Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması

abcdef123456

Öğrenci
10 Kasımda soruşturma formunu teslim etmiştim, okul bugün beni kayıt işlemleri için çağırdı. Burdan yola çıkarak soruşturma sürecimin 2-2buçuk ay arası sürmüş olduğunu düşünüyorum. İl İstanbul, ikametgah adresim ve yerleşim yeri adresim aynı.

A

Ailleinne

Guest
Merhaba, öncelikle çok sevindim hayırlı olsun. Aramanız hangi maddeye gore yapıldı acaba, ilanla ayni mi yoksa herhangi bir hak kaybınız oldu mu ? Tesekkur ederim

A

ailleinne

Guest
Atama maddesi

Merhaba,

Öncelikle hayırlı olsun darısı başımıza inşallah. Atamanız hangi maddeye göre yapıldı acaba, ilanda 33A verilen ve 2018e sarkan atamalarda şu an bir belirsizlik olduğundan belki bizi aydınlatmış olursunuz Hocam.

Teşekkürler.

abcdef123456

Öğrenci
Çok özür dilerim eksik bilgi vermişim. Vakıf üniversitesi için bu, ben de bir diğer yandan o belirsizlik içerisindeyim. Devlete ataması tamamlananların bu konuda yanıtlarını ben de bekliyorum.

vahset

Öğrenci
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesini öğretim görevlisi olarak kazandım evrak teslimim 24.01.2018 ikametgah Isparta gelişme olursa yazacam en az 2 ay beklerim herhalde :ambivalence:

yunem

Öğrenci
Merhaba. Bende bir ayı geçkin bir süredir soruşturmanın tamamlamasını bekliyorum. Hocalarıma sordum 33A konusunda bir haksızlık olmayacağını düşünüyorlar. Yök deki memurların yeterli bilgiye sahip olamayabileceğini söylediler. Ben birde lisans mezuniyetimle kazandım. Farklı bir bölümde yüksek lisans yapıyorum ama kazandığım bölümde yapıyor olmam gerekir sanırım 50D için. Karışık işler ama kazanılmış hakkın alınmayacağını düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı.

M

marti sc

Guest
arkadaslar güvenlik soruşturmasından önce mitten ön rapor alma işi benim gibi 6 aydır gelmeyen varmı

abcdef123456

Öğrenci
Merhaba. Bende bir ayı geçkin bir süredir soruşturmanın tamamlamasını bekliyorum. Hocalarıma sordum 33A konusunda bir haksızlık olmayacağını düşünüyorlar. Yök deki memurların yeterli bilgiye sahip olamayabileceğini söylediler. Ben birde lisans mezuniyetimle kazandım. Farklı bir bölümde yüksek lisans yapıyorum ama kazandığım bölümde yapıyor olmam gerekir sanırım 50D için. Karışık işler ama kazanılmış hakkın alınmayacağını düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı.

Merhaba; sizleri araştırma görevlisi bölümü altında bulunan bu konu hakkında açılmış başlıklara da davet ediyorum. Lisans ile alındığınız için biraz daha bizim için umut vadeden ve inancımızı güçlendiren bir örneksiniz. Lütfen o başlıklar altında da gelişmelerinizi bizimle paylaşın.

bycan3r

Öğrenci
Güncel bilgi vermek açısından İstanbul Üniversitesi Güvenlik soruşturması formunu okula 21 Aralık'ta vermiştim ve sonuç dün gelmiş. İkametim de aynı ilde.
Yanlış hesaplamadıysam 42 gün sürmüş.

dolphins

Öğrenci
Güncel bilgi vermek açısından İstanbul Üniversitesi Güvenlik soruşturması formunu okula 21 Aralık'ta vermiştim ve sonuç dün gelmiş. İkametim de aynı ilde.

Hayırlı olsun... Ben de 22 aralık da vermiştim. 02 Ocak da sonucum gelmişti. bir sağlık sorunu nedeniyle şimdi müsait olup yazabiliyorum. Benim de sanırım sizinle aynı sürede sonuçlanmış oldu ( 42 gün). Sonuç bekleyen tüm arkadaşlara hayırlı sonuçlar dilerim

O

oktoberfest

Guest
güvenlik soruşturmasının başlaması için kurumdan istifa etmemiz gerektiği söyleniyor
Bu konuda bilgisi olan var mı?

M

Msdmsd12

Guest
Hayirli olsun. Ben 6 aralikta verdim hala beklemekteyim. Emniyet de bilgi vermiyor. Durumu sorabilecegimiz biyerde yok bekliyoruz.

A

afrika

Guest
.

Bu 42 gun icinde polis geldi mi, eger geldiyse kacinci gunde geldi? Tesekkurler!

A

afrika

Guest
.

Hayırlı olsun... Ben de 22 aralık da vermiştim. 02 Ocak da sonucum gelmişti. bir sağlık sorunu nedeniyle şimdi müsait olup yazabiliyorum. Benim de sanırım sizinle aynı sürede sonuçlanmış oldu ( 42 gün). Sonuç bekleyen tüm arkadaşlara hayırlı sonuçlar dilerim

Bu 42 gun icinde polis geldi mi, geldiyse kacinci gunde geldi? Tesekkurler!

B

Bio12

Guest
Merhaba kazandığım kadro 33a. Güvenlik soruşturmam 25 günde bitti. Kadro ilanı 2017 yılının sonu idi. 15 aralıkta sınava girdim. Sonuçların açıklanması ve güvenlik soruşturmasının başlaması 2017 aralık ayında başladı. Bugün personel işleriyle görüştüğümde atamamın 50d olarak yapılacağını söylediler. Aynı durumda olan var mı acaba.