Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması

tabularasa

Öğrenci
Benim soruşturmam da geçen hafta tamamlanmış. Dün de üniversite de tebligatı yolladıklarını söylediler. 15 gün içerisinde başlamam gerekliymiş.
Bulunduğum il malatya , evraklarım 10 ocakta gönderilmişti. Tamamlanma 17 Şubat.
Devam eden yüksek lisansım olduğundan dolayı. Görevlendirme süreci hakkında tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Hocam tebligat elinize ulaştı mı? Bir de elinize ulaştıktan sonra 15 gün içerisinde mi göreve başlamak zorundaymışsınız?

metehanxx

Öğrenci
Benim soruşturmam da geçen hafta tamamlanmış. Dün de üniversite de tebligatı yolladıklarını söylediler. 15 gün içerisinde başlamam gerekliymiş.
Bulunduğum il malatya , evraklarım 10 ocakta gönderilmişti. Tamamlanma 17 Şubat.
Devam eden yüksek lisansım olduğundan dolayı. Görevlendirme süreci hakkında tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Bildiğim kadarıyla yl yaptığınız Üni yazı ile talepte bulunuyor, sonra görevlendirmeniz yapılıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gimmurat

Öğrenci
Hocalarım öncelikle hepinize hayırlı olsun sizlere bir sorum olucak. İkamet trabzon fakat mezun olunan üniversite istanbulda güvenlik soruşturması evrakında son mezun olunan okulun ili ve adresi kısmı vardı malumunuz. Bu durumda soruşturma kapsamında evraklar trabzon emniyetten mezun olunan okulun olduğu il emniyete gidip ordan geri dönmesi gibi bir süreç var mı yoksa o kısım sadece bilgi amaçlı ve tüm işlemler ikametin olduğu şehirdeki emniyettemi tamamlanıyor. Malum istanbula ankara gibi şehirler işe girince süreç epey uzuyor.

A

Akademik Forum

Guest
üniv bizden 1 nüsha istedi ve yazıyı sadece emniyete göndermiş, diğer univlerde neden fazla nüshalar var, bunu bilen var mı?

pinko_34

Öğrenci
Hocalarım öncelikle hepinize hayırlı olsun sizlere bir sorum olucak. İkamet trabzon fakat mezun olunan üniversite istanbulda güvenlik soruşturması evrakında son mezun olunan okulun ili ve adresi kısmı vardı malumunuz. Bu durumda soruşturma kapsamında evraklar trabzon emniyetten mezun olunan okulun olduğu il emniyete gidip ordan geri dönmesi gibi bir süreç var mı yoksa o kısım sadece bilgi amaçlı ve tüm işlemler ikametin olduğu şehirdeki emniyettemi tamamlanıyor. Malum istanbula ankara gibi şehirler işe girince süreç epey uzuyor.

ıkametgah neredeyse ordakı valılık sonra il emnıyet en son ılce emnıyete gıdıyor. son mezun oldugun okulla alakası yok

filefile

Öğrenci
Arkadaşlar size bir şey danışacağım. 64. gündür beklemedeyim . Okulum bana posta vs. göndermiş ise eğer elime geçmemiş olma ihtimali var mı sizce? Telefon ile arayıp bilgilendiren olmadı beni aradılar ve ulaşamadılarsa ben de postayı almadıysam kaybolduysa bi çocuk alıp yırtıp oynadıysa diye günlerdir paronayak senaryolar üretiyorum , çok sağlıklı değilim anlayacağınız artık. Kazandığım üniversiteye de 1 haftadır kesinlikle telefonla bağlanamadım . Ne yapmalıyım sizce?

şans

Öğrenci
Arkadaşlar size bir şey danışacağım. 64. gündür beklemedeyim . Okulum bana posta vs. göndermiş ise eğer elime geçmemiş olma ihtimali var mı sizce? Telefon ile arayıp bilgilendiren olmadı beni aradılar ve ulaşamadılarsa ben de postayı almadıysam kaybolduysa bi çocuk alıp yırtıp oynadıysa diye günlerdir paronayak senaryolar üretiyorum , çok sağlıklı değilim anlayacağınız artık. Kazandığım üniversiteye de 1 haftadır kesinlikle telefonla bağlanamadım . Ne yapmalıyım sizce?

Hocam bir şekilde ulaşılırdı size telefonla mutlaka. Olumsuz düşünmeyin. Benim de 55 gün oldu. Ama artık 60 günü geçiyor çoğu arkadaşta gördük bunu. Kasımda belgeleri verenler bile yeni başladı. Elbet biz de başlarız.

A

Akademik Forum

Guest

Hocam üniversite evrağı ne zaman gönderdi belli değil, süre moralinizi bozmasın. Emniyete veya valiliğe sorabilirsiniz imkanınız varsa, telefonda söylemeyebilirler ama şansınızı deneyebilirsiniz. Benim evrağı verme ile üniversitenin gönderip emniyete ulaşması arasında 26 gün var mesela, toplam 70 günü geçti bekleyişim ama 26si boşa gitmiş aslında

A

Akademik Forum

Guest
İkmategah İstanbul Anadolu yakası

17 Ocak'ta belgelerim Üni'den Valiliğe gönderiliyor.
10 Şubat'ta İst İl Emniyet'e.

Bugün 24 Şubat'ta eve polis geldi ilçe emniyetten. Sorular sordular, bugün ya da en geç pazartesi raporu hazırlayıp tekrar il emniyete göndereceklerini söylediler. Son olarak il emniyet üniversiteye gönderecekmiş.

Şu ana kadar 1 ay 1 hafta oldu. Tahminim en az 3 hafta daha sürecektir.

A

Akademik Forum

Guest
bende 7 aralıkta vermiştim arkadaşlar belgeleri, daha 1-2 ay var gibi gözüküyor. İkamet: İstanbul