Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması

mrg1

Öğrenci
arkadaşlar merhaba. idari mahkemede kazandığın bir dava , istanbul bölge idare mahkemesine temyize götürüldüğünde , onaylaması veya bozması ne kadar sürer.

bilgisi olan varsa cevaplaya bilir mi?

alperi

Öğrenci
İdare mahkemesinin alt mahkemesi zaten İstanbul Bölge İdare Mahkemesi'dir. Bir üst mahkemesi İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi'dir. Siz itirazı Bölge Adliye'ye yaptınız sanırım Bölge Adliye Mahkemesi'nden bahsediyorsunuz. Eğer öyle ise çok fazla sürmez. Genelde 3-4 ay içerisinde gelir. Geldikten sonra da diğer üst mahkeme olan Danıştay itirazı bulunur. Ancak yeni düzenlemeye göre Danıştay beklenmesine gerek yok. Bölge Adliye kararı uygulanır. Danıştaydan dönerse duruma göre yeniden yargılama yapılabilir.

arkadaşlar merhaba. idari mahkemede kazandığın bir dava , istanbul bölge idare mahkemesine temyize götürüldüğünde , onaylaması veya bozması ne kadar sürer.

bilgisi olan varsa cevaplaya bilir mi?

S

Sezaaa

Guest
Soruşturma olumsuz

Uludağ üniversitesiden araştırma görevliliğinde soruşturmam olumsuz geldi.Dava açmak istiyorum ama ne yapılacağını bilmiyorum.Başına böyle birşey gelen varsa bana adımları söyleyebilir mi?

G

Gopuni

Guest
Tebligat

Merhaba! Aralik ve ocak aylarinda Gaziosmanpaşa Üniversitesi (Tokat) çok sayıda araş. / öğr. görevlisi alımı yapmıştı. Kazananlardan okulun tebligat gönderdiği oldu mu? Çünkü üzerinden 2 aydan fazla zaman geçti ve ortalama 2 ay sürede geri dönüş oluyor benim gözlemime göre. Teşekkürler!

B

Broken sword

Guest
Merhaba, benim evrak teslimim 16ocak ve bugun de atamam oldu. Okulla ikametgahim ayri yerlerde. Allah herkese sabir versin zor bir surec.

fztatu58

Öğrenci
hocam gop universitesinin tebligatında sıkıntı oluyor heralde benim atamam 2 martta oldu ben 8 martta göreve başladım ama tebligat halen gelmedi ben telden personel daireyi arayarak öğrendim.

A

Akademik7Forum

Guest
.

hocam gop universitesinin tebligatında sıkıntı oluyor heralde benim atamam 2 martta oldu ben 8 martta göreve başladım ama tebligat halen gelmedi ben telden personel daireyi arayarak öğrendim.

Çok teşekkürler, ben de pazartesi okulu arayıp öğrenmeyi deniyim. Açıkçası tebligat gönderdikten sonra okul aynı zamanda arayarak da bilgilendirir diye bekliyodum.

A

Ailleinne

Guest
Gop

Hayırlı olsun ben de gop için bekliyorum. Bu arada ikametiniz neresiydi ve atamanizi hangi maddeye gore yaptılar acaba ?

Teşekkürler hocam

M

Misafir343455

Guest
Uludağ üniversitesiden araştırma görevliliğinde soruşturmam olumsuz geldi.Dava açmak istiyorum ama ne yapılacağını bilmiyorum.Başına böyle birşey gelen varsa bana adımları söyleyebilir mi?

Önce neden olumsuz gelmiş bunu öğrenmeye çalışın sonra dilekçe ile itiraz ve gerekirse idare mahkemesine başvurabilirsiniz.

misafir3434

Öğrenci
merhaba,
ocak 2018 son haftası sınavı kazandım evrakları hemen verdim okula
okul istanbulda devlet üni, ikamet istanbul
halen bir haber yok ne gelen polis oldu ne arayan ne soran

M

MOZER3853

Guest
Öğretim elemanı güvenlik soruşturması.

Merhabalar.
Evrak teslimi 25 Ocak 2018.
Emniyete güvenlik soruşturması için yazı yazılması 31 Ocak 2018.
Soruşturmanın bitip evrakın yollanması 23 Şubat 2018.
Kadro onayı 16 Mart 2018.
Toplam 50 gün.
İkamet Rize/Fındıklı, üniversite Kayseri.

