Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması

A

Akademik Forum

Guest
Benim de 69 gün oldu üniversiteye belgeleri vereli. Telefonla aramaları da mantıklıymış aslında. Öyle daha hızlı hallederler işleri. Ama bize denk gelmedi. Eşimle yarın ilçe emniyete bizzat gidecez telefonda bir cevap vermiyorlar asıl bölüme bağlayamıyorlar, buraya gelin o zaman dedi. Yarın gidecez bakalım en azından belgelerin durumu hakkında bilgi verirlerse iyi olur.

Hangi il, ilçe sizin? Gelişmeleri bizimle de paylaşırsanız emniyete gittikten sonra seviniriz. Herkes merak ve stres içinde şu dönem.

A

Akademik Forum

Guest
Benim de 72 gün oldu bugun itibariyle. İkametgah Ankara üniversite ODTU beraber belge verdiğimiz insanlardan bir çoğu atandı. Bazılarının içerden tanıdık kullandığını biliyorum. Benim hakkımda hiçbir ses çıkmadı bakalım neler olacak.

A

Akademik Forum

Guest
Benim de 72 gün oldu bugun itibariyle. İkametgah Ankara üniversite ODTU beraber belge verdiğimiz insanlardan bir çoğu atandı. Bazılarının içerden tanıdık kullandığını biliyorum. Benim hakkımda hiçbir ses çıkmadı bakalım neler olacak.

Hayırlı olsun hocam üniversitr evrakları ne zaman gönderdi veya emniyete ne zaman ulaştı biliyor musunuz?

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar merhaba 1,5 aydır güvenlik soruşturmasını bekliyorum. Bu sürede tezi bitirsek sizce problem olur mu ? ( 33\a kadrosu için )

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar merhaba 1,5 aydır güvenlik soruşturmasını bekliyorum. Bu sürede tezi bitirsek sizce problem olur mu ? ( 33\a kadrosu için )

Hocam bende yazma aşamasındayım. Bende bitirmeyi düşünüyorum gidip gelmeler olacak çünkü bana, 50\d için problem olur ama 33\a için bi problem çıkar mı bilemiyorum.

A

Akademik Forum

Guest
Akademisyenlere Güvenlik Soruşturması

İstanbul, 93 gün oldu. ne gelen var ne giden.

A

Akademik Forum

Guest
gebze teknik ünversitesi araştırma görevliliği kadrosu için
ben de 9 aralıkta sınav sonucu belli oldu sanırım belgelerimi de 30 aralıkta evrakları verdim; ancak bir ara bir öğrenci belgesi daha istemek dışında bir geri dönüşleri olmadı, sordum personel daireye de biz bilmiyoruz dediler, ben de saldım gitti, işsizim ama bu ülkenin de işleyişine kafayı takamam, çok sık hatırlamamaya çalışıyorum, geçerse mutlu olacağım,

hak ettiğim kadroyu 2,5 aydır vermiyorlar adamlar, hadi şubatta başlasam desem 1,5 aydır,

benden de kötü arkadaşlar varmış, Allah sabır versin.

Okuldan evrakların ne zaman çıktığını biliyor musunuz? Önemli olan okula ne zaman verildiği değil emniyete ne zaman ulaşıldığı çünkü bazen emniyete giden süreçte epey zaman kaybı oluyor. Bu arada hangi ilde yapılıyor soruşturmanız?

A

Akademik Forum

Guest
Benim de bugün 86 gün oldu belgeleri vereli. İkametgah istanbul

Emniyete ne zaman ulaştığı konusunda bir fikriniz var mı? Burda uzun süredir bekleyen arkadaşlara bunu sorduğumda genel de belgeleri verdikten uzun bir süre sonra evrakların emniyete gittiğini öğrendim. Önemli olan evrak verişi değil emniyete varış tarihi. Ben emniyetten arandığım günden itibaren başlamış sayıyorum oda 2 ay oldu. Öncesini sayarsam 80 gün ama okulda beklediği sürenin bi manası yok. Sizin 86 gün dediğinizin ne kadarı emniyette geçti acaba bunun önemi var içinizi rahatlatmak için söylüyorum.

