Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar herkese merhaba. Uzun süredir takip ediyorum bende bu başlığı.
gaziantep ikametgah.. 16 ocak belgelerimi verdim. 9 martta emniyet belgeleri yolladıgını soyluyor. fakat unıversıte belgeleri almamış heralde valilikte mi takılı kaldı anlamadım siz ne dıyorsunuz ?
Gelişmeler oldukça yazacam buraya.

Hocam şayet gerçekten gönderdilerse valilikte olabilir ama genelde burada valiliklerin bekletmeden gönderdiği izlenimine kapıldım ben yine de sorun. Fakat emniyette size bunu söyleyen kişi doğru söylememişse ki bazılarının yalan söylediklerine şahit olan arkadaşlar vardı burada soruşturma bitip imza için bekliyor olabilir kim atıyor imzayı bilmiyorum ama öyle bir basamak da var emniyetin içinde, belki göndermekten kasıtları ellerinden çıkarmaksa imzaya göndermiş olabilirler, 1 hafta falan sürebilir o basamak da.

A

Akademik Forum

Guest
Merhabalar,
6 Ocak pazartesi emniyeti aramıştım. Güvenlik soruşturman bugün bitti, çarşamba(8 ocak) postalanır cumaya(10 ocak) da varır denmişti. Önceki gün üniversiteyi aradım sormak için gelmedi dediler daha. Emniyetin yalan söylediğine dair şüphelerim var. Daha önce de ikinci gidişimde ilkinden farklı şeyler söylemişti.
Bu posta kısmı en fazla ne kadar sürer? Bana verselerdi ben götürürdüm. Beklemek paranoyaklaştırdı :) :)
Teşekkür Ederim.

Hocam 6 ocak pts olmadığına göre mart demek istediniz heralde. Posta uzun sürmez heralde ama arada valilik basamağı var zannediyorum bu hafta hayırlı haberinizi alırsınız.

Ephess

Öğrenci
- - - Güncellendi - - -

Bugün önce ilçe emniyete gittim. Onlar bizde 10 gün kalıyor belgeler il emniyete göndermişizdir dedi. Oraya gittim, polis bey bize ocak sonunda gelmiş belgeniz evet bizde, ay sonuna doğru gönderecez sizinkini dedi. İl İzmir. Üniversiteye Ocak başı verdim. 70 gün oldu. Ocak sonundan beri il emniyetteymiş yani. Ama ay sonu gönderecez demeleri de ümit ışığı.

Sizin ilçe neresi acaba bende Izmir Selçuk'nim 6 şubatta verdim evraklarimi. Izmir'de uzun sürüyor deniyor hep bu surec. Ben de ilce emniyetle gorustum evraklar daha ulasmamis bile ilceye. Izmir emniyete gidip sormayi bende dusunuyorum tutumlari nasil oluyor cevap verme konusundave hangi birim ilgili konuyla?

Son düzenleme:
C

cyanide1234

Guest
Merhaba arkadaşlar belgelerimi üniversiteye teslim ededi yaklaşık iki ay oldu. İkametgahım istanbul/kağıthanede fakat oturma adresim tekirdağ. Bu durumda güvenlik soruşturması hangi ilde gerçekleşiyor bileniniz var mı?

A

Akademik Forum

Guest
arkadaşlar bu arada Mersin' de güvenlik soruşturması bekleyenler var mı ? Benim 86 gün oldu da.

Benim bir kamu kurumuna atanan sağlıkçı arkadaşımınki 1.5 ay sürmüştü, belki onların atamalarını öne aldıkları için sizinki gecikiyordur ya da evrağınız geç gönderilmiştir, ne zaman emniyete ulaştığına bağlı.

Betulcebi

Öğrenci
Evet yavaşmış baya, ama kurumlar acil falan diyip süreci hızlandırabiliyormuş bunu sormuştum arkadaşa, onları da bekliyor olabiliriz hiçbir şey belli değil.

concempr

Öğrenci
Merhaba LORDES hocam
Benimde ikametgah Gaziantep. Sizin okul hangisi, polis eve geldi mi, süreç hakkındaki bilgiyi gidip emniyetten mi aldınız?

Son düzenleme:

lordes

Öğrenci
merhaba..polis degıl de bizim tarafa jandarma baktıgı ıcın asker geldi. süreç hakkında da başta telefonla bilgi alıyodum sonra vermediler bu sefer de emniyete bizzat gidip sordum. Başta biz hızlı yapıyoruz fln dıyolarda benım 2 ay oldu daha ses seda yok..

