Ben kasım 2016 da arastırma görevlisi kadrosundan eğitimimin sona ermesi nedeniyle mezun oldum ve şuan öğr elemanı kadrosuna basvuruyorum. Tekrar güvenlik soruşturması gerekir mi. Yanıtlarınız için tşkler
Olmaz hocam rahat olun
Ben kasım 2016 da arastırma görevlisi kadrosundan eğitimimin sona ermesi nedeniyle mezun oldum ve şuan öğr elemanı kadrosuna basvuruyorum. Tekrar güvenlik soruşturması gerekir mi. Yanıtlarınız için tşkler
Arkadaşlar 16 Kasım'da evrakları vermiştim bugün üniversite ile görüştüm kararname yazım aşamasındaymış. Allah nasip ederse önümüzdeki hafta başlarız inşallah. Ancak ben halihazırda memurdum. Eve gelen giden kimse olmadı
Galiba sizin dediğiniz gibi oldu hocam. Memurların hepsi komple bir taramadan geçmişti 15 temmuzdan sonra.Eski soruşturma verileri kullanildi yani yenisi bu kadar kisa sürmedi dogru mudur hocam
Hocam hayırlı olsun darısı başımıza inşallah ikametiniz neresiydi?Arkadaşlar 16 Kasım'da evrakları vermiştim bugün üniversite ile görüştüm kararname yazım aşamasındaymış. Allah nasip ederse önümüzdeki hafta başlarız inşallah. Ancak ben halihazırda memurdum. Eve gelen giden kimse olmadı
efendi HOCAM kararname yazım aşamasındaymış DERKEN NEYİ KASTEDİYORSUNUZ ANLAYAMADIM
Hocam hayırlı olsun darısı başımıza inşallah ikametiniz neresiydi?
Hocam bildiğim kadarıyla bu sonuçlar geldikten sonra üniversite kararname yazar işe başlama yazısı gibi birşey daha sonrasında da tebligat yapılır
efendi HOCAM kararname yazım aşamasındaymış DERKEN NEYİ KASTEDİYORSUNUZ ANLAYAMADIM
bızde beklıyoruz sonuçları, kazandığımız üniveristede ohal döneminde başlayan kişilerle konuştum en yogun dönemde bile 1.5 ay içinde başladıklarını söylediler. Agustos ayında kazanmışlar ve 1.5 ay sonra başlamışlar.inşallah bizimkide bir an önce sonuçlanır.
işim gereği bir çok meslek grubu ile konuşma fırsatım oluyor. polis de jandarma de bu işlemlerin kısa sürdüğünü sadece kurumlar arası evrak gönderiminin uzun sürmesinden kaynaklandığını söylüyorlar
Arkadaşlar 18 kasım belgeleri teslim edişim bugün soruşturmam gelmiş daha idareninde işlemi sürermiş 10 gün falan dedi arayan kişi 2 ay+10 gün gibi bir süre sürecek gönlünüzü rahatlatmak istedim
Arkadaşlar 18 kasım belgeleri teslim edişim bugün soruşturmam gelmiş daha idareninde işlemi sürermiş 10 gün falan dedi arayan kişi 2 ay+10 gün gibi bir süre sürecek gönlünüzü rahatlatmak istedim