Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında

Ö

Öğrgörvliliği

Guest
Arkadaşlar Balıkesir işletme için itiraz dilekçesi vermek için son gün nedir? Bilen varsa acil yazabilir mi bugün mü haftaya cuma mı son?

A

Akademikkkkkk

Guest
Kara Astsubay Balıkesir işletme bölümü mülakatındaki hocaların hepsi hukuk hocasıydı,bölüm işletme olmasına rağmen hiç işletme hocası yoktu,askeri öğretim görevlisi de yoktu,çok itiraz olursa sonuçlar değişir bence.

İ

İşletme Bölümü

Guest
Kara Astsubay Balıkesir işletme bölümü için söylüyorum Danıştayın yürütmeyi durdurmasını talep etmek gerekiyor diye düşünüyorum çünkü konferans salonunda hepimizin şahit olduğu o konuşmadan sonra adaletli bir alım olmayacağı barizdi.

A

Akademikia

Guest
Arkadaşlar bu kadrolar 33/a mı yoksa 50/d ye mi tabii bir sözleşme biterse açıkta mı kalıyoruz lütfen bilginiz varsa yanıtlayın.

Ö

öğrtmgrvl

Guest
Güvenlik soruşturmasında süreç kısalmış deniliyor. Maksimum 60 iş gününde tamamlanması gerekiyormuş artık. Böyle olursa şubatın başında veya rtalarında bizlere dönüş yapılacaktır diye tahmin ediyorum

A

Akademikss

Guest
Asil kazanan arkadaşlar öğretim görevlisi kadrosu 50d ye mi yoksa 33a ya mı tabii bir de sözleşme bitince ne oluyor açıkta mı kalınıyor?

S

Sözleşme?

Guest
Hocalarım bu sözleşme nasıl oluyor bi sorun teşkil eder mi tazminat gibi dayanağı var mıdır? 2 sene sonra yenilenir mi?

Ö

Öğretmenlik

Guest
Akademikss adlı arkadaş Balıkesir için itiraz ettiğinizi yazmıştınız önceki mesajınızda itiraz edince sonucunuz mu değişti asile mi dönüştü sonucunuz merak ettim çünkü üstte asil olanların sözleşmeli mi olduğunu sormuşsunuz? Balıkesir işletme için itiraz dilekçesi verince sonucunuzda değişiklik oldu mu bilgi verebilir misiniz? teşekkürler.

ragojin

Öğrenci
Akademikss adlı arkadaş Balıkesir için itiraz ettiğinizi yazmıştınız önceki mesajınızda itiraz edince sonucunuz mu değişti asile mi dönüştü sonucunuz merak ettim çünkü üstte asil olanların sözleşmeli mi olduğunu sormuşsunuz? Balıkesir işletme için itiraz dilekçesi verince sonucunuzda değişiklik oldu mu bilgi verebilir misiniz? teşekkürler.

Detaya gel, tebrik ediyorum dikkat için.

A

Akademikss

Guest
Arkadaşlar herkes istediği kullanıcı adıyla yazabiliyor. Bakın bende o kullanıcı adıyla yazıyorum şu anda

Ö

Ögretmenlik

Guest
Balikesir isletme icin kazanan 2 Kişi kim bilen var mi? Balikesir isletme icin kaç kisi itiraz etti? Itiraz eden arkadaslar itiraz edince sonucunuzda degisiklik oldu mu ? Mulakat puanlarimizi bilmek en dogal hakkimiz onu nasil ogrenebiliriz? Balikesir isletmede bolum isletme olmasina ragmen mulakatta hic isletme hocasi olmamasi,hepsinin hukukcu olmasi cok alakasiz ve cok adaletsiz bir durumdu.