- - - Güncellendi - - -

Hocam şayet gerçekten gönderdilerse valilikte olabilir ama genelde burada valiliklerin bekletmeden gönderdiği izlenimine kapıldım ben yine de sorun. Fakat emniyette size bunu söyleyen kişi doğru söylememişse ki bazılarının yalan söylediklerine şahit olan arkadaşlar vardı burada soruşturma bitip imza için bekliyor olabilir kim atıyor imzayı bilmiyorum ama öyle bir basamak da var emniyetin içinde, belki göndermekten kasıtları ellerinden çıkarmaksa imzaya göndermiş olabilirler, 1 hafta falan sürebilir o basamak da.

emniyette son bir imza basamak oldugunu bılmıyordum. belki de odur 8 gün de orda takılmıştır belgeler.

ahmet212121475

Öğrenci
Merhaba; Bende kütahya için bekliyorum.

İkamet ili: İstanbul
Belge teslim tarihi: 8 Şubat
Evrakların emniyete ulaşması: 6 Mart
Eve polis gelmesi: 19 Mart

Gelen memur yazıyı yarın göndereceğini söyledi. Ancak tahminime göre ve buradan takip ettiğim kadarı ile süreç burada bitmiyor. Beklemeye devam.

HudavetAS

Öğrenci
Merhaba hocam benim de dosyam ocak ortasında İzmir il emniyetine geldi şubatın ilk haftası da eve polis geldi fakat o günden beri ne ses ne de seda var emniyetten. Hiçbir bilgi vermiyorlar üstüne vatandaşız diye fırça atıyorlar,süreci hızlandırmak için birini koydunuz mu araya bunu yanlış anlamayın İzmir emniyeti için en yavaş emniyet diyorlar ortalama sizden ölçütle kafamda süre koymaya çalışıyorum, boşuna heves etmeyelim diye size yazma ihtiyacı hissettim. Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba,

Herhangi birini araya koymadım, polis tanıdığımız yok. Süreç bende normal işledi. İl emniyeti 1 kez aradım onda da bilgi alamadım. Beklemekten başka yapacak birşey yok gibi. İzmir emniyeti bence İstanbul ve Ankara'ya göre yine iyi çalışıyor. Umarım bir an önce sizin de soruşturmanız tamamlanır ve görevinize başlarsınız.

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

A

Akademik Forum

Guest
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü

Ben de İYTE için beklemedeyim , 13 Ocak teslim tarihi, 17 Ocak emniyete gönderme tarihi. şuan 67 gün oldu, ben yaklaşık 10 güne biter diye beklerken böyle bir şeyi ilk defa sizden duydum. Yarın fırsatım olursa arayacağım, böyle saçma bir şey duymadım ben.
Öncelikle neden böyle bir şeye gerek duymuşlar 40 kişiye atama yazısı ayrı ayrı yazmaktan mı üşenmişler.
bütün alımlar aynı anda olmadı ki benim arkadaşım benden tam 1 ay sonra dolmamış yedek kadrosuna girdi. Ben fazladan bir ay daha başkasının atamasını mı bekleyeceğim.
Veya mahkemesi olan ve devam eden kişiler için özel olarak yazı isteniyormuş adalet bakanlığından , büyük ihtimal en az 1 ay sürer böyle kurumlar arası yazışmalar.
Çıldırcam artık beklemekten, olmazsa toplu olarak arayıp, mail atıp itiraz edelim.
sizin bölüm neydi? ve tam olarak nereyi aradınız?

Betulcebi

Öğrenci
Merhaba,

Herhangi birini araya koymadım, polis tanıdığımız yok. Süreç bende normal işledi. İl emniyeti 1 kez aradım onda da bilgi alamadım. Beklemekten başka yapacak birşey yok gibi. İzmir emniyeti bence İstanbul ve Ankara'ya göre yine iyi çalışıyor. Umarım bir an önce sizin de soruşturmanız tamamlanır ve görevinize başlarsınız.

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkürler cevap için hocam ben kurum tarafından mı hızlandı demek istemiştim fakat olağan süreç diyorsunuz zaten kusura bakmayın. Hayırlısı olsun görevinizde başarılar.

boun60

Öğrenci
Merhabalar,

Benim sürecim şu şekilde,

1 Şubat belgeleri teslim tarihi.
8 Şubat belgelerin il emniyetine ulaşması.
14 Mart soruşturmanın bittiğini öğrenmem.

İkamet Tokat. Bugün itibari ile 48 gün oldu. Umarım güzel haberi bu hafta alırım. Bekleyen herkese sabır diliyorum.