Hocam bilemicem şimdi eski ikametinizdeki komşularınız tanır mıydı bi konuşsaydınız ordakilerle
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tamamlandı mı sizin atamanız?
Hocam bilemicem şimdi eski ikametinizdeki komşularınız tanır mıydı bi konuşsaydınız ordakilerle
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tamamlandı mı sizin atamanız?
Hocam henüz bi haber yok bekliyorum . Belgelerimi teslim edeli 1.buçuk ay oldu bekliyorum
Benim de tam bir bucuk ay oldu. Biterse haberdar edelim birbirimizi. İkametgah neresiydi hocam?
Dün güvenlik soruşturması kapsamında lisansta danışmanı olduğum geçen yıl mezun olan bir öğrencimle ilgili bilgi almak üzere bir memur geldi. Akademik personel olmuyor ama yine de bilginize.
Hocam ikametgah İstanbul sizin neresi ?
merhaba, şimdiden istifa etme bence. Ben de seninle benzer durumdayım. İşyeri ile konuşurak ihbar süresi üzerine pazarlık yapabilirsin. Şu an istifa edeceğini söylediğinde 2 ay daha çalışmış olacaksın sonuçta neredeyse, o sürede senin yerine başkasını da bakabilirler, işlerini de kolayca devredebilirsin.
Yani istifa edip ihbara gireceğine, işyeriyle konuşarak hareket edebiliyosan daha iyi olur benim düşüncem.
merhaba bende aynı durumdayım sözlü olarak yöneticine bilgi verip istifa dilekçene şu tarihte sözlü olarak bildirdim diye yazarsan ihbar tazminatı almıyorlar ik bana bu yönde bilgi verdi.
tam 2 ayda tamamlandı süreç, bugün aradılar atamanız geldi diyerek. kütük Ankara
Arkadaşlar ben evrakları 02.02.2017 de verdim 30.02.2017 de üniversiteyle görüştüğümde soruşturmanın bittiğini söylediler muvaffakat için yazı yazmışlar simdi onu bekliyorum . İnşallah başlayınca yine yazacağım herkesin 2 ay sürmüyormuş umutlu olun
Arkadaşlar ben evrakları 02.02.2017 de verdim 30.02.2017 de üniversiteyle görüştüğümde soruşturmanın bittiğini söylediler muvaffakat için yazı yazmışlar simdi onu bekliyorum . İnşallah başlayınca yine yazacağım herkesin 2 ay sürmüyormuş umutlu olun