A
Akademik Forum
Guest
Arkadaslar merhaba. Guvenlik sorusturmasi tamamlandi. Universiteye de ulasmis. Personel daire sefiyle gorustum ve dediki sorusturmanda sakincali birkac durum soz konusu son karari vermek uzere sorusturma sonucunuz rektorun onunde duruyormus. Bir haftadir rektorun onunde ama bir turlu karar cikmiyor. Allaha sukur ki hicbir teror orgutuyle iltisakim irtibatim olmadi olamaz da; kendimden eminin vicdanim rahat, neden nasil sakincalar cikmis acikcasi ben de merak icerisindeyim, keske soyleseler de ben de kendimi savunabilsem. Hak aramak zulme donusuyor. Esim hamile 1 hafta icinde kizimiz olacak ve bu surecte bize bunu yasatanlari Allah a havale ediyorum, bir ailenin çoküşüne taniklik ediyorsunuz, maddi-manevi cok zor durumdayiz.
Ne yapmam lazim ne etmem lazim Allah rizasi icin biri akil verebilir mi?
Hocam personelle yüzyüze görüştüğünüzde belki o sakıncalı durumlar hakkında detay verirler ve sizin de kendinizi savunma şansınız olur. Ne olursa olsun siz kendinizden eminseniz bir şekile çözüme kavuşur, canınızı sıkmayın. Bir hafta çok sorun olacak bir süre değil şöyle düşünün hemen üstünü çizebilirlerdi de demek ki biraz daha derin bakma gereği duydular.