Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması

1adem

Öğrenci
IYTE
Merhabalar arkadaşlar. IYTE de şubat ayında evrak teslim edipte şuana kadar güvenlik soruşturması tamamlanan sanırım sadece bir kişi var forumdan gördüğüm kadarı ile. Bu hafta sonuçlanan oldumu hiç, ben seçim sürecine dek geldiği için geçiktiğini düşünüyordum ama dah ne kadar sürecek acaba bu, 4 ayı geçti.

arg

Öğrenci
IYTE
Merhabalar arkadaşlar. IYTE de şubat ayında evrak teslim edipte şuana kadar güvenlik soruşturması tamamlanan sanırım sadece bir kişi var forumdan gördüğüm kadarı ile. Bu hafta sonuçlanan oldumu hiç, ben seçim sürecine dek geldiği için geçiktiğini düşünüyordum ama dah ne kadar sürecek acaba bu, 4 ayı geçti.

Hocam ben şubatta belgelerini verip atanan 6-7 kişi biliyorum, bilmediğim daha da vardır. Herkese farklı zamanlarda geliyor ama neye göre geliyor anlamadım.

P

Prep18

Guest
Iyte

IYTE
Merhabalar arkadaşlar ben de şubatta belge teslimi yapıp hala bekleyenlerdenim. Emniyetten bütün çabalarıma rağmen hiçbir bilgi alamadım. Personel daire de sadece bekleyin diyor. Bir grubunuz falan varsa beni de ekleyebilir misiniz haberleşme için?

Prep’18

Öğrenci
ıyte

Merhabalar hocam ben de aynı durumdayım ve bekliyorum hala. Haberleşme için ortak bir grubunuz vs. var mıdır?

Son düzenleme:

arg

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, 5 temmuzda soruşturmam tamamlandı ve haftaya atamam yapılacak. Belgelerimi 6 şubatta teslim etmiştim. 5 aylık uzun ve zorlu bir süreçti. Bekleyen herkese kolaylıklar diliyorum.

S

Samsunlu55

Guest
Güvenlik soruşturması tertemiz sgk çıkış kodu 36

SGK 36 kodu ile işten çıkarıldık güvenlikmsoruşturmasına girişim emniyetten olumlu bilgisini aldırmakta. 2018/5 ile arandık devlet memuriyetinde 36 kod sorun teşkil eder mi

G

gorara

Guest
arkadaşlar bugün itibariyle OHAL kalktı. Bu durum 5 6 ayı bulan güvenlik soruşturmasının eski haline dönmesini sağlar mı? Ya da daha kısa bir süreçle karşılaşabilir miyiz?

tumua

Araştırma Görevlisi
arkadaslar merhaba. Bildiginiz gibi bugun itibariyle OHAL kalkmis durumda. Sizce bu durum cogu zaman 3-5 ayi bulan guvenlik sorusturmalarini 2016 oncesi haline getirir mi? Guvenlik sorusturmalari suresinde kisalmaya gidilir mi ya da eskisi gibi kisi ise baslatilip sorusturma da bir yandan surer mi?

A

Akademis_misin

Guest
Yardım

Arkadaşlar iyi günler..
Öğretim görevlisi güvenlik soruşturmasını emniyet mi yapıyor yoksa emniyet dışında soruşturmayı yapan kurumlar var mi??

avment

Öğrenci
Yardım,
Güvenlik soruşturmasında KHK ile Kapatılmış bir üniv.’de bir dönem çalışmış olmak yazdığı için bu bahane ile senato tüm şartlarını şağladığım ve kadroyu hakettiğim halde atamamı yapmadı. Olumsuz tebligat gönderildi. Şimdi ne yapmalıyım ? Nasıl bir yol izlemeliyim? Önce itiraz dilekçesi mi yoksa beraberinde bir avukat bulup dava mı açmalıyım hemen? Bu konu hakkında fikirlerinizi alabilirsem memnun olacağım. Sağolun . İyi günler dilerim hepinize.

B

Bekleyen Adam

Guest
İYTE ar gör 6,5 ay

İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi Araştırma Görevlisi kadrosu kazandım belgelerin emniyete yollandığı tarih 31 ocak 2018 henüz bir cevap yok bugün itibariyle 6,5 ayı geçmiş bulunmakta, süreci bu kadar uzun süren var mı? süreci takip edebileceğim bir merci bir kurum kuruluş var mı?
Doğma büyüme ankaralıyım kütük sivas ikamet izmir mezuniyet dokuz eylül ünivrsitesi anne baba boşanmış ve ayrı şehirlerde ailenin kardeşim boğaziçinde öğrenci ailenin böyle saçılmış olmasından mı kaynaklanıyor gecikme yaz tatili olduğundan görevliler izine mi çıktı anlamadım.

A

agb

Guest
Ben de belgelerimi şubatın ilk haftası vermiştim. Geçen cuma geldi sonucum. Forumları okuyup moralinizi bozmayın, bu süreler normal. Umarım bekleyenler bir an önce derin bir nefes alır.

Merhaba Arkadaşlar, bilindiği üzere 23.07.2018 tarihinden itibaren YÖK başkanlığının Üniversitelere kadro verme yetkisi kaldırıldı, yök ilan sayfasında da ilan çıkmıyor. Süreç de belirsiz.
Size sormak istediğim Yök'ün daha önce onay verdiği ilanlara başvurup, atamaya hak kazanıp güvenlik soruşturması bekleyenler için durum nedir?
23.07.2018 tarihinden sonra güvenlik soruşturması sonuçlanıp göreve başlayabilen oldu mu?