Üniversite ve ikamet Ankarada belge teslim 6 Şubat, hala beklemedeyim. Süreç ne zaman tamamlanır bilgim yok.
Hocam imza süreci bitti. Yaklaşık 10-15 güne başlayabileceğimi söylediler.Hocam son durum nedir başlayabildiniz mi?
Hayırlı olsun hocam. Benimde Ankara ikamet. Ankaradaki işler baya geç bitiyor galiba. Belgelerinizi ne zaman emniyete gönderdiler acaba bir bilginiz var mı ?
Hocam Ankara'da olup işlemleri bitenler olmuş. Size bir geri dönüş yapan oldu mu üniversiteden?
hocam benim üniversite dosyaları geç yollamış. 15 martta yollamışlar 19 unda valilik emniyete yollamış. Arayan soran yok şu ana kadar
Hocam size de hayırlı olsun benim evraklarım mart başı emniyete ulaşmış olmalı fakat hala sonuç yok maalesef. Nisan ayı içinde gelir umarım hayırlısı
Evrakları üniversiteye ne zaman göndermiştiniz? Bildiğim kadarıyla üniversite 15 gün içinde valiliğe göndermek zorundalar.
Hocam 25 Ekim 2018 tarihli ve 30576 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelik değişikliği ile
1- Kamu kurum ve kuruluşları arasında yapılacak "NAKLEN" atamalarda artık güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması yaptırılmayacak. Halen devlet memuru olanların başka bir kamu kurumuna geçişlerinde bazı kurumlarca güvenlik soruşturması yaptırılırken bazılarınca yaptırılıyordu. Buradaki belirsizlik giderilmiş oldu. Ancak, kişinin istifa, emeklilik gibi kamu hizmetinden ayrıldıktan sonra yeniden ataması yapılacak olması halinde bu kişilere güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması yaptırılacaktır. " ifadesi yer alıyor..
Ancak bu forumlarda okuduğum kadarıyla bu maddeyi destekleyen hiç bir deneyim yok. Yani 25 ekimden sonra meb'den yada devlet memuriyetinden üniv geçen bir deneyimli yokmu? O geçiş aşamasında güvenlik soruşturması yapılmış mı yapılmamış mı? Süreç nasıl işlemiş? Bilgilerini paylaşsa ne güzel olur..
Hocam imza süreci bitti. Yaklaşık 10-15 güne başlayabileceğimi söylediler.
- - - Güncellendi - - -
Hocam imza süreci bitti. Yaklaşık 10-15 güne başlayabileceğimi söylediler.
Merhaba arkadaşlar, geçen yıl ailesinden dolayı güvenlik soruşturması olumsuz gelenler hakkında yürütmeyi durdurma kararları alındı. Forumda yorumları okuduğum kadarıyla o dönemde dava üzerine göreve başlayan ve bu nedenle yedek aday olup da işine son verilen çok kişi oldu. 25 ekimdeki yönetmelikle birlikte gs ve atama süreçleri daha hızlandı. Daha profesyonel yürüttüklerini sanıyorum. Bu son dönemde kendisinde adli idari herhangi bir soruşturma kovuşturma olmayıp güvenlik soruşturması olumsuz gelen arkadaşlar var mı?
hocam ben kapatılan üniversitede çalışmıştım. başka bir vakıf üniversitesinin sınavına girdim. 23 ocakta sonuç açıklandı, kazandım. aynı gün sınava giren diğer bölümden arkadaşlar göreve başladı ama bana hala bir cevap gelmedi. hakkımda herhangi bir adli soruşturma vs yok. sadece orda çalıştım. idare mah. kararları da olmasına rağmen bana dönüş yapmamaları istediğiniz türden bir örnek olabilir.
Cevabınız için teşekkür ederim. Umarım olumlu bir sonuç alırsınız belirsizlik olması zor. Peki gecikmenin sebebini öğrenebildiniz mi?emniyet belgeleri göndermemiş mi yoksa üniversiteden kaynaklı bir gecikme mi?