Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması

sgk152535

Öğrenci
Beni arayıp YÖK'ten onay geldiğini ve gelip işlemleri başlatmamı söylediler. Farklı şehirdeyim ancak tebligat göndermeyeceklermiş. Gidip başlamak için kaç günlük sürem var? Telefon açmak resmi tebligat yerine geçer mi?
Bana da öyle oldu, tebligatı gönderdiler ama ulaşmadı. Bir hafta sonra başlayın ev vs ayarlayıp.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mmugee

Öğrenci
Çankaya benimki. Bir kaç kişiden duydum orada bir yoğunluk varmış. Umarım bu hafta gelir. Cidden önceki aşamalardan çok daha sıkıcıymış beklemek. Adeta bölüm sonu canavarı. Bekleyen herkese Allah sabırlar versin.

A

Akademik misfr

Guest
Merhaba benim güvenlik soruşturmam okula ulaşmış ancak yaklaşık 20 gündür komisyon onayını bekliyorum. Aynı durumda olan var mı? Ne kadar sürüyor neden komisyona yolluyorlar bilgisi olanlar cevaplarsa çok sevinirim.

mvltaydn

Öğrenci
Çankaya benimki. Bir kaç kişiden duydum orada bir yoğunluk varmış. Umarım bu hafta gelir. Cidden önceki aşamalardan çok daha sıkıcıymış beklemek. Adeta bölüm sonu canavarı. Bekleyen herkese Allah sabırlar versin.

Benimde yenimahalle hocam. Çankaya ve yenimahalle fazlasıyla yoğun galiba inşallah bu hafta sevindirici haberleri alırsınız

mmugee

Öğrenci
Benimde yenimahalle hocam. Çankaya ve yenimahalle fazlasıyla yoğun galiba inşallah bu hafta sevindirici haberleri alırsınız
Umarım çünkü atamam yapılmadı ama bir fiil çalışıyorum 2 aydan beri. Baklım ben şubat ayında soruşturması başlayanlar adına bu haftadan ümitliyim. İnşallah en kısa zamanda sonuçlanır. Yenimahalle ve Çankaya büyük ilçeler yoğunluk çok normal. Umarım daha fazla uzamaz.

Akademik10

Öğrenci
Ankarada seçim dönemi bir yoğunluk oldu bence 1 ay önce sonuç alan arkadaşlardan sonra uzun süredir atanan duymuyorum ben çevremde. Umarım en kısa zamanda cevap alırız artık

machine.yns

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar,

Bu gün evraklarımın fakülteye geldiğini öğrendim.Direk beni aradılar bende gittim imzamı attım ve göreve başlamış bulundum.Benimle alakalı süreci açıklamak isterim.

Üniversite : Ankara Üniversitesi
İkametgah : Sivas- Merkez
Belge Teslimi : 11 Şubat
Diplomamı İstemeyi Unutmuşlar o yüzden rektörlüğe diploma teslimi yaptığım tarih : 18 Şubat
Emniyete Dosyanın Gelişi : 19 Mart
Güvenlik soruşturmasının tamamlanıp dosyanın rektörlüğe gönderilmesi : 17 Mart
Rektörlüğü aradığım tarih : 24 Mart ( bu tarihte YÖK den dosya geldi rektörün imzası bekleniyor denildi)
Fakülte tarafından aramam ve göreve başlama tarihim : 30 Mart

Tekrardan sabırlar diliyorum arkadaşlar şimdiden hepinize hayırlı olsun dileklerimi iletirim...

İyi Çalışmalar...

mmugee

Öğrenci
Hayırlı olsun darısı tüm bekleyenlerinlerin başına. Demek ki soruşturma tamamlandıktan sonra okul tarafından aranmak da 15 gün sürüyor. Evraklar geldi yarın imzanı at olmuyor. Ben geçen hafta okulla görüştüğümde daha soruşturma evrakım gelmemişti. Demek ki daha beklemem gerekiyor...

machine.yns

Öğrenci
Hayırlı olsun darısı tüm bekleyenlerinlerin başına. Demek ki soruşturma tamamlandıktan sonra okul tarafından aranmak da 15 gün sürüyor. Evraklar geldi yarın imzanı at olmuyor. Ben geçen hafta okulla görüştüğümde daha soruşturma evrakım gelmemişti. Demek ki daha beklemem gerekiyor...

