Ankara üniversitesinin de dil kursu takvimi var mıydı geçmiş yıllarda ben bulamadım da.örneğin gazi yayınlamış böle bi takvim. bi de kurs saatleri öğleden sonra dimi. yüksek lisans derslerimi ona göre hep sabah derslerinden seçicem de
Ankara üniversitesinde ve birçok üniversitede standart sabit bir proğram olmuyor. okulun ve hocaların durumuna göre sabah da başlayabilir öğleden sonra da. örneğin ; 3 sınıf varsa , 2 si öğleden sonra 1 i sabah olabiliyordu...
ankara üni. dil eğitimi almak için min öyp puanımzın kaç olması lazım
arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Ankara üniversitesi önerir misiniz?
hepimiz için hayırlısı olur inşallahOh be Ankara'yı kazandım
İnşallah ankara üniversitesinin sitesinde kursa dair bir şey bulamadım. Olmadı yarın arayıp sorarım artık
ÖYP PROGRAMI İLE İLGİLİ DUYURU |
ÖYP PROGRAMI İLE İLGİLİ DUYURU
Publication Date 20 Mart 2013
YÖK ÖYP
( Öğretim Elemanı Yetiştirme Programı )
2. Grup
ÖYP- 2. Grup Akademik Takvimi
Seviye Belirleme Sınavı Tarihi : 25 Mart 2013 Pazartesi : 09.30
Bilgilendirme Toplantısı : 25 Mart 2013 Pazartesi Saat: 13.30
Derslerin Başlama Tarihi : 26 Mart 2013
Derslerin Bitiş Tarihi : 6 Ekim 2013
kızılaydan artık gölbaşına direk otobüs yok. sıhhıye köprüsünün üstünden gölbaşı minibüsü geçiyor.ayrıca ankamall'in önünden de 104 nolu otobüs gölbaşına geliyor.Bilgilerinizebende ankara üniv. kazandım araçlar sıhhıyeden ve kızılaydan kalkıyor heralde yerlerini biliyormusunuz, bilen varsa tarif edebilir mi?
kızılaydan artık gölbaşına direk otobüs yok. sıhhıye köprüsünün üstünden gölbaşı minibüsü geçiyor.ayrıca ankamall'in önünden de 104 nolu otobüs gölbaşına geliyor.Bilgilerinize
peki hocam minibüs mü yoksa otobüs mü ? yani hangisi daha seri gider sizce
- - - Güncellendi - - -
peki hocam minibüs mü yoksa otobüs mü ? yani hangisi daha seri gider sizce