Hocam bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz . TSK da görev yapıyorum ve bir üniversitede öğretim görevlisi olarak girmeyi hak ettim. Güvenlik soruşturmam olumlu tamamlandı. TSK 'dan istifa ederek açıktan atama ile yeni yerime başlayacağım ancak istifa sürecim 40 günü bulabilir. 15 gün içerisinde başlamazsam bir sıkıntı yaşarmıştım.Arkadaşlar bir iyi haberde ben aldım.
5.5 sene görev yaptıktan sonra doktoramı bitirirken ÖYP araştırma görevliliğinden istifa etmiştim. Başka bir kadroya başvurmuştum eş zamanlı olarak. Fikir olması açısından paylaşayım:
Evraklarımı verdiğim tarih: 24/10/2017
Atanma tarihim: 27/11/2017
İkametgah: Ankara
Atanılan şehir: Ankara
Atanılan kadro: Uzman
Bekleme süreci gerçekten zor. Kısa veya uzun süreceğini nelere bağlı olduğunu bilemiyorsunuz. Önceki işlerinizde devlet memuru olmanız, akademik kadro beklemeniz, ailenizin ve sizin aynı şehirde ikamet ediyor oluşu, okuduğunuz veya yaşadığınız yerin hep aynı olması, ailenizin işi vs. bunlar etkileyebilir diye tahmin ediyorum.
Arkadaşlar bir iyi haberde ben aldım.
5.5 sene görev yaptıktan sonra doktoramı bitirirken ÖYP araştırma görevliliğinden istifa etmiştim. Başka bir kadroya başvurmuştum eş zamanlı olarak. Fikir olması açısından paylaşayım:
Evraklarımı verdiğim tarih: 24/10/2017
Atanma tarihim: 27/11/2017
İkametgah: Ankara
Atanılan şehir: Ankara
Atanılan kadro: Uzman
Bekleme süreci gerçekten zor. Kısa veya uzun süreceğini nelere bağlı olduğunu bilemiyorsunuz. Önceki işlerinizde devlet memuru olmanız, akademik kadro beklemeniz, ailenizin ve sizin aynı şehirde ikamet ediyor oluşu, okuduğunuz veya yaşadığınız yerin hep aynı olması, ailenizin işi vs. bunlar etkileyebilir diye tahmin ediyorum.
Hayırlı olsun yeni göreviniz. İstifa sürecinde biraz sıkıntı olmakla birlikte soruşturmanızın kısa sürede sonuçlanması sevindirici.
Hocam bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz . TSK da görev yapıyorum ve bir üniversitede öğretim görevlisi olarak girmeyi hak ettim. Güvenlik soruşturmam olumlu tamamlandı. TSK 'dan istifa ederek açıktan atama ile yeni yerime başlayacağım ancak istifa sürecim 40 günü bulabilir. 15 gün içerisinde başlamazsam bir sıkıntı yaşarmıştım.
Savunma bakanı acıklama yapmıstı gecenlerde, yenı bır sıstem ıle en gec ıkı haftada sonuclanacagını soylemıstı ?
sadece mitten ön rapor alınıp guvenlik sorusturması ise goreve basladıktan sonra olan varmı sureci boyle işleyen varmı yada surec boylemı işliyor