Çok sağolun hocam. Bir nebze rahatlattınız beni . Hali hazırda bir vakıf üniversitesinde çalışıyorum. Bugüne kadar sorun yaşamadım ama burası Türkiye. SGK kaydı dışında bir problemin olmadığına eminim. Ama buna rektörün karar veriyor oluşu beni tedirgin ediyor. Mevcut işimden de olmak istemiyorum. Ciddi bir ikilemle karşı karşıyayım. Tavsiyeleriniz benim için çok önemli. Tekrar teşekkürler. Bu arada ikametim İstanbul. GS bir ay önce yollandı. Sanırım bir ay daha sürer. Rektör olumsuz derse ve atamamı iptal ederse boşta kalacağım. Mahkeme süreci çok yıpratıcı olacaktır hocam . Tavsiyelerinizi bekliyorum.
[MENTION=105471]docad[/MENTION] Hocam, güvenlik soruşturması dosyanız geldikten sonra üniversite karar veriyor atamanız yapılıp yapılmayacağına. Üniversite sizin durumunuzu bildiği halde atama yapmak istiyorsa sorun olacağını sanmam. Yani sizin gs dosyanizda bu bilgi yer alcak başka herhangi bir durum da yoksa zaten üniversitenin zaten bildiği bir durum. Son kararı rektörlük atama komisyonu vercek.
Geçen yil verilmiş kararlar var kapatılan kurumda çalışmanın atamaya engel olmayacagiyla ilgili.
Son tahlilde gs olumsuz olur da kadronuz iptal edilirse dava açarsınız. Her halükarda başlamanızda bi kaybınız olacağını düşünmüyorum