Güvenlik Soruşturması Hangi Aşamada?
Merhaba, (İkamet İstanbul, Okul Yozgat)
Mart ayı içerisinde haricen öğrendiğim kadarıyla güvenlik soruşturmam bitmiş fakat okulu aradığımda İstanbul'dan gelen evrak yok deniyor. İstanbul'da ikamet ettiğini bildiğim kimse de atanmamış durumda. İstanbul Vatan Emniyette ciddi bir gecikme var şu an da. Bunun nedeninin de 2 Nisan'a kadar yetiştirilmesi gereken taşeron atamalarına ilişkin güvenlik soruşturmaları olması muhtemel.
Benim sürecim şu şekilde arkadaşlar;
İkametgah: İstanbul (ikematgah ilçem ile oturduğum ilçe farklı)
Üniversiteye Evraklarımın Teslimi: 24.01.2018
Güv. Soruşturması Emniyete Ulaştığı tarih: 09.02.2018
Polisin ev ziyareti: Şubatın son iki haftası
Güv.Soruşturması Bitti Denilen tarih(Haricen Emniyetin Beyanı): 06.03.2018
Atama Tarihi: .............
İstanbul ile ilgili bilgisi vb. olan arkadaşlar varsa yazarlarsa çok sevinirim.
Herkese hayırlı haberler diliyorum.
Süreçler benzer olduğu için yazıyorum.
Benim de Evrak teslim tarihim 23 Ocak.
ikamet Samsun
Üniversite Sivas Cumhuriyet
13 Şubatta beni Karakoldan aradılar. Evi hiç ziyaret etmediler.
Samsun İl Emniyetten bu Pazartesi öğrendiğim Evraklarımın hala Ankaradan gelmediği. Yani Mit soruşturmasının tamamlanmadığı yönünde bilgi aldım.
Ne zaman gelebileceği konusunda kimsenin bir bilgisi yok. Sizin dediğiniz gibi öncelik taşeron kadrosuna verilmiş yani 2 nisandan dolayı gecikmelerin normal olduğu yorumu yapıldı.
Bugün itibariyle 2.5 ayı geçmiş bulunuyor maalesef.
Yapılabilecek hiçbir şeyin olmadığı. Mağduriyetlerin yaşandığı ve kimsenin bu konuda haber bile yapmadığı. Kimsenin talep de dahi bulunamadığı bir durum. Sabrın tükendiği durum. Şimdi birde doktorların güvenlik soruşturması öne alınması için Cumhurbakanının bir talimatı oldu. Umarım bizimkilerde bu arada kaynar. Herkese sabır diliyorum