A
Akademik Forum
Guest
Suriyelilere iş ve vatandaşlık vermekle mesguller
Benim soruşturmam da geçen hafta tamamlanmış. Dün de üniversite de tebligatı yolladıklarını söylediler. 15 gün içerisinde başlamam gerekliymiş.
Bulunduğum il malatya , evraklarım 10 ocakta gönderilmişti. Tamamlanma 17 Şubat.
Devam eden yüksek lisansım olduğundan dolayı. Görevlendirme süreci hakkında tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Benim soruşturmam da geçen hafta tamamlanmış. Dün de üniversite de tebligatı yolladıklarını söylediler. 15 gün içerisinde başlamam gerekliymiş.
Bulunduğum il malatya , evraklarım 10 ocakta gönderilmişti. Tamamlanma 17 Şubat.
Devam eden yüksek lisansım olduğundan dolayı. Görevlendirme süreci hakkında tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Hocam göreve başlayınca bölümde problem olur mu sizce bitirip başlamak ?
Suriyelilere iş ve vatandaşlık vermekle mesguller
Hocalarım öncelikle hepinize hayırlı olsun sizlere bir sorum olucak. İkamet trabzon fakat mezun olunan üniversite istanbulda güvenlik soruşturması evrakında son mezun olunan okulun ili ve adresi kısmı vardı malumunuz. Bu durumda soruşturma kapsamında evraklar trabzon emniyetten mezun olunan okulun olduğu il emniyete gidip ordan geri dönmesi gibi bir süreç var mı yoksa o kısım sadece bilgi amaçlı ve tüm işlemler ikametin olduğu şehirdeki emniyettemi tamamlanıyor. Malum istanbula ankara gibi şehirler işe girince süreç epey uzuyor.
Arkadaşlar size bir şey danışacağım. 64. gündür beklemedeyim . Okulum bana posta vs. göndermiş ise eğer elime geçmemiş olma ihtimali var mı sizce? Telefon ile arayıp bilgilendiren olmadı beni aradılar ve ulaşamadılarsa ben de postayı almadıysam kaybolduysa bi çocuk alıp yırtıp oynadıysa diye günlerdir paronayak senaryolar üretiyorum , çok sağlıklı değilim anlayacağınız artık. Kazandığım üniversiteye de 1 haftadır kesinlikle telefonla bağlanamadım . Ne yapmalıyım sizce?
Arkadaşlar size bir şey danışacağım. 64. gündür beklemedeyim . Okulum bana posta vs. göndermiş ise eğer elime geçmemiş olma ihtimali var mı sizce? Telefon ile arayıp bilgilendiren olmadı beni aradılar ve ulaşamadılarsa ben de postayı almadıysam kaybolduysa bi çocuk alıp yırtıp oynadıysa diye günlerdir paronayak senaryolar üretiyorum , çok sağlıklı değilim anlayacağınız artık. Kazandığım üniversiteye de 1 haftadır kesinlikle telefonla bağlanamadım . Ne yapmalıyım sizce?
Hocam bir şekilde ulaşılırdı size telefonla mutlaka. Olumsuz düşünmeyin. Benim de 55 gün oldu. Ama artık 60 günü geçiyor çoğu arkadaşta gördük bunu. Kasımda belgeleri verenler bile yeni başladı. Elbet biz de başlarız.
benim 87 gün oldu rekor bende galiba
benim 87 gün oldu rekor bende galiba
Hocam bilgi aldınız mı herhangi bir yerden? Bi de ikametiniz neresi?
Hocam İzmir emniyetten hiçbir şey öğrenemiyoruz. En azından cevap veriyorlarsa iyi sizin..İkamet İstanbul, Kadıköy. En son geçtiğimiz hafta ilçeden yazı ile gittiği bilgisi geldi, sonra ne oldu ne bitti nerede ne zaman haber gelicek yada gelir herhangi bir haber yok.
Hocam İzmir emniyetten hiçbir şey öğrenemiyoruz. En azından cevap veriyorlarsa iyi sizin..
Hocam bana evrak noldu sizden çıktı mı diye sorduğumda da bir şey demiyorlar. Bu bilginin ne gizliliği var çözemedim mantıklarını.Cevap felan yok da tanıdığımın tanıdığına sadece evrak nerede diye sordurabildik yoksa bana da cevap vermediler.