Sorduk mu dostum ? Bilmiyorsan susup azcik insan taklidi yapabilirsin... O sadece konusma aliskanligindan kaynakli hizli hizli yazilmis bir durum ... Bence lüzumsuz yorumlarinizi kendinize saklayinda isinize bakin bos bardak gibi kalabalik etmeyin...Milli eğitimde çalışıyorsunuz ama daha muvafakat demeyi bilmiyorsunuz. Doğrusunu öğrenin de personel daire başkanlığı çalışanları size gülmesin.
Benim ikamet Ankara, arş. gör. için beklediğim süre 75 gün ve hala beklemedeyim. Formda başlık altındaki diğer yazıları okuyup özet çıkarttığımda şu sonucu görüyorum. Ankara, İstanbul ve İzmir ikametinde bulunanlar 2 aylık belge süresine aldanmasınlar. Çünkü bu 3 şehirden 3 aydan önce atanan yok gibi. Büyük şehirde yaşamak avantaj olsada işte bazı durumlarda böyle olumsuzluklar çıkabiliyor.
Başta kendime sonra sizi tavsiyem. Bu süreç dahilinde yapılacak en iyi iş başka bir uğraş bulup ona yoğunlaşmak çünkü sürekli bununla zaman harcamak stress ve stress kaynaklı hastalık vs. oluşturabilir.(Bende kısmen başladı.)
Nasıl öğrencilere faydalı olabilirim şeklinde plan ve mesleki bilgileri yeniden gözden geçirip sağlam bir hoca olmak için bu vakitleri değerlendirmeye çalışalım arkadaşlar. Çünkü bu ülkenin gelişmesinde bizlerin çok etkinliği var ve bize çok büyük işler düşüyor.
Saygılarımla, Allah sabır versin.
Arkadaşlar güvenlik soruşturmasını bekleyenler için 40-50 kişilik bi whats app grubumuz var. Katılmak isteyen özel mesajla telefon numarasını ve ismini yazarsa gruba ekleyebilirim.
Merhabalar arkadaşlar, ben 30 ocakta üniversiteye belgeleri teslim ettim, hala bi ses seda yok ne gelen ne de giden. Kazandığım üniversite malatya, ikametgahım da malatya aynı il olunca süre de değişiklik olmuyor mu?
Ve malatya da olup güvenlik Soruşturması biten var mı?
Merhabalar arkadaşlar, ben 30 ocakta üniversiteye belgeleri teslim ettim, hala bi ses seda yok ne gelen ne de giden. Kazandığım üniversite malatya, ikametgahım da malatya aynı il olunca süre de değişiklik olmuyor mu?
Ve malatya da olup güvenlik Soruşturması biten var mı?
var hocam. bir arkadaş basladi
Hocam Malatya için forumda 28 gün içinde atanan birisi vardı diye hatırlıyorum, sizin de fazla uzun sürmez yakındır.
Benim soruşturmam da geçen hafta tamamlanmış. Dün de üniversite de tebligatı yolladıklarını söylediler. 15 gün içerisinde başlamam gerekliymiş.
Bulunduğum il malatya , evraklarım 10 ocakta gönderilmişti. Tamamlanma 17 Şubat.
Devam eden yüksek lisansım olduğundan dolayı. Görevlendirme süreci hakkında tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Evraklarimizi 14 Aralık ta teslim ettik ikametgah giresun ve hala bekliyoruz Allah sonumuzu hayır etsin geçen hafta salı emniyete gittik evraklarinizin işlemleri bitmiş evrakları çarşamba üniversite ye göndereceğiz demişlerdi üniversite kaç gün içinde dönüş yapıyor açıklanan arkadaşlar bilgi verebilir mi