İktisatçı 1907
Öğrenci
Sağ olun hocam peki bilimsel hazırlık okumak zorunda kalır mıyım?
Sayın hocam ilk 15 sayfayı tamamen okudum. benim durumuma benzeyen bir kaç durum var. ama tamamen aynı değil. ben ekonometri bölümünde enstitü kadrosunda araştırma görevlisiyim. şu an yüksek lisans tez asamasındayım. bizim ünide ekonometri bölümünde doktora olmadığı için beni doktorada iktisata verecekler. ama ben iktisat istemiyorum. bu durumda hem kendi üniversitemde iktisatta doktora yaparken, baska bir üniversite ekonometride doktora yapabilir miyim. bu durumun askerlikte bir sakıncası var mı? şimdiden cok teşekkür ederim hocam..
hocam soruyu öyp sayfasında da sordum inşallah sorun olmaz, aynı anda 2 yüksek lisans yapma konusunda önümüz açılmış, peki yüksek lisans yaparken, farklı bir enstitüden öyp kazandığımızda, eski yüksek lisansımıza da devam edebiliyo muyuz, ben biyoloji bölümünde yüksek lisans yapıyorum, öyp de tıp fakültesini kazandım
Şu an bir üniversitede yüksek lisans yapıyorum. ama bu dönem başka bi yere basvurup kayıt hakkı kazandım burdan kaydımı sildirmeden oraya kayıt yaptırmam sorun olur mu? acil cevap lütfen
Mrb lar Hocam sıkıntılı bir süreçteyim formu okudum bayağı bilgi sahibi oldum benim sorunum ise şu: Şu an A üniversitesinde tezli yüksek lisans yapıyorum ve bu üniversite beni 2014 agustosa kadar askerlikten tecil ettirdi amacımda buydu zaten şu an B üniversitesinde hem tezli hem tezsiz yüksek lisans kazandım B üniversitesinde bu iki alanda yl yapmak istiyorum okuma hakkım var mı?Askerlik durumum nasıl etkilenir?Orjinal belgelerim A üniversitesinde B üniversitesine başvurularım nasıl olur elinde orjinal belge yok sanırım formun en dertli insanlarından biriyim
İlginiz için teşekkür ederim hocam
- - - Güncellendi - - -
hocam benim durumumla ilgili askerlik konusunda yök ün resmi yazısını link atabilir misiniz?
merhaba.. şuan yüksek lisansımın ilk dönemini bitirdim ve aynı okulumda bir başka bölüme de başvurmak istiyorum. bu mümkün mü? aynı anda aynı okulda iki yüksek lisans yapabilir miyim? bu okul şartlarına mı bağlı?