D
Dilekçeee
Guest
Balıkesiri mi kazandınız 24 yaşınızda Akademikss?
Merhabalar Akademikss kullanıcı şikayet ettiğinizi yazmıştınız şimdi 24 yaşında kazandığınızı yazdınız, nereye hangi kuruma gidip şikayetinizi yaptınız da sonucunuz değişti ? Bize de yazabilir misiniz lütfen nereye itiraz ettiniz? Belki bizim de sonucumuz değişir.Balıkesir işletme için şikayet ettim ben cimer'e. Aynı şikayetleri sonuçlardan şüphe duyanlar varsa yapsınlar lütfen. Adil bir alım olmadığı aşikar.
Hocam okulla görüştünüz mü siz? Ben arıyorum ama ulaşamıyorum.
- - - Güncellendi - - -
Hocam siz okulla görüşebildiniz mi? Ben ulaşamıyorum.
Merhabalar Akademikss kullanıcı şikayet ettiğinizi yazmıştınız şimdi 24 yaşında kazandığınızı yazdınız, nereye hangi kuruma gidip şikayetinizi yaptınız da sonucunuz değişti ? Bize de yazabilir misiniz lütfen nereye itiraz ettiniz? Belki bizim de sonucumuz değişir.
Yok hocam benimki Balıkesir değil başka kadroBalıkesiri mi kazandınız 24 yaşınızda Akademikss?
Telefonla ulastım fakat ne zaman acıklanacagına dair hic bir bilgi alamadım.
Süreçle ilgili her hangi bir bilgi verdiler mi peki? Dosyalar jürilerde veya güvenlik soruşturmasında gibi...
Dostum MSÜ'nün ilanına başvuru yapmadım ve güvenlik soruşturması aşamasında değilim ama Resmî Gazete de yayımlandı, artık güvenlik soruşturmaları maksimum 60 gün olacak.Güvenlik soruşturmasını geçen arkadaşlar var mı? Hiç bir bilgi alamıyoruz kimisi 2 ay diyor kimisi 4 ay diyor. Ne durumdayız hangi süreçteyiz hiç bir bilgimiz yok.
Teşekkür ederim hocamDostum MSÜ'nün ilanına başvuru yapmadım ve güvenlik soruşturması aşamasında değilim ama Resmî Gazete de yayımlandı, artık güvenlik soruşturmaları maksimum 60 gün olacak.
Nokia 5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.