Hocam iyi günler,
2004 yılında doktoraya başladım, 2010 yılında doktora tez dönemindeyken hocamla tartıştık. kendisini değiştirmek için bölüme, enstitüye ve yöke dilekçeler verdim kabul edilmedi. Gerekçe olarak da "doktora tezde son yazım aşamada bu aşamada danışman değişikliğine gerek görülmedi" diyor. Malum danışman değişikliği için öğrenci isteği mevcut danışmanın onayı ile diyor mevcut yönetmelik, bu aşamada o da bırakmıyor beni ve tamamen kişiselleştirdi işi, yani bırakmıyor beni ben de gitmiyorum, ders kaydı yaptırmıyorum ama enstitüye kaydım var. Sanırım dava açmaz zorunda kalacam
Sizlere sorum:
1- bu hocadan kurtulabilmem için herhangi bir emsal karar veya hukuku karar var mıdır ? Bu hoca inat etmiş beni bırakmıyor, çaresi var mıdır ?
2-kaydım varken başka bir üniversitede aynı bölüme kayıt yaptırabilir miyim ?
3-doktora tez yazım aşamasında yatay geçiş yapabilir miyim başka bir üniversiteye?
- - - Güncellendi - - -
Ayrıca,
tez düzeltmeleri verdim yapmadı diye gerekçe de yazmışlar, halbuki her verdiğini yaptım sürekli yeni yeni şeylerle bıktırdı beni...sanırım yıldırma politikası ayrıca bölüm içi hoca çekişmelerinin de etkisi var, sonuçta beni mağdur ediyor. Cumhurbaşkanına bile yazdım, yöke, ..yol gösterebilirseniz sevinirim ..