Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması

A

Akademik Forum

Guest
bugün üniversiteyi aradım , (iyte) atama yazım dün yazılmış. 1 haftaya evrak işleri biter sanırım. Herkesin en kısa sürede tamamlanması dileğiyle.
ikamet adresi: antalya
evrak teslimi 13 ocak
evrak gönderimi 17 ocak
yaklaşık 75 gün olmuş.
bu arada iyte için bekleyen bir arkadaş vardı , toplu atamadan vazgeçilmiş, her evrağı geleni beklemeden ataması yapılacakmış.
hepinize şimdiden hayırlı olsun.

Hayırlı olsun hocam. Eve polis geldi mi ?

boun60

Öğrenci
Soruşturma Evraklarının Üniversiteye Ulaşması Hk.

Merhabalar,

10 Martta soruşturmam tamamlanıp üniversiteye gönderilmişti. 21 gün sonra bugün belgelerin ulaştığını, atama için beklediğini öğrendim.

Posta için bekleyen arkadaşların 3 haftayı gözden çıkarmalarını öneriyorum. Umarım atamam da hızlı olur. Bekleyen herkese sabır diliyorum. İnşallah sizler de güzel haberi tez zamanda alırsınız.

pinko_34

Öğrenci
Merhabalar,

10 Martta soruşturmam tamamlanıp üniversiteye gönderilmişti. 21 gün sonra bugün belgelerin ulaştığını, atama için beklediğini öğrendim.

Posta için bekleyen arkadaşların 3 haftayı gözden çıkarmalarını öneriyorum. Umarım atamam da hızlı olur. Bekleyen herkese sabır diliyorum. İnşallah sizler de güzel haberi tez zamanda alırsınız.

hocam tekrar tekrar soruluyor belki ama ıkametgah ıstanbulmuydu sizin?

sonerymus

Öğrenci
Arkadaşlar merhabalar,
Atamam gerçekleşti. Bilgilendirme olması açısından sizinle paylaşmak istedim.
22 Aralık'ta evraklarımı üniversiteye teslim etmiştim.
23 Mart'ta atamam gerçekleşti.
Süreç yaklaşık 3 ay sürdü. tamı tamına 91 gün bekledim.
İkametgah: Balıkesir.
Şuanda da göreve başladım.
En kısa zamanda sizinde atanmanız dileğiyle...
hayırlı olsun kardeşim hangi üniversite

A

Akademik Forum

Guest
Bugün GTÜ'ye gittim, gitmişken de sordum, güvenlik soruşturmalarının çoğu bitmiş, bitenler 1 hafta sonra çağrılacakmış tahminen.
Aralığın ortasından bu zamana bekledik, hepimiz hakkında hayırlısını diliyorum.

A

Akademik Forum

Guest
Daha göreve başlamamış bir araştırma görevlisi rektörle nasıl görüşecek. Hocaların bile randevu talebi haftalar sonra cevaplanıyor.

A

Akademik Forum

Guest
.

Bu sayfayı bir kaç gündür takip ediyorum. Bende kendi sürecim hakkında bilgi vereyim.
Belge teslimi: 6 şubat
Evrakların emniyete ulaşması:16 mart
Polisin eve gelmesi: 30 mart
ikamet: Antalya
Kazandığım universite: Antalya
Şu an 53 gün oldu

* Emniyete ulaşma tarihini eve gelen memurdan ögrendim
* Evraklarımıda hemen tamamlayıp göndeririz merak etme seklinde bi açıklama yaptı yine aynı memur.

plea

Öğrenci
ESES26 hocam
Sizde bir gelisme var mi? Istanbul ayni ilceden bekliyoruz da o yuzden ozellikle merak ediyorum sizin ne kadar suredir beklediginizi ve hangi asamada oldugunu atamanin. Benim 70 gun oldu ortalama. Sadece polis geldi eve, ondan sonra bi aksiyon yok.

