hfkaygusuz
Öğrenci
halen geçerli olacak ielts sınavları;
önce alınmış puanlar
15 Şubat
22 Şubat
1 Mart tarihli sınavlar
önce alınmış puanlar
15 Şubat
22 Şubat
1 Mart tarihli sınavlar
8 mart hocamhalen geçerli olacak ielts sınavları;
önce alınmış puanlar
15 Şubat
22 Şubat
1 Mart tarihli sınavlar
şimdi ben parayı yatırsam ne olur arkadaşlar, bilen varsa lütfen söyler mi?
Dernek Başkanı yazıyor ünvanınızda bu insanlara bir yardımcı olun.bir açıklama yapın. Osym'nin yazısını paylaşmak mı göreviniz sadece? Bu kadar insan mağdur oluyor. Siz daha açıklama peşindesiniz.Ayıp yahu.
Bir kaç saat önce ösym'nin çağrı merkezini aradım. Bugün yapılan başvuruların geçeriz olacağını söyledi. Yani başvuru tarihi 14 şubat sınav tarihi ise 01 marta denk geliyor. Aramak isteyenlere Telefon: 444 6796 (OSYM) (Çağrı Merkezi)
Cagri merkezini aradim once basvuru yaptigima dair bir belge yok dedik bi sikinti olmayacagini soyledi bayan bende nasik bileceksiniz once basvuru yaptigimi dedim o konuda bikgi veremiyoruz dedi
O zaman neden soruyosunuz ne yapsın diye? Siz dediniz ne yapacak Osym'ye mi gidecek diye.Madem bu kadar özverili bir dernek şuan buranin sallanmasi medyaya bildirilmesi pazartesi osym önünde toplaniyoruz demesi gerekmez mi? Tüm bunları demese de olur ama sanki sıradan bir düzenlemeymis gibi burada aciklama yayinlamak insanlarin ne yapacağız demelerine cevap vermemek hoş değil.
Once yapildigini nasil anlayacaksiniz dedim cagri merkezine bilgi veremeyiz diyor kendilerininde birseyden haberi yok ya hayirlisi bakallimpeki bu haber kaçta yayınlanmış belki bugun çok erken bi saatte yapıldı