K
KaRaKaLp
Guest
Nazmi Hocam çok teşekkür ederim. Nasıl sevindim anlatamam
Enstitüye dilekçe ile birlikte transkriptinizi veriyorsunuz sayıyorlar biizat saydırdım.ben soruma cevap alamadım. Aynı anda iki lisansüstüne kayıtlı olup hiç ders saydıran yok mu? Bunu yapan arkadaşlar varsa yol gösterebilirler mi acaba?
Farklı üni.lerde ise evet ikisine de kaydolabilirsiniz. İlk mesajda karar var ona istinaden serbest artık.Merhaba arkadaşlar..Ben iki farklı alanda yüksek lisansa başvurdum ve ikisini de kazandım.Bunlardan bir tanesine kayıt yaptırdım.Diğerine de kayıt yaptırabilir miyim? Yani Aynı Dönemde iki farklı yüksek lisansa başlayabilir miyim?
Aynı ada iki Lisansüstü program yapılabileceğinden yüksek lisans ya da doktorada sıkıntı olmuyor. ÖYP'li olmakla hiç bir ilgisi yok durumunuzun eğitim hakkınız o sizin.
ikisini aynı universitede aynı fakültede yapmayı planlıyorum zaten. burada üniversitedekilerin dekanlığın izin vermesi gerek ve yeter şart sanırım
Teorik ve pratik olarak mümkün, birinin bir dönemi bitince diğerinde saydırabilirsiniz. Ama deneyen ilk kişi olmayacaksınız ben aynı anda iki y.lisansımdan 1. sinin seminerini bu dönem diğerinde saydırdım başka ortak dersim yoktu olsaydı onlar içinde dilekçe verirdim.