Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması

A

Akademik Forum

Guest
- - - Güncellendi - - -

slm, hocam arkadaşınızda mı malatyada ikamet ediyordu . ne zaman başladı ve süreç ne kadar sürdü. bilgilendidrirseniz sevinirim

- - - Güncellendi - - -

slm hocam ben baktım ama göremedim forum da gözümden kaçmış olabilir. eğer mümkünse linki atabilir misiniz. 28 gün çok kısa sürmüş. merak ettim. malatyada mı ikamet ediyor acaba

evet hocam. arkadaşın da ikameti malatyaydı. acil ihtiyaç olduğu için üniversite onun işlemlerini hızlandırmış. ocağın son haftasında teslim etti evraklarını ve mart'ın ilk haftasında da göreve başladı.

A

Akademik Forum

Guest
Evraklarimizi 14 Aralık ta teslim ettik ikametgah giresun ve hala bekliyoruz Allah sonumuzu hayır etsin geçen hafta salı emniyete gittik evraklarinizin işlemleri bitmiş evrakları çarşamba üniversite ye göndereceğiz demişlerdi üniversite kaç gün içinde dönüş yapıyor açıklanan arkadaşlar bilgi verebilir mi

Bir standardı yok hocam hemen başlayan da var, burada emniyet yollamasına rağmen üniversitenin 1 aydır cevap vermediğini söyleyen de. Ama sanırım çoğunluğu 1 hafta içinde başlamıştır, o durumdan çok şikayet eden olmadı, bana kendi üniversitem rektör hemen imzalıyor 2 güne başlarsınız dedi.

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar kaç aydır her pazartesi günü bu hafta inşallah telefon gelir diye başlıyorum haftaya bugün cuma hala hiç bir haber yok.

Sanki hiç kazanmamışım gibi hissediyorum artık, çok yıpratıcı bi süreç.

Kafamı dağıtmak için farklı konularla ilgilenmek istiyorum ama aklım bu konuda olduğu için odaklanamıyorum.

Allah hepimize sabır versin...

semihberk

Öğrenci
Üniversitenin personel daire başkanlığıyla konuştum soruşturma sonucumun gelmediğini gelse de daha beklemem gerektiğini söyledi. Sebebi atamaların toplu yapılacak olmasıymış (atanan kişi sayısı da 40 küsür bu arada) , bu kararı kim aldı dediğimde bilemiyorum diyerek geçiştirdi konuştuğum kişi. Bu durumun mağduriyet yaratacağını, kimi sonuçların 4 ayı bulabildiğini, herhangi bir kişide aksilik çıktığında süreci uzadığında bunun soruşturması tamamlanan kişiler için mağduriyet oluşturduğunu belirttim, konuştuğum kişi de bunları ileteceğini fakat alınan kararın değişmeyebileceğini belirtti. Sonuç olarak arkadaşlar 1 kişinin sonucu için belki 40 kişi bekleyecek ve ne kadar bekleyecek belirsiz sırf bu alınan anlamsız ve saçma karar yüzünden.

Ayrıca atama mevzuatı ve yönetmeliklere baktım ve konuyla ilgili herhangi bir bilgi de bulamadım, bu durumun kişilerin elinde ve inisiyatifinde olması da ülkedeki bürokrasinin gerçeklerini çok güzel gösteriyor.

HudavetAS

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar,

Bugün güzel haberi aldım, atamam 1 haftaya yapılacakmış, bekleyen arkadaşlar için inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız siz de :)

İl İzmir, ilçe Karabağlar.

Süreci şu şekilde özetleyeyim:

6 Ocak; evrakları üniye teslim ettiğim tarih
19 Ocak; üninin evrakları emniyete gönderme tarihi
13 Şubat; evrakların ilçe emniyete geliş tarihi
22 Şubat; evrakların il emniyete gönderiliş tarihi
13 Mart; evrakların il emniyetten çıkış tarihi
16 Mart; evrakların üniye geliş tarihi

İçinizi ferah tutun, darısı sizlerin başına :)

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

A

Akademik Forum

Guest
Üniversitenin personel daire başkanlığıyla konuştum soruşturma sonucumun gelmediğini gelse de daha beklemem gerektiğini söyledi. Sebebi atamaların toplu yapılacak olmasıymış (atanan kişi sayısı da 40 küsür bu arada) , bu kararı kim aldı dediğimde bilemiyorum diyerek geçiştirdi konuştuğum kişi. Bu durumun mağduriyet yaratacağını, kimi sonuçların 4 ayı bulabildiğini, herhangi bir kişide aksilik çıktığında süreci uzadığında bunun soruşturması tamamlanan kişiler için mağduriyet oluşturduğunu belirttim, konuştuğum kişi de bunları ileteceğini fakat alınan kararın değişmeyebileceğini belirtti. Sonuç olarak arkadaşlar 1 kişinin sonucu için belki 40 kişi bekleyecek ve ne kadar bekleyecek belirsiz sırf bu alınan anlamsız ve saçma karar yüzünden.

