Hikayem şu:
20 Aralık 2016 tarihinde Araştırma Görevliliği'i kazandım
21 Aralık 2016 tarihinde evrakları üniversiteye teslim ettim.
25 Ocak 2017 tarihinde üniversite tarafından arandım. Evraklarda eksiklik varmış. Daha doğrusu Personel Daire 1 evrakımı kaybetmiş bu sebepten dolayı Samsun Valiliğinden evraklar geri dönmüş.
27 Ocak 2017 tarihinde evrakları yeniden üniversiteye teslim ettim
28 Şubat 2017 tarihinde bağlı bulunduğum ilçe karakolundan arandım. Polis bilgilerimi teyit etti.
09 Mart 2017'de burada okuduklarımdan gaza gelerek evrakların son durumunu takip etmek için karakolun yolunu tutum.
10 Mart 2017'de Karakolda beni arayan polis memurunu buldum. Sağ olsun yardımcı oldu. Beni aradığı gün (28 Şubat 2017) evrakları güvenlik şubeye göndermiş o yüzden "son durumu oradan öğrenirsin" dedi. Karakoldan direk İl Emniyet Müdürlüğünde Güvenlik Şube'ye gittim. Oradaki bir polis memuruna adımı söyledikten sonra, ya başından savmak için yada hafızası iyi olduğu için aceleci bir tavırla "senin evraklarını bugün valiliğe gönderdik" dedi.
13 Mart 2017'de akademik bir ortamda sohbet ederken hocalarımdan birinin valilikte bir tanıdığı varmış, TC kimlik numara mı oradaki tanıdığına verdi. Akşama doğru evraklarımın o gün postayla üniversiteye gönderildiği, güvenlik soruşturmamın da olumlu olduğu haberini aldım.
Şu anda, haftaya üniversiteden aranıp, "Gel pazartesi başla" haberini duymayı bekliyorum.
Süreç gerçekten çok yıpratıcı ve stresli, o yüzden tüm arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. Naçizane bende başımdan geçen olayları aktardım, Umarım bekleyen arkadaşlara faydası olur.
Yaşadığım şehir: Canik/SAMSUN
Araştırma Görevliliğini kazandığım şehir: GİRESUN