Teşekkür ediyorum cevabın için. Peki hangi üniversiteyi kazanmışlardı?
Arkadaşlar ODTÜ de asistan olmuşlardı aynı zamanda bende tübitak güvenlik soruşturması için evrak vermiştim aynı vakitte bitmişti
Teşekkür ediyorum cevabın için. Peki hangi üniversiteyi kazanmışlardı?
Arkadaşlar ODTÜ de asistan olmuşlardı aynı zamanda bende tübitak güvenlik soruşturması için evrak vermiştim aynı vakitte bitmişti
Arkadaşlar merhaba. Kasım-Aralık civarı belgelerini veren ve ikametgahı Ankara olanlar var mı aranızda. Ankara'da sonuçlananlar varsa ne kadar devam etti süreç?
Ben varım hocam ancak benimki ocak 5 gibi filandı. Hala bekliyorum. Bir de merak ettiğim şeylerden biri; ben Niğde'yi kazandım ama evraklarım Niğde emniyetinde değilmiş. Ankara'yı aradım, güvenlik soruşturmalarını burası yönetiyor dedi ve güvenlik birimine bağladı. Evraklarımı sormak için aramıştım. Güvenlik birimi de bir numara verdi oradan öğrenin dedi. Orayı da arıyorum ama hep meşgül. Bugda kaldım. Ne kadar sıkıntılı ve sinir bozucu bir süreçtir bu. Hayat düzenimiz alt üst oluyor.
iyi geceler arkadaşlar ben de evraklarımı 9 aralık da üniversiteye verdim, üniversiteden çıkış 12 Aralık güvenlik soruşturmasının bitip üniversiteye ulaşması 2 mart, ikamet istanbul.
Hayırlı olsun öncelikle. Soruşturması İstanbul'da yapılanlar için aşağı yukarı bir fikir oluşmuş oldu. Sizinki 83 gün sürmüş, Kadıköy'deki bir arkadaş en son 91. gündeydi, bekliyordu. Sizin adresinizde belirttiğiniz ilçe hangisiydi acaba?
yardımcı doçent olarak atanan ve haber bekleyen var mı acaba??
bugün itibari ile 97. gün![]()
Bugün itibariyle 110 günü devirdik hala sonuç yokİkamet Ankara
Hocam 110 çokmuş ya üniversite evrağı elinde çok bekletmiş olmalı, bilginiz var mı eminete ne zaman ulaştığına dair?Bugün itibariyle 110 günü devirdik hala sonuç yokİkamet Ankara