susan_mayer
Öğrenci
Reading'ten sonra topluyorlar.garip bi sorum olucak. İelts sınavında bir bölümü tamamladığınızda kağıtlar toplanıyormu? ben writing bölümü için hatırlayamadığım kelimeleri readingden bakma gibi bi çözüm düşünmüştüm de...
Reading'ten sonra topluyorlar.garip bi sorum olucak. İelts sınavında bir bölümü tamamladığınızda kağıtlar toplanıyormu? ben writing bölümü için hatırlayamadığım kelimeleri readingden bakma gibi bi çözüm düşünmüştüm de...
General ieltse kayt oldum öyp için 2si de kabul ediliyor. Ama duyduğum kadarıyla bazı üniler yüksek lisans için öyp li de olsan academic istiyomuş ve birlik de yok mesela biri 5.5 isterken biri 6 isteyebiliyormuş.Eeee ieltsten 5.5 aldım diyelim 65 in üstünde olduğu için yök beni dil kursuna da göndermeyecek kazandığım üni academic ielts isterse bundan sonraki süreç nasıl olacak biri bana yardım edebilir mi çok büyük hayal kırıklığına uğradım daha sınava girmeden
ne kadar kelime bilgisi gerekir tümer altaş online setiyle hazırlanacağım ne kadarlık çalışma gerekir çok kararsızım yds ye de yüklenip yapabileceğimi düşünüyorum ama ıeltsi çok övenler var bilemedim.
o zaman burdan durumu netleştirecek bi durum aktarıyım benim şuan ikinci ÖYP em. ilkinden 50 alamadıgım için ilişiğim kesildi 2 hafta önce İELTSe girdim. 5 aldım... tereddütte olanlara daha ne diyem ben
bu kadar yorumdan sonra bu kararımın değişmesini kesinleştirdi ielts farz oldu artık
Merhabalar writing 2 ile ilgili bi sorum olacak Topic şu:
" Being a celebrity-such as a famous film star or sports personality-brings problems as well as benefits."
Do you think that being a celebrity brings more benefits or more problems? Sorum şu:
Sizce bu bi arguement mı yoksa discussion mı? Yani hem yararları ve problemler mi anlatılacak?yoksa bir taraf seçilip ona göre mi yazılacak mesela sadece yararlarından bahsetme gibi... Teşekkürler
''Do you think that being a celebrity brings more benefits or more problems?'' sorusu taraf seçmeniz gerektiğini gösteriyor.
Türkçesi (çok düzgün çeviremeyebilirim ama): Sizce ünlü olmak daha fazla yarar veya daha fazla sorun mu getirir? / Bir ünlü olmanın daha fazla yarar veya daha fazla sorun mu getirdiği hakkında ne düşünüyorsunuz?
cevabınız için teşekkür ederimben de writingimi ona göre yazmıştım yani taraf seçipama cambridgen arkasındaki band6 lık örneğe baktığımda verilen örnekte adayın hem avantj hem dzavntjlarını yazp 6 aldığnı görnce kafam karıştı bnmki doğru değl mi die teşkkür ederm
Otellerde mi oluyor genellikle? Ben 22 Haziran'da İstanbul'da gireceğim. Bir gün öncesi İstanbul'a gidip arkadaşta kalacağım. Tedirginliğim işte Taksim ve Şişli'deki olaylar. Umarım bi' sıkıntı olmaz sınav yerine ulaşmaya çalışırken.Her kuruma göre değişiyor sanırım, ben Taksim ve Şişli'de girmiştim.