A

Akademik3935

Guest
CAcademic

Arkadaşlar güvenlik soruşturmaları ne kadar sürecek bilgisi olan var mı?

ragojin

Öğrenci
Balikesir isletme icin kazanan 2 Kişi kim bilen var mi? Balikesir isletme icin kaç kisi itiraz etti? Itiraz eden arkadaslar itiraz edince sonucunuzda degisiklik oldu mu ? Mulakat puanlarimizi bilmek en dogal hakkimiz onu nasil ogrenebiliriz? Balikesir isletmede bolum isletme olmasina ragmen mulakatta hic isletme hocasi olmamasi,hepsinin hukukcu olmasi cok alakasiz ve cok adaletsiz bir durumdu.

Ben farklı bir bölüm için itiraz ettim. Gelen cevap: "Değerlendirme sonuçları websitesinde açıklanmıştır. Talebiniz değerlendirildiğinde maddi bir hata bulunmamıştır."

Sen devletin seviye tespit sınavlarından hatırı sayılır puanlar al, hayatının üçte ikisini bu puanları almak için heder et. 10 dakikalık mülakatta üstelik doğru cevap vererek elen gitsin. Bu ne demek biliyor musun?

ALES, YDS, Üniversite mezuniyeti puanlarınız vesayetini kaybetmiştir. "Siz bunlara giriyorsunuz, tulum çıkartıyorsunuz ama biz bunları tanımıyoruz demek."

Sırf o komisyona dış kaynaktan getirilen hocaların portföyünde olan öğrenci olmadığın için kaybetmen demek.
Sen tırnak yiyerek sonuçları beklerken kimilerinin kendinden ve sonuçtan emin kahvesini yudumlayarak beklemesi demek.

Boşuna itiraz etme kardeşim. Yaptığın itirazı karşındaki insanın önce okuyup sonra anlayıp, "ben bu konuyu çözerim" inancının olması gerek. Sen zannediyor musun bu itiraz Erhan Afyoncuya gidiyor da o da "Araştırın kardeşim bakalım var mı aslı " dediğini ?

Hakem heyeti yok. Rektörlükte telefonlara çıkan yok. İtirazının karşılığı yok. Vakıf üniversitesine dönmüş MSÜ. Gidin ticaretle uğraşın, kendi işinizi kurun. Hayalini kurduğun yer kabusun da olabilir. Hayırlısı de geç.

Buna sebep olanlara da hakkını helal etme. Her yanlışın bir karşılığı var.

B

Bir Tarihçi

Guest
MSÜ adaletsiz sınav..

Ragojin arkadaşım, Erhan Afyoncunun bunlardan haberi yok mu sanıyorsun.. Tarih jürisinde bizzat kendi vardı... Bilmeyenler için söyleyim rektör bey yeniçağcı yani ihtisas alanı osmanlı.. Benim girdiğim alan inkılap tarihi yani milli mücadele ve Cumhuriyet yılları.. olmadık alan dışı sorular soruldu... Galiçya neresi dedi galiçya cephesini anlat bile demedi.. ben şu anda Ukrayna sınırlarında olan bu yeri bilemedim tabi.. Sizce bu liyakat sorusu mu..bu o garip sorulardan sadece biri. Baştan almayacakları belliymiş.. Yüksek puanlarla gittim sadece alanımdan 1soru geldi... Çıkarken rektör bana osmanlı tarihine ağırlık ver dedi.. Jüriden başka bi hoca, hocam arkadaş cumhuriyet tarihçisi dedi Erhan hoca olsun dedi.. Bunları geçtim zamanla o ilk günkü üzüntümü de atlattım ama harcadığım 2000lira yol parası çok koydu.. Doğudan gitmiştim.. Allah hepimizin yolunu açık etsin..
İlk ve son yorumum msü ile alakalı.. Bunun hesabı sorulacak elbet canınızı sıkmayın arkadaşlar..

Ö

Öğrenciyiz yine

Guest
Arkadaşlar Sizlerin mülakatında askeri öğretim görevlisi var mıydı? Yoksa sadece sivil üniversiteden gelen sivil hocalar mı vardı? Verdiğiniz cevapları kaydeden Raportör veya kamera kaydı var mıydı mülakata girdiğiniz salonda? merak ettim şimdiden teşekkürler.