Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında

İ

İtirazzz

Guest
Balıkesir işletme için şikayet ettim ben cimer'e. Aynı şikayetleri sonuçlardan şüphe duyanlar varsa yapsınlar lütfen. Adil bir alım olmadığı aşikar.
Merhabalar Akademikss kullanıcı şikayet ettiğinizi yazmıştınız şimdi 24 yaşında kazandığınızı yazdınız, nereye hangi kuruma gidip şikayetinizi yaptınız da sonucunuz değişti ? Bize de yazabilir misiniz lütfen nereye itiraz ettiniz? Belki bizim de sonucumuz değişir.

A

Akademikss

Guest
Merhabalar Akademikss kullanıcı şikayet ettiğinizi yazmıştınız şimdi 24 yaşında kazandığınızı yazdınız, nereye hangi kuruma gidip şikayetinizi yaptınız da sonucunuz değişti ? Bize de yazabilir misiniz lütfen nereye itiraz ettiniz? Belki bizim de sonucumuz değişir.

Arkadaşlar kullanıcı adını herkes kullanabilir. büyük ihtimalle o arkadaş bu arkadaş değil bakın bende akademikss adıyla yazabiliyorum.

A

Akademikasker

Guest
bu süreçte bir şey yapılması gerekiyor mu? soruşturma sürecinin zamanı ne kadar bilen var mı ?

arslanmath

Öğrenci
Süreçle ilgili her hangi bir bilgi verdiler mi peki? Dosyalar jürilerde veya güvenlik soruşturmasında gibi...

Guvenlilk sorusturmasına gecmeden once açıklanacagını yazmışlar web sitesindeki yazıda. Bunun dısında hicbir bilgi alamadım. Acıkcası torpili olan kisinin girecegi düşüncesi oluştu bende de. hayırlısı bakalım.

D

Durum

Guest
Güvenlik soruşturmasını geçen arkadaşlar var mı? Hiç bir bilgi alamıyoruz kimisi 2 ay diyor kimisi 4 ay diyor. Ne durumdayız hangi süreçteyiz hiç bir bilgimiz yok.

A

Akademikasker

Guest
arslanmath yanlış biliyorsunuz teligat Milli Savunma Bakanının imzasından sonra yapılacak. Yani güvenlik soruşturması ve arşiv taraması olumlu çıktıktan sonra Milli Savunma Bakanının imzasından sonra atamanız yapılmıştır tebligatı gelecek.... Diye biliyorum ben yazıda öyle yazıyor. Şuan Tebligat gelen var mı?

qrace07

Öğrenci
Güvenlik soruşturmasını geçen arkadaşlar var mı? Hiç bir bilgi alamıyoruz kimisi 2 ay diyor kimisi 4 ay diyor. Ne durumdayız hangi süreçteyiz hiç bir bilgimiz yok.
Dostum MSÜ'nün ilanına başvuru yapmadım ve güvenlik soruşturması aşamasında değilim ama Resmî Gazete de yayımlandı, artık güvenlik soruşturmaları maksimum 60 gün olacak.

Nokia 5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

A

Akademikasker

Guest
arkadaşlar peki bu 135 e yakın öğr gör ve arş gör aynı anda mı işe çağrılır. Yoksa soruşturması bitene gel sen gel sen mi olur yani MSB hepsini aynı anda mı imzalar ????

A

Akademikbiri

Guest
Arkadaşlar sizce Boğaziçi'nde araştırma görevlisi olmak mı yoksa Msü de öğretim görevlisi olmak mı sizce yorumlarınızı merak ediyorum. Teşekkürler.

A

Akademik123423

Guest
Academic3256

Arkadaşlar belgeleri ilçe emniyete ulaşan var mı? Teyit ettirebilen oldu mu?

A

Akademik123423

Guest
Arkadaşlar, soruşturma ile ilgili evrakları kurumlara ulaşan, duyum alan hiç yok mu?

A

Akademikbiri

Guest
Asil kazandım fakat şu an bekliyorum tebligat eve gelecek diye başka bir şey yapmam gerekir mi nereye ulaşmam gerekli asil kazanan arkadaşlar siz ne yapıyorsunuz bu süreçte?

T

Tebligatt

Guest
Hiçbirşey yapılmıyor zaten başvuruda bütün belgeleriniz alındı tebligattan sonra gidiceksin 15 gün içinde dediler