Hocam ben evraklarımın fakülteye geldiği gün haberdar oldum ve aynı gün gittim imzamı attım. Tebligat gönderilmemesini telefon ile arandığımda hemen geleceğimi beyan ettim ve öylede oldu. Not olarak düşmek isterim benden sadece banka hesap numarası istediler başka bir şey istemediler merak eden arkadaşlara iletirim.

İyi günler dilerim...

mmugee

Öğrenci
Hocam ben evraklarımın fakülteye geldiği gün haberdar oldum ve aynı gün gittim imzamı attım. Tebligat gönderilmemesini telefon ile arandığımda hemen geleceğimi beyan ettim ve öylede oldu. Not olarak düşmek isterim benden sadece banka hesap numarası istediler başka bir şey istemediler merak eden arkadaşlara iletirim.

İyi günler dilerim...
Her okulda başka yürüyor sanırım süreç. Ben aradığımda da çok net bilgi alamıyorum çünkü geçen hafta aradığımda okula gelmemişti daha. Belki geldi okulda mı çeşitli evrelerden geçiyor diye düşündüm. Beklemeye devam edeceğiz bakalım elbet gelecek...

Zgtkn

Öğrenci
Hocalarım çok önemli bir sorum olacak.

Benim evrakim rektörlükte imza bekliyor. Dolayısıyla henüz atamam yapılmadı haftaya yapilacagi söylendi. Benim yüksek lisans 6.dönemim tezimi sundum fakat enstitu onayindan gececegi tarihte ben atamamin yapildigi üniversitenin doktora basvurularini kacirmis oluyorum. Dolayisiyla diger doneminde baavuracagim ve öğrenci gorunmedigim bir dönemin olacak. O ogrenci gorunmedigim dönemde görevde olacagim bu görevi kaybetmeme neden olabilir mi ? Personel olmaz dedi fakat ben siz hocalarima da bu hayati meseleyi danismak istedim. Bilginiz var midir ?

Akademik10

Öğrenci
Hocam olabildiğince garantiye alın yazılı olarak veya kişi olarak muhatap alabileceğiniz birileri mutlaka olsun çok muğlak bir durum çünkü kadro eğitime bağlı bir kadro
Hocalarım çok önemli bir sorum olacak.

Benim evrakim rektörlükte imza bekliyor. Dolayısıyla henüz atamam yapılmadı haftaya yapilacagi söylendi. Benim yüksek lisans 6.dönemim tezimi sundum fakat enstitu onayindan gececegi tarihte ben atamamin yapildigi üniversitenin doktora basvurularini kacirmis oluyorum. Dolayisiyla diger doneminde baavuracagim ve öğrenci gorunmedigim bir dönemin olacak. O ogrenci gorunmedigim dönemde görevde olacagim bu görevi kaybetmeme neden olabilir mi ? Personel olmaz dedi fakat ben siz hocalarima da bu hayati meseleyi danismak istedim. Bilginiz var midir ?

Zgtkn

Öğrenci
Hocam bu platformda sizin gibi küfürlü ve nezik olmayan bir tavirla cevap veren birini ilk defa goruyorum. Kotu bir olayla karsilasmayi normal hayatinizda bu sekilde ifade ediyor olabilirsiniz fakat burasi daha ciddi daha nazik tabir takinmamizi gerektiren bir yer, tica ediyorum siz de buna uyun.

mvltaydn

Öğrenci
Benimkinde yok. Hala bekliyorum. Hiçbir yeri aramadım. O kadar sıkıldım ki... Belki okula gelmiştir ancak oradaki işlemleri bekliyordur. Soruşturma okula geldiğinde oradaki işlemler ortalama kaç gün sürüyor? Bilgisi olan var mı?

okuldan okula değişiyor hocam. Bir sürü örnekleri okudum bazıları 3-4 gün bazıları 10-15 gün sürdüğü olmuş. Cidden sıkıcı hale gelmeye başladı bu durum