Herkese hayırlı haberler almayı dilerim.

gulerdo

Öğrenci
Okuldan emniyete evrak gönderimi 18 Aralık. İkametgah ve devlet üniversitesi İstanbul'da. Herhangi bir gelişme yok, aynı üniversitede gelen de var bekleyen de.

eekoparan

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar aranızda İstinye Üniversitesi hakkında bilgisi olan, bu kuruma atanan ya da daha önce çalışmış olan var mıdır? Biraz alakasız bir soru olacak farkındayım ama Araştırma Görevlisi kadrosu için İstinye Üniversitesi çalışma koşulları ve ücretleri hakkında bilgi alabilirsem çok sevinirim.

4

424242

Guest
10 Ocak belge teslim tarihinin son günü idi . 21 martta üniversiteden arandim başlangıç yapabileceğime dair

Takip edebildiğim kadarı ile süreç şu şekilde ilerledi;
- 20 Ocak evraklar henüz il emniyetine ulaşmamış
- 2 Şubat evraklar ulaşmış işleme alınmış
- 23 Şubat güvenlik soruşturması bitmis ilgili üniversiteye gönderilmiş
- 12 mart evraklar üniversiteye ulaşmış
- 21 mart tebliğ edildi ... Allah herkese kolaylıklar ve sabır versin

mrvlck

Öğrenci
22 Aralık 2017 de sınavı kazandığım açıklandı, 26 Aralık 2017 de evraklarımı okula teslim ettim
11.01.2018 de okuldan bulunduğum il valiliğine yazı gelmiş, aynı gün valilik il emniyete yazmış. İl emniyet müdürlüğünden soruşturma süreci hakkında bilgi veremeyeceklerini söylediler. Ailem bendem farklı bir ilde yaşıyor, o ilin ilçe emniyet müdürlüğüne de yazı yazılır iki koldan yürür gibi bir şey söylediler inşallah 2,5 Aydan uzun sürmez. Zira çalıştığım işyerimden Mart ortası gibi ayrılmayı düşünüyorum :/ zor bir süreçmiş Allah herkese kolaylık versin, inşallah çabuk neticelenir herkesin.

16.03.2018 itibarıyla güvenlik soruşturmamın bittiğini öğrendim üniversiteden, kurum içi yazışmalar ve tebligat yazısının hazırlanacağını söylediler. Ancak bir hafta geçmesine rağmen hala bir ses yok. Bu kurum içi yazışmaların bu denli uzun sürmesi normal mi sizce?

spinelli

Öğrenci
Hocam sizinle birlikte atanan başka adaylar varsa onlarında soruşturmalarının bitirilmesini bekleyebiliyor rektör hoca. D.e.ü de 8 ay bekletileni duymuştum.

Son düzenleme:
G

gqom

Guest
Tebligat

İkametgah: Manisa/Salihli
Okul: Gaziosmanpasa Uni / Tokat
Sonuc aciklanma tarihi: 27.12.2017
Belgelerin varis tarihi: 2 Ocak
Belge son gonderim tarihi: 4 Ocak
Eve polis gelis tarihi: 9 Subat
Okulda imza islemleri (personel daireyi arayip ogrendim): 20 Mart
Tebligatin adresime gelis tarihi: 26 Mart

belge son teslim tarihinden tebligatin elime ulasmasina kadar 81 gun gecti.

gitsem

Öğrenci
Merhaba Hocalarim,

Evrak teslim ettigim tarih 5 Mart, kazandigim il Artvin. Ikametgahim Ankara. Bildigim kadariyla universite evraklari 6 Mart'ta ilgili kurumlara gondermis. Nisan sonu goreve baslayabilir miyim acaba? Yoksa Mayis sonunu bulur mu? Ne dersiniz arkadaslar?

Z

Ziyaretcix

Guest
Arkadaşlar, danışman hocamla bir devlet üniversitesinde 2014 yılında sempozyuma katılmıştım. Sempozyum iki gün sürdüğü için bir öğretmen evinde beraber kaldık. Danışman hocam khk ile görevden alındı. Bu güvenlik soruşturmasında otel kayıtlarına vs bakıldığı söyleniyor. Benim alnım ak, hiç bir hesap, yurt, okuluyla ilişkim olmadı bu yapının. Danışman hocamla yakındık ama akademik gelişim haricinde hiç bir faaliyetini görmedim. Bu otel mevzusu bana problem çıkarır mı ? Kaç gündür uyuyamıyorum. Lütfen biriniz yardımcı olun.