Ayrıca atama mevzuatı ve yönetmeliklere baktım ve konuyla ilgili herhangi bir bilgi de bulamadım, bu durumun kişilerin elinde ve inisiyatifinde olması da ülkedeki bürokrasinin gerçeklerini çok güzel gösteriyor.

Aynen hocam size katılıyorum 14 Aralık ta evraklarımizi teslim ettik hala.beklemekteyiz geçen hafta salı günü emniyete gittik evraklarinizin işlemleri bitti universiteye göndereceğiz demişti ler aradan bir hafta geçti hala üniversite araması sanırım evrakları en erken teslim eden biziz ve hala bekliyoruz kimbilir daha ne kadar bekleyeceğiz sabrımız artık tukenti

A

Akademik Forum

Guest

Hangi üni burası ya?

şans

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar,

Bugün güzel haberi aldım, atamam 1 haftaya yapılacakmış, bekleyen arkadaşlar için inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız siz de :)

Hocam hayırlı olsun. Ben de izmir için bekliyorum. Ancak 31 Ocakta il emniyete gelmiş üniversiteden belgeler. Benimki de yakındır inşallah. Tebrik ederim sizi.

A

Akademik Forum

Guest
Merhabalar,
6 Ocak pazartesi emniyeti aramıştım. Güvenlik soruşturman bugün bitti, çarşamba(8 ocak) postalanır cumaya(10 ocak) da varır denmişti. Önceki gün üniversiteyi aradım sormak için gelmedi dediler daha. Emniyetin yalan söylediğine dair şüphelerim var. Daha önce de ikinci gidişimde ilkinden farklı şeyler söylemişti.
Bu posta kısmı en fazla ne kadar sürer? Bana verselerdi ben götürürdüm. Beklemek paranoyaklaştırdı :) :)
Teşekkür Ederim.

lordes

Öğrenci
Arkadaşlar herkese merhaba. Uzun süredir takip ediyorum bende bu başlığı.
gaziantep ikametgah.. 16 ocak belgelerimi verdim. 9 martta emniyet belgeleri yolladıgını soyluyor. fakat unıversıte belgeleri almamış heralde valilikte mi takılı kaldı anlamadım siz ne dıyorsunuz ?
Gelişmeler oldukça yazacam buraya.

Betulcebi

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar,

Merhaba hocam benim de dosyam ocak ortasında İzmir il emniyetine geldi şubatın ilk haftası da eve polis geldi fakat o günden beri ne ses ne de seda var emniyetten. Hiçbir bilgi vermiyorlar üstüne vatandaşız diye fırça atıyorlar,süreci hızlandırmak için birini koydunuz mu araya bunu yanlış anlamayın İzmir emniyeti için en yavaş emniyet diyorlar ortalama sizden ölçütle kafamda süre koymaya çalışıyorum, boşuna heves etmeyelim diye size yazma ihtiyacı hissettim. Şimdiden teşekkür ederim.

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar merhaba
Konuyu uzun zamandır takip ediyorum. Benim soruşturma aşamalarım şöyle oldu:
2 şubat - belgelerin üniversiteye gönderilmesi
16 şubat - belgerin emniyete ulaşması
3 mart - polislerin eve gelmesi
15 mart - il emniyetten soruşturmanın bittiğini öğrenmem
Belgeler çarşamba günü kargoya verilmiş pazartesi ellerinde olur diye düşünüyorum. Bundan sonraki süreçleri de aktaracağım. Ancak ne kadar sürer şimdilik bilmiyorum. Herkese en yakın zamanda atamalar diliyorum. İkamet: Van - Merkez

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar Antalya da ikamet edip güvenlik soruşturması bekleyen var mı ? Kaç gün sürdü ?