A

Akademik Forum

Guest
merhaba arkadaşlar benimki de sonuçlandı. 110 bin nüfuslu küçük bir şehir de;
evrak teslimi ile evrakların uniye dönüşü 1 ay 20 gün civarı sürdü. ama ikametgahım(kütük te) da aynı ilde olduğu için posta süreci falan daha kısa sürdğünden bu kadar herhalde. bu süreçte psikolojinize çok dikkat edin ''özellikle bir işte çalışmayan veya uğraşı olmayan arkadaşlar''. bekleme süreci çok yıpratıcı. bir de ülkede paranoyik bir hava hakim olmasından dolayı büyük bir çoğunluk ben dahil haklı olarak negatif çıkarmı diye endişeleniyor. Bu konuda da rahat olun. inşallah haksızlıklar olmaz diye umut ediyoruz.. benimki küçük bir şehir ve ikamet aynı olmasona rağmen 2 aya yakın sürdü. Bu yüzden hadi açıklansın beklentisine girmek yerine(çünkü elden birşey gelmiyor emniyetten bilgi istediğimizde bile azarlanabiliyoruz) rahat olup uğraşacak bir iş plan program bulun. Bu zorlu süreçte hepinize bolbol sabır diliyorum inşallah kimse haksızlığa uğramaz. allah yardımcınız olsun

M

mesela

Guest
güvenlik soruşturması sürecinde belgeler geri çekilebilir mi bu durumda istifa etmiş durumuna mı düşülür.Çünkü ohal zamanında istifa edilmesi durumunda yerinize birinin ataması yapılmadan görevden ayrılamazsınız deniyor. ayrılma durumunda bir daha devlet memuru olma hakkı kaybedilir deniyor. bir de atama için tebligat geldiğinde belgelerimizi teslim etmezsek de istifa mı etmiş sayılırız.

A

Akademik Forum

Guest
hocam merhabalar. üniversiteye sizin güvenlik soruşturmanız gelmiş mi? güvenlik soruşturma sonucunuz gelmesine rağmen mi 21 gündür atamanız yapılmıyor?
kadro öğretim görevlisi mi?

A

Akademik Forum

Guest
Merhabalar,

hocam merhabalar. üniversiteye sizin güvenlik soruşturmanız gelmiş mi? güvenlik soruşturma sonucunuz gelmesine rağmen mi 21 gündür atamanız yapılmıyor?
kadro öğretim görevlisi mi?

A

Akademik Forum

Guest
Bu sayfayı bir kaç gündür takip ediyorum. Bende kendi sürecim hakkında bilgi vereyim.
Belge teslimi: 6 şubat
Evrakların emniyete ulaşması:16 mart
Polisin eve gelmesi: 30 mart
ikamet: Antalya
Kazandığım universite: Antalya
Şu an 53 gün oldu

* Emniyete ulaşma tarihini eve gelen memurdan ögrendim
* Evraklarımıda hemen tamamlayıp göndeririz merak etme seklinde bi açıklama yaptı yine aynı memur.

Hocam hangi ilçe ?

şans

Öğrenci
Arkadaşlar emniyetten sonra valiliğe mi gidiyor evraklar üniversiteye gönderilmeden önce? 17 gün oldu emniyetten çıktı denileli hala gitmemiş. Arada valilik yok gibi düşündüm ben hep.

Aydogan1

Öğrenci
Arkadaşlar emniyetten sonra valiliğe mi gidiyor evraklar üniversiteye gönderilmeden önce? 17 gün oldu emniyetten çıktı denileli hala gitmemiş. Arada valilik yok gibi düşündüm ben hep.

Benimde 15 gün oldu valiliği arayıp sordum ayrıca belgelerin emniyette kargosunu yapan birim vardı onlarla görüştüm direk üniversiteye gidiyormuş valilik yok yani arada

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

boun60

Öğrenci

Hocam benim soruşturmam emniyette bittiğinde, emniyetteki görevlinin söylediği üzere, belgeler en son valiliğe gitti imza için. Daha sonra emniyet okula gönderiyor.

Fakat emniyetin, üniversitenin bulunduğu ildeki valiliğe göndermiş olma olasılığı çok yüksek; zira tam 21 günde belgelerim üniversiteye ulaştı. Soruşturma başında da 5-6 günde bulunduğum ile gelmişti halbuki. Sanıyorum belgeler üniversitenin bulunduğu valilikte ilgili kurumlara dağıtılmak üzere bekletiliyor.

Sadece bir tahmin fakat önceki gönderilerde bir başka hoca da bundan bahsetmişti...

HudavetAS

Öğrenci
Aranızda kafkas universitesi icin bekleyen yada baslayan var mi arkadaslar?
Ben varım hocam
Valla hocam bu karara göre benim durumum aynen bu şekilde. Güvenlik soruşturmam bitti diyelim ben de başladım. Beni hemen atmaları lazım, çünkü 4. yılım :(:(

- - - Güncellendi - - -

91. günüm bugün, güvenlik soruşturması bitse bi dert bitmese bi dert :mad:

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi