Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması

M

Misafir99872

Guest
Bekleme

Subat basi verdigim belgeler icin hala bekliyorum, herkes basladi bir ben kaldim cevremde, benden 1 ay sonra belge veren bile goreve basladi ben hala bekliyorum. Ikamet Ankara, atanacak yer Istanbul. Sizce normal mi bu durum?

A

Akademik90

Guest
Universite: Kocaeli
İkametgah: Ankara
Okula evrak teslim: 4 mart
Valilik: 8 mart
Il emniyet: 13 mart
Hala beklıyorum. Ankara'da cidden cok uzun sürüyor.

mmugee

Öğrenci
Subat basi verdigim belgeler icin hala bekliyorum, herkes basladi bir ben kaldim cevremde, benden 1 ay sonra belge veren bile goreve basladi ben hala bekliyorum. Ikamet Ankara, atanacak yer Istanbul. Sizce normal mi bu durum?

Merak etmeyin aynı durumdayım sizinle. Ben de şubat başından beri bekliyorum. Soruşturmam emniyette tamamlanmış valiliğe gitmiş ancak henüz okula ulaşmamış okul da Ankara olmasına karşın.

sosyum

Öğrenci
Süreç

Fikir olması açısından sürecimi paylaşıyorum.
İlan tarihi : 31.12.2018
Sınav sonuçlarının açıklanıp kadroyu hak ettiğimin kesinleşmesi: 1.2.2019
Evrak teslimi : 8.2.2019
Evrakların emniyete ulaşması : 21.2.2019
Soruşturma sonucunun üniversiteye ulaşması : 26.4.2019
Göreve başlayışım: 15.5.2019
Üniversite Bursa , ikamet Bursa.

Son düzenleme:

mmugee

Öğrenci
Bugün okul bana mesaj göndermiş e-posta adresi tanımlamış kurumsal. Şifrem ve kullanıcı adıma dair. Bu atamamın yapıldığının bir göstergesi mi? Bu konuda bir bilgisi olan var mı?

mmugee

Öğrenci
Hocam hayırlı olsun :) bunlar atama yapıldığının işareti pazartesi salı güzel haberleri alırsınız umarım
Bana da öyle geldi ama emin olamadım. Çok teşekkür ederim. Darısı tüm bekleyenlerin başına gerçekten süreç uzadıkça insan sabırsızlanıyor. Allah herkese bir an önce hayırlı haberler almayı nasip etsin..

Akademik10

Öğrenci
Bana da öyle geldi ama emin olamadım. Çok teşekkür ederim. Darısı tüm bekleyenlerin başına gerçekten süreç uzadıkça insan sabırsızlanıyor. Allah herkese bir an önce hayırlı haberler almayı nasip etsin..
Hayırlı olsun umarım bir an önce sonuç alırız. Ben de belgelerimin komisyonda olduğunu öğrendim. Ne zaman sonuçlanacağı hakkında bilgi vermediler.

SM-C7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mmugee

Öğrenci
Hayırlı olsun umarım bir an önce sonuç alırız. Ben de belgelerimin komisyonda olduğunu öğrendim. Ne zaman sonuçlanacağı hakkında bilgi vermediler.

SM-C7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben yarın arayacağım ama sgk ya baktım sigortam aktifleşmiş atamam yapılmış muhtemelen yarın veya salı günü imzamı atarım diye düşünüyorum. Bana soruşturma sonucu geldiğinde 1 günde atamanız yapılır demişlerdi önemli olan evrakların gelişiydi. Size de hayırlı olsun okula ulaştıktan sonra kolay gerisi.

mmugee

Öğrenci
Bugün itibariyle atamamın yapıldığını öğrendim. Daha imza atmadım ama 1-2 güne kadar atacağımı söylediler. İkametgah ve okul: Ankara
Evrak teslim tarihi:08.02.2019
Valiliğe gidiş: 14.02.2019
Soruşturmanın tamamlanması: 26.05.2019
Atamamın yapılması:17.05.2019
Gerçekten uzun bir bekleyiş oldu. Bekleyen herkese Allah sabırlar versin.

docad

Öğrenci
Değerli arkadaşlar
2 yıldır öğretim üyesi olarak çalıştığım üniversite daha öncede yapılmış olmasına rağmen yökten yazı geldiği söyleyerek yeniden gs yaptırdı ve kapatılan bir üniversitede arş. gör. olarak çalışmış olduğumdan dolayı (FETÖyle hiçbir alakam yok) beni zorla istifa ettirdi. Bahane olarak bunu cv me yazmamış olmam gösterildi. Başka hiçbir sebep yok. İstifa etmemem durumunda kendileri işime son verirse yöke yazı yazılacağını ve hiçbir yerde iş bulamayacağımı söyleyerek tehdit ettiler. Bu riski göze alamayacağım için mecburen istifa ettim. Kendim ayrıldığım için işsizlik maaşı dahi alamıyorum. Üniversiteyi savcılığa şikayet etmeyi düşünüyorum ancak bunun benim için nelere yol açabileceği konusunda hiçbir bilgim yok. Bilen hocalarım lütfen yardımcı olsunlar. Ne yapmalıyım. Yorumlarınız benim için çok önemli. Başka üniversitelere başvuru yaptığımda önyargıyla karşılaşıyorum. Bu lekeden kurtulmak için ne yapmalıyım. Nereye başvurmalıyım?

crr

Öğrenci
Değerli arkadaşlar
2 yıldır öğretim üyesi olarak çalıştığım üniversite daha öncede yapılmış olmasına rağmen yökten yazı geldiği söyleyerek yeniden gs yaptırdı ve kapatılan bir üniversitede arş. gör. olarak çalışmış olduğumdan dolayı (FETÖyle hiçbir alakam yok) beni zorla istifa ettirdi. Bahane olarak bunu cv me yazmamış olmam gösterildi. Başka hiçbir sebep yok. İstifa etmemem durumunda kendileri işime son verirse yöke yazı yazılacağını ve hiçbir yerde iş bulamayacağımı söyleyerek tehdit ettiler. Bu riski göze alamayacağım için mecburen istifa ettim. Kendim ayrıldığım için işsizlik maaşı dahi alamıyorum. Üniversiteyi savcılığa şikayet etmeyi düşünüyorum ancak bunun benim için nelere yol açabileceği konusunda hiçbir bilgim yok. Bilen hocalarım lütfen yardımcı olsunlar. Ne yapmalıyım. Yorumlarınız benim için çok önemli. Başka üniversitelere başvuru yaptığımda önyargıyla karşılaşıyorum. Bu lekeden kurtulmak için ne yapmalıyım. Nereye başvurmalıyım?

Hocam 2 yıldır çalışabilmişsiniz. Aynı durumdayım, 3 yıldır işsizim. Tek başıma sınava girdiğim yerlerde bile sırf bu sebepten işe almıyorlar. Normalde kazanıp da ataması yapılmayanların idare mahkemelerinde hakkını aldığı söyleniyor. Üniversitenin tehdit ettiği YÖK'e yazı yazmak vs gibi bir yöntemi ise ben duymadım hiç. Keşke hiç istifa etmeseydiniz kendileri kovduklarında davayı açardınız Şu durumda başvursanız da ne olur bi fikrim yok. Lekeden kurtulma konusuna gelince khk ile ihraç olanların bu saçmalıktan kurtulma şansı varken bizim yok bence. YÖK'ün açtığı üniversitelerde çalışmış olmak nelere sebep oluyor.

üzgünn

Öğrenci
Merhaba Hocam,
Tezin savunmasını yaptınız mı yani. çoğu üniversitede tezi başarılı olarak sunmuştur yazısı yetiyor başvurabilmek için.
Ben de aynı durumdayım Haziranın ilk haftası savunmam var. Başvuracağım üniversitenin de doktora başvuruları tezimi sunduktan sonraki gün başlıyor. ve ben bu şekilde başvuru yapacağım. Umarım bir problem çıkmaz sizin içinde.

- - - Güncellendi - - -

Hocalarım çok önemli bir sorum olacak.

Benim evrakim rektörlükte imza bekliyor. Dolayısıyla henüz atamam yapılmadı haftaya yapilacagi söylendi. Benim yüksek lisans 6.dönemim tezimi sundum fakat enstitu onayindan gececegi tarihte ben atamamin yapildigi üniversitenin doktora basvurularini kacirmis oluyorum. Dolayisiyla diger doneminde baavuracagim ve öğrenci gorunmedigim bir dönemin olacak. O ogrenci gorunmedigim dönemde görevde olacagim bu görevi kaybetmeme neden olabilir mi ? Personel olmaz dedi fakat ben siz hocalarima da bu hayati meseleyi danismak istedim. Bilginiz var midir ?

Merhaba Hocam,
Tezin savunmasını yaptınız mı yani. çoğu üniversitede tezi başarılı olarak sunmuştur yazısı yetiyor doktoraya başvurabilmek için.
Ben de aynı durumdayım Haziranın ilk haftası savunmam var. Başvuracağım üniversitenin de doktora başvuruları tezimi sunduktan sonraki gün başlıyor. ve ben bu şekilde başvuru yapacağım. Umarım bir problem çıkmaz sizin içinde.

A

Akademik90

Guest
Merhaba, Martta evraklarını teslim eden arkadaşlar, özellikle ikametgahı Ankara olanların ataması konusunda bir gelişme var mı?

Arapcacikbr

Öğrenci
Güvenlik soruşturması için üniversitenin vermiş olduğu takip numarası ile valiliği aradım ama bilgi alamadım malesef . Takip numarası vs bilgi veremezlermiş. Ne yapmalıyım