Evet.Bu dönem 2 farklı üniversitede 2 farklı bölümde yüksek lisans yapmaya hak kazandım.Yakında kayıtlar olacak maalesef 1 tane bölümü seçmek zorundayım değil mi arkadaşlar?
doktora yaparken başka bir üni de doktora kazanıp kaydolmak için mevcut okulumdan ilişiğimi kesebilirmiyim.. ilişik kesme süreci nasıl işliyor acaba
arkadaşlar foruma yönlendiriyor pdf açamıyorum şu anbir üniversitede tezli yüksek lisans kaydım derslere katılamadım aynı anda farlı üniversitlerde aynı bölümden yüksek lisans yapabilirmiyim bilsisi olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim
- - - Güncellendi - - -
nazmi hocam litfen yardımcı olun kaydımı sildirmeme gerek var mı yüksek lisansa başvurmak için aynı bölüm sorun çıkar mı
arkadaşlar foruma yönlendiriyor pdf açamıyorum şu anbir üniversitede tezli yüksek lisans kaydım derslere katılamadım aynı anda farlı üniversitlerde aynı bölümden yüksek lisans yapabilirmiyim bilsisi olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim
- - - Güncellendi - - -
nazmi hocam litfen yardımcı olun kaydımı sildirmeme gerek var mı yüksek lisansa başvurmak için aynı bölüm sorun çıkar mı
- - - Güncellendi - - -
Hali hazırda Ahmet Yesevi Üniversitesi'nin uzaktan tezsiz işletme yüksek lisansı programına kayıtlıyım. Geçen hafta başka bir üniversitede birinci öğretim tezsiz yüksek lisans programına kayıt yaptırdım.
Ahmet Yesevi Üniversitesindeki danışman kaydımı sildirdiğim takdirde, diğer üniversiteye de harç ücreti ödemek zorunda kalacağımı belirtti. Mümkün mü böyle bir şey?
Hayir sorun olmaz.Aynı anda tezsiz tezli
Arkadaşlar şimdi bir tezsiz programa kayıt olucam 2.dönem TEZLİ bir prg. Seçilirsem bi sorun cıkar mı??
Yapamazsiniz.arkadaşlar, şu an doktora öğrencisiyim başka bir üniversitede yüksek lisans yapabilir miyim aynı zamanda ?
Yapamazsiniz.
Sent from my SM-N920T using Tapatalk
Yonetmelikte ayni anda iki lisansüstü programa kayıt yaptirilamaz diyor 20 nisandan sonrasi icin. Ama öncesinde bir lisansüstü programa kayitliysak ve yeni bir program kazandiysak en azindan oncekini sildirene kadar yeni programa kayit hakkimiz olmuyor mu? Sildirme ve yeni kayıt ayni tarihlere geliyor ne yapabilirm?