Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması

abcdef123456

Öğrenci
Özel üniversitelerde güvenlik soruşturması sırasında göreve başlanıyor mu bilen var mıdır?

Üniversiteye bağlı bir durum. Kimisi soruşturma sürecini beklerken, kimisi de soruşturmayla eş zamanlı olarak göreve başlatabiliyor. Tabi soruşturma sonucu problemli çıktığı takdirde görevden çıkarılacağınızı kabul ettiğinizi imzalı bir belgeyle belirtiyorsunuz diye biliyorum.

S

senegal

Guest
guvenlik sorusturmasi suresi

Son zamanlarda atanmaya hak kazananlarin guvenlik sorusturmalari ne kadar surdu acaba? Hizlanacagi iddaa edilmisti ama gercekte oyle mi? 1 ay suren insanlar var ama cok uzun surdugu durumlar da var mi? Tesekkurler!

dolphins

Öğrenci
Son zamanlarda atanmaya hak kazananlarin guvenlik sorusturmalari ne kadar surdu acaba? Hizlanacagi iddaa edilmisti ama gercekte oyle mi? 1 ay suren insanlar var ama cok uzun surdugu durumlar da var mi? Tesekkurler!

22 Aralıkta evrak teslim etmiştim. bugün Emniyetten bir polis memuru gelmiş eve ve sorusturma gereği sorular sormuş,
bu arada benim ilkamet de yer ide atama yeri de İstanbul.
Emniyet aşaması sonrası diğersüreç nasıl işliyor bilmiyorum o nedenle beklemedeyim hala ama en azından somut bir durum diye paylaşmak istedim.
Herkese bir an önce hayırlısıyla bu süreçleri atlatıp atanmayı dilerim.

M

maryam

Guest
sürecin ne durumda oldugunu nerden ogrenebiliirz ?

Belgelerin okuldan emniyete gönderilip gönderilmediğini ya da belgeler okula geldiyse ne aşamada olduğunu okulun personel işleri müdürlüğünü arayarak, güvenlik soruşturmasının durumunu da ilçe emniyet müdürlüğüne sorarak öğrenebilirsiniz; ama mesela benim bulunduğum ilçede bilgi veremeyeceklerini ve belgeler onlara geldikten sonra 10 gün içinde tamamladıklarını söylediler (Manisa'da bi ilçe).

mrvlck

Öğrenci
22 Aralık 2017 de sınavı kazandığım açıklandı, 26 Aralık 2017 de evraklarımı okula teslim ettim
11.01.2018 de okuldan bulunduğum il valiliğine yazı gelmiş, aynı gün valilik il emniyete yazmış. İl emniyet müdürlüğünden soruşturma süreci hakkında bilgi veremeyeceklerini söylediler. Ailem bendem farklı bir ilde yaşıyor, o ilin ilçe emniyet müdürlüğüne de yazı yazılır iki koldan yürür gibi bir şey söylediler inşallah 2,5 Aydan uzun sürmez. Zira çalıştığım işyerimden Mart ortası gibi ayrılmayı düşünüyorum :/ zor bir süreçmiş Allah herkese kolaylık versin, inşallah çabuk neticelenir herkesin.

E

Ece3736262

Guest
Benim bugün itibariyle 4.5ay oldu. Bir ay önce polisler eve geldi ama o günden beri bir hareket yok. Sürecin ne durumda olduğunu öğrenebilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi çok zor durumdayım

A

afrika

Guest
guvenlik sorusturmasi

Benim bugün itibariyle 4.5ay oldu. Bir ay önce polisler eve geldi ama o günden beri bir hareket yok. Sürecin ne durumda olduğunu öğrenebilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi çok zor durumdayım

Ben sizin yerinizde olsam atanacagim okulun personel daire baskanliginin akademik personelle ilgilenen bolumunu arardim. Cunku guv. sor. belgeleriniz okula gelmis ve imza bekliyor olabilir. Okula gelmediyse de yasadiginiz ilin emniyet mudurlugune gidip sorabilirsiniz. Bilgi vermek istemeyebilirler ama kaybolma riskinden falan bahsederseniz belki postalayip postalamadiklarini soyleyebilirler. Bu arada hangi ilde yasiyosunuz, ikametgahiniz ve yasadiginiz yer ayni yerde mi?