiyorum ancak emniyetlerde çok fazla yoğunluk olduğu için süreç çok uzadı

A

Akademik Forum

Guest
...

Arkadaşlar merhaba. Ben de Kasım ayında Nevşehir'i kazananlardanım. İkametim Samsun. Bugün nihayet emniyeti aradım, belgelerin 2 ay içerisinde kuruma gönderildiğini söylediler. Bu süreyi geçmiyormuş. Hayırlısı bakalım.

efendi

Araştırma Görevlisi
Hocam hayırlı olsun darısı başımıza inşallah :) ikametiniz neresiydi?

Hocam bildiğim kadarıyla bu sonuçlar geldikten sonra üniversite kararname yazar işe başlama yazısı gibi birşey daha sonrasında da tebligat yapılır

efendi HOCAM kararname yazım aşamasındaymış DERKEN NEYİ KASTEDİYORSUNUZ ANLAYAMADIM

İkamet Elazığ hocam. Yazılan yazı da atama yazısı.

Son düzenleme:
A

Akademik Forum

Guest
bızde beklıyoruz sonuçları, kazandığımız üniveristede ohal döneminde başlayan kişilerle konuştum en yogun dönemde bile 1.5 ay içinde başladıklarını söylediler. Agustos ayında kazanmışlar ve 1.5 ay sonra başlamışlar.inşallah bizimkide bir an önce sonuçlanır.

Turkboy

Öğrenci
bızde beklıyoruz sonuçları, kazandığımız üniveristede ohal döneminde başlayan kişilerle konuştum en yogun dönemde bile 1.5 ay içinde başladıklarını söylediler. Agustos ayında kazanmışlar ve 1.5 ay sonra başlamışlar.inşallah bizimkide bir an önce sonuçlanır.

İnş. Hocam. Malesef genelde 4 ay 5 ay bekledik yazanlari goruyoruz. Surec biten kisiler elini ayagini cekiyor forumdan.

shoutout

Öğrenci
Turkboy haklısın. Benim de yeni bir ay olacak. Umarım kısa sürede sonuçlanır.

Atanmış kişiler forumdan çıksa bile konuyla ilgili bilgisi olanlar paylaşırsa çok iyi olur.

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar, benim ekim gibi kazanan bir arkadaşım halen bekliyor, bende aralığın başında evraklarımı verdim. Emniyeti arayıp sorduğumda bana da yaklaşık 1.5-2 ay diyorlar ama anladığım kadarıyla bu sadece teoride. Uygulamada olan ise yaklaşık 4 ay beklememiz gerektiği. İnşallah hayırlısıyla bir an önce yerlerimize yerleşiriz ve bu stresli bekleyiş sona erer.

Hasanimo

Araştırma Görevlisi
Arkadaşlar bizim durumumuzda olan bir sürü memur adayının olduğunu öğrendim yani belediye çalışanlarından işçilere kadar birçok kazanan hala süreci beklemekte meşgul. Yani biz böyle bekleyecek miyiz? Ne kadar sürecek bu durum? Elimizden bir şey gelmez mi? Kitap paramı babamdan aldım. Akademik çalışmalarım yavaşladı.

mythbuster

Öğrenci
işim gereği bir çok meslek grubu ile konuşma fırsatım oluyor. polis de jandarma de bu işlemlerin kısa sürdüğünü sadece kurumlar arası evrak gönderiminin uzun sürmesinden kaynaklandığını söylüyorlar

Turkboy

Öğrenci
işim gereği bir çok meslek grubu ile konuşma fırsatım oluyor. polis de jandarma de bu işlemlerin kısa sürdüğünü sadece kurumlar arası evrak gönderiminin uzun sürmesinden kaynaklandığını söylüyorlar

Ben alir koşarak götürürüm evraklari hocam yeter ki bittiginde basladiginda haber versinleer 😅😅 benim dusundugum sadece emniyet degil mit ve jandarma da tsorusturuyor bu yuzden uzun suruyor. Oysa ki cok stratejik yerlere yerlesmiyoruz mite ya da egm ye polis olsak tamamda. Bence bu islemleri online bile yapabilirler. Memurlar.net iki kez haber yapti ama devlet buyuklerimizin dikkatini cekmedi malesef. Benim bi arkadasim var ozelde bi uniyi kazandi. Kazaninca hemen basladi guvenlik sorusturmasini beklemeden. Atamasi 2 ay sonra yapilmisti tam da ekim de yani ortalik daha karisikken.

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar 18 kasım belgeleri teslim edişim bugün soruşturmam gelmiş daha idareninde işlemi sürermiş 10 gün falan dedi arayan kişi 2 ay+10 gün gibi bir süre sürecek gönlünüzü rahatlatmak istedim

filefile

Öğrenci
Hocam hangi şehir hangi üniversite sizin hayırlı olsun bu arada darısı başımıza

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar 18 kasım belgeleri teslim edişim bugün soruşturmam gelmiş daha idareninde işlemi sürermiş 10 gün falan dedi arayan kişi 2 ay+10 gün gibi bir süre sürecek gönlünüzü rahatlatmak istedim

Hocam hangi şehir hangi üniversite sizin hayırlı olsun bu arada darısı başımıza