Klimatolog
Öğrenci
İçiniz rahat olsun hocam isterseniz 10 master programına kaydolun normal öğrenim süresi içerisinde sizden hiç kimse harç talep edemez
Bu dönem için 2 farklı tezli yüksek lisans programına kaydoldum. Bu durumda 2.kayıt olduğumuz üniversiteye harç yatırdığımızı duydum. Bu konuda bu söylentiye dair bir bilgi bulamadım. Bilgisi olan var mı?
Üniversitede Tıpta uzmanlık öğrencisi hekimim yani Asistan(Araştırma görevlisi doktor) TUS sınavı ile girdiğim bu bölüme devam ederkenaynı zamanda başka bir üniversitede hastane yönetimi ile ilgili yüksek lisans yapabilir miyim? Yüksek lisans derslerinin hepsi hafta sonu ve tıpta asistanlıkgörevimi engellemiyor. Acaba ikisini aynı anda yapsam yasal olarak bir sorunolur mu?
- - - Güncellendi - - -
anadolu üni'nin şu işleminde hata yok mu sizce?
http://www.sosbilens.anadolu.edu.tr/?q=node/1620&format=colorbox&width=650
[h=1]AYNI ANDA İKİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMA KAYITLI ÖĞRRENCİLERİN DİKKATİNE[/h]25 Ağustos 2015 tarih ve 29456 sayılı Resmi Gazeteâde yayımlanarak yürürlüğe giren â2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında Yükseköğretim Kurumlarında Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkısı Olarak Alınacak Katkı Payları ve Öğrenim Ücretlerinin Tespitine Dair Kararâın 11. Maddesi gereği;
* İki lisansüstü programa birden kayıtlı olan öğrenciler, ikinci programdan ders seçebilmeleri için Bakanlar Kurulunun belirlemiş olduğu Katkı Payı Tutarını ödemeleri gerekmektedir.
* Örgün öğrenci sistemine (ANASİS) girilerek yatırılması gereken katkı payı/öğrenim ücretini öğrenerek belirtilen tutarı, 10 Eylül 2015 tarihi itibariyle Vakıflar Bankası aracılığıyla ödemek mümkün olacaktır.
http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2015/08/20150825-5.htm
madde 11 süresinde mezun olamayanlarla ilgili. her iki alanın süresi dolmadıysa niye harç ödensin?
not: iki kayıt farklı üniversitelerde ve farketmişler. anlaşılan merkezi otomasyon var.
- - - Güncellendi - - -
kayıt hatalı oluştu hocam. kusura bakamyınız
Dersi geçmeden mümkün değildir.Arkadaşlar merhaba, aynı anda aynı üniversitede farklı alanlarda yüksek lisansa kayıt yaptırdım ve ders kaydı sırasında aynı dersi her iki alan içinde seçip bir diğerinde kabul ettirmem mümkün müdür?