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar bu konuda fikri olan var mı ?

A

Akademik Forum

Guest
personel daire'ye sordum ancak hiçbir şey söylemiyorlar, tekrar soracağım bunu,
ben Gebze'de oturuyorum Kocaeli. aynı yerde yapılıyor yani

şans

Öğrenci
Bugün önce ilçe emniyete gittim. Onlar bizde 10 gün kalıyor belgeler il emniyete göndermişizdir dedi. Oraya gittim, polis bey bize ocak sonunda gelmiş belgeniz evet bizde, ay sonuna doğru gönderecez sizinkini dedi. İl İzmir. Üniversiteye Ocak başı verdim. 70 gün oldu. Ocak sonundan beri il emniyetteymiş yani. Ama ay sonu gönderecez demeleri de ümit ışığı.

HudavetAS

Öğrenci
Bugün önce ilçe emniyete gittim. Onlar bizde 10 gün kalıyor belgeler il emniyete göndermişizdir dedi. Oraya gittim, polis bey bize ocak sonunda gelmiş belgeniz evet bizde, ay sonuna doğru gönderecez sizinkini dedi. İl İzmir. Üniversiteye Ocak başı verdim. 70 gün oldu. Ocak sonundan beri il emniyetteymiş yani. Ama ay sonu gönderecez demeleri de ümit ışığı.
İl emniyetten nasıl cevap aldınız hocam? Benim de il İzmir ama ben il emniyetten adam gibi bilgi alamadım.

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

baharda

Öğrenci
merhaba bugün vatan emniyete gittim.95 gündür bekliyordum soruşturmam cevaplanalı 40 gün olmuş üniversiteye göndermişler üniversiteyi aradım bişey söylemiyorlar.40 gündür bekletiyorlar.I.Can Karaduman arkadaş sanırsam sen de aynı durumdasın.Emniyette oumsuz konuşmadılar.Net bişey söylemediler ama olumlu gibi anladım ben buna rağmen üniversite neden bekletiyor.Aynı durumda olan var mı?

pinko_34

Öğrenci
merhaba bugün vatan emniyete gittim.95 gündür bekliyordum soruşturmam cevaplanalı 40 gün olmuş üniversiteye göndermişler üniversiteyi aradım bişey söylemiyorlar.40 gündür bekletiyorlar.I.Can Karaduman arkadaş sanırsam sen de aynı durumdasın.Emniyette oumsuz konuşmadılar.Net bişey söylemediler ama olumlu gibi anladım ben buna rağmen üniversite neden bekletiyor.Aynı durumda olan var mı?

hocam ilçe neresiydi sizin

Soruşturma olumlu bitmesine rağmen bekleyiş sürüyor. 28 günde soruşturma bitirilip gönderilmiş universiteye ama şu an 85. gündeyim. 57 gündür belgeler ile ne yapıldığını bilmiyorum ama sabretmem gerektiği söyleniyor personel daire başkanlığı tarafından. Baharda hoca hariç aynı durumda olan var mi bizler gibi ?

A

Akademik Forum

Guest
akademik

Merhaba arkadaslar 16 ocak evrak teslimin son günüydü. 6 martta da atamam yapıldı. Eve polis falan da gelmedi muhtara da Soran olmamış.. darısı diğer bekleyen arkadaşlara... İl Artvin.

A

Akademik Forum

Guest

Vatan emniyet bilgi veriyor mu? Bazı arkadaşlar gitmişler ancak cevap alamamış. Acaba tanıdık vasıtasıyla mı bilgi aldınız?

Hocam bir de polis geldi mi size? Geldiyse ne zaman?