Selam arkadaslar, sorusturmamin ne asamada oldugunu az cok anlayabilmek icin nereyi aramaliyim, istanbul da yasiyorum. İl emniyet mi yoksa bulundugum ilce emniyete mi sormam gerek?
Merhaba dostlar, 20 Ocak son tarihli belge teslimimi 17 Ocak kargoyla yapmistim. Bu basligi takip ettigim icin surec hakkinda ne universiteyi ne emniyeti aradim. Az once (22 Subat) polis geldi, anami babami, kac yildir burada yasadigimi, nereye ne amacla basvurdugumu, su anda calisip calismadigimi sordu. Hayirlisi olsun deyip gittiler. Tek bir soru sordum memurlara tahminen ne zaman sonuclanir diye. Tahkikatiniz elimize dun ulasti (Izmir/Buca) Cumaya kadar raporunuzu hazirlayip il emniyete gondeririz. Orada da tahminen 1 haftalik isi var, sonra da universiteye yollanir dediler. Atama kararim yazildiginda da sizi tekrar bilgilendiririm.
Arkadaşlar merhaba bu ay başında araştırma görevliliği için evraklarımı teslim ettim, güvenlik soruşturmam devam ediyor.
Fakat benim 2 ay içinde (soruşturmam muhtemelen devam ederken) yüksek lisansımı tamamlamam gerekiyor.
Kazandığım kadro ise yüksek lisansı devam ediyor şartı istiyordu.
Yüksek lisansımı bitirip atandığım yerde göreve başlasam problem olur mu ? Yoksa başvurduğum zaman mı dikkate alınır ? Teşekkür ederim.
Hocam ben problem olacağını sanmıyorum Örneğin Ales puanının başvuru sürecinde geçerli olması yeterli Yine bu özel şart için de aynı mantık geçerlidir diye düşünüyorumBu konu hakkında fikri olan var mıdır?
Arkadaşlar merhaba bu ay başında araştırma görevliliği için evraklarımı teslim ettim, güvenlik soruşturmam devam ediyor.
Fakat benim 2 ay içinde (soruşturmam muhtemelen devam ederken) yüksek lisansımı tamamlamam gerekiyor.
Kazandığım kadro ise yüksek lisansı devam ediyor şartı istiyordu.
Yüksek lisansımı bitirip atandığım yerde göreve başlasam problem olur mu ? Yoksa başvurduğum zaman mı dikkate alınır ? Teşekkür ederim.
Merhaba dostlar, 20 Ocak son tarihli belge teslimimi 17 Ocak kargoyla yapmistim. Bu basligi takip ettigim icin surec hakkinda ne universiteyi ne emniyeti aradim. Az once (22 Subat) polis geldi, anami babami, kac yildir burada yasadigimi, nereye ne amacla basvurdugumu, su anda calisip calismadigimi sordu. Hayirlisi olsun deyip gittiler. Tek bir soru sordum memurlara tahminen ne zaman sonuclanir diye. Tahkikatiniz elimize dun ulasti (Izmir/Buca) Cumaya kadar raporunuzu hazirlayip il emniyete gondeririz. Orada da tahminen 1 haftalik isi var, sonra da universiteye yollanir dediler. Atama kararim yazildiginda da sizi tekrar bilgilendiririm.
Başvuru şartı yl yapıyor olmak, atanma şartı değil, başvururken bu vardı ve atanma hakkı kazandınız, burdan sonra soruşturma sizin atamaya engel probleminizi araştırır, başvuru koşullarınızı değil diye düşünüyorum.Arkadaşlar ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Bekleme süresinde bu da problem gerçekten
Arkadaşlar ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Bekleme süresinde bu da problem gerçekten
Merhaba,
Benim emniyet soruşturmam bittiği halde, rapor valilikten okula gönderilmemiş. Valiliği (İst) aradım cevap vermediler. 22 gün oldu hala gönderilmemiş, valilik ne yapıyor raporla ilgili bilmiyorum. Emniyet sorun olmadığını valiliğe gönderildiğini onların okula göndereceğini söyledi.
Benimle aynı durumla olan var mı? sadece bensem bir problem var sürecimde. Beklemekten yoruldum açıkçası.
Başvuru şartı yl yapıyor olmak, atanma şartı değil, başvururken bu vardı ve atanma hakkı kazandınız, burdan sonra soruşturma sizin atamaya engel probleminizi araştırır, başvuru koşullarınızı değil diye düşünüyorum.
Başvurduğun zaman dikkate alınarak mevcut duruma göre adım atılır. Yani hocam senin bir hak kaybın, mağduriyetin olmaz.
Bölümde ne gibi bir problem olabilir aklıma gelmiyor açıkçası, yüksek lisans yapan eleman isteyen neden yeni bitireni istemesin ki? Mülakatta da söylemişsinizdir sonunda olduğunuzu, belki de bundan almışlardır hatta. Yine de çok içinize sinmezse başlayıp öyle bitirin ama benim aklıma olumsuz bir şey gelmedi.Hocam göreve başlayınca bölümde problem olur mu sizce bitirip başlamak ?
Benim soruşturmam da geçen hafta tamamlanmış. Dün de üniversite de tebligatı yolladıklarını söylediler. 15 gün içerisinde başlamam gerekliymiş.
Bulunduğum il malatya , evraklarım 10 ocakta gönderilmişti. Tamamlanma 17 Şubat.
Devam eden yüksek lisansım olduğundan dolayı. Görevlendirme süreci hakkında tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?