bigthunder
Doçent
Konu hakkında bazı şeyler yazılıyor bu sınav hakkında itirazlar ve bazı usulsüzlük vs olduğu için kaldırıldığı söyleniyor ösym ilerleyen günlerde konuya açıklık getirecektir
hocam sadece sınava girdiğniz tarih yazıyor. Mesela ben 2013te aldım sıkıntı olmayacaktır ama yeni başvuranlar nasıl kanıtlıyacak mesela 13 şubatta başvuran birisi bilmiyorum
Hocam dekont varda benim arkadaşım aralik 2013 de parasini yatırmıştı ve sadece online kayit yapti bugun. Onasil olacak peki.Hocam dekontlar var is bankasinda kayitlar vardir sonu belgesi ve dekont ile es degerlik belgesi alinir
Hocam dekont varda benim arkadaşım aralik 2013 de parasini yatırmıştı ve sadece online kayit yapti bugun. Onasil olacak peki.
Dil eğitiminin son ayında olup bu sınava hazırlananlar ne yapacak şimdi? o kadar şeyin arasında bir İELTS mi vardı kaldırılacak?
Umarim öyledir hocam osym'yi arayip detayli bilgi alacağım. Umarim online başvuru yapıldığı tarih baz alinmaz.Paranin tarihi baz alinir heralde hocam paranin yattigi gun basvuru yapilmis sayarlar heralde baska belge yok sonucta
Umarim öyledir hocam osym'yi arayip detayli bilgi alacağım. Umarim online başvuru yapıldığı tarih baz alinmaz.
Online basvuru tarihi hicbiryerde yokki
Hocam cikti felan yok bende sadece bos bi basvuru formu var bende oda el ile doldurulacak
Sinav sonuç belgesi üzerinde yazmıyor evet. Fakat ielts online başvuru yaparken 4. Sayfanin pdf formatini bilgisayara kaydediyoruz sonuc olarak, bunun bir kopyası British Council'da varmidir acaba.
Hicam 4. Sayfada tarih yok ama 8 sayfalik bi form
Hocam internetten kayıt yapılırken doldurulan form sayfalarindan 4. Sayfayi kendimiz pdf olarak kaydediyoruz orda başvuru tarihi yazıyor.Hicam 4. Sayfada tarih yok ama 8 sayfalik bi form