arkadaşlar merhaba. idari mahkemede kazandığın bir dava , istanbul bölge idare mahkemesine temyize götürüldüğünde , onaylaması veya bozması ne kadar sürer.
bilgisi olan varsa cevaplaya bilir mi?
hocam gop universitesinin tebligatında sıkıntı oluyor heralde benim atamam 2 martta oldu ben 8 martta göreve başladım ama tebligat halen gelmedi ben telden personel daireyi arayarak öğrendim.
Uludağ üniversitesiden araştırma görevliliğinde soruşturmam olumsuz geldi.Dava açmak istiyorum ama ne yapılacağını bilmiyorum.Başına böyle birşey gelen varsa bana adımları söyleyebilir mi?
22 Aralık 2017 de sınavı kazandığım açıklandı, 26 Aralık 2017 de evraklarımı okula teslim ettim
11.01.2018 de okuldan bulunduğum il valiliğine yazı gelmiş, aynı gün valilik il emniyete yazmış. İl emniyet müdürlüğünden soruşturma süreci hakkında bilgi veremeyeceklerini söylediler. Ailem bendem farklı bir ilde yaşıyor, o ilin ilçe emniyet müdürlüğüne de yazı yazılır iki koldan yürür gibi bir şey söylediler inşallah 2,5 Aydan uzun sürmez. Zira çalıştığım işyerimden Mart ortası gibi ayrılmayı düşünüyorum :/ zor bir süreçmiş Allah herkese kolaylık versin, inşallah çabuk neticelenir herkesin.