Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında

A

Akademikmsüögr

Guest
Sadece bekliyorum. Eve çevreye gelen soran vs de yok. Gelenler veya bir hareketlilik olan var mı?

Miray95

Öğrenci
Merhabalar,

Özel bir üniversitede yüksek lisans öğrencisiyim tez dönemindeyim ve iş hayatıma msü de devam etmek istiyorum.
Bir kadın olarak öğretim üyesi olabilir miyim? Kadın erkek oranları nasıl ?

B

biraday

Guest
KHO'da Dr öğretim üyesi olarak görev yapan hocalarımızdan çalışma şartları ile ilgili yorum alabilir miyiz? Şimdiden teşekkürler.

H

haberhBERR

Guest
Bir haber alan yok mu ? Tebligatın eve gelip bize ulaşmadan dönme ihtimali var mıdır?

A

Akademikkkk1

Guest
Arastirma gorevlisi kadrosunu kazandim da kadro 33/a mi 50/d mi biliyor musunuz acaba

A

AkademikF234

Guest
Msü nün soruşturma belgelerini kurumlara hangi tarihte gönderdiğini bilen var mı?

A

Akademikbiri

Guest
Boğaziçi'nde araştırma görevlisi olmak mı msüde öğretim görevlisi olmak mı Boğaziçi mezunuyum bu arada? Yorumlarınızı merak ediyorum arkadaşlar ?

Genel olarak uzun süreli iş güvencesi aranıyorsa öğretim görevliliği. Akademik yönden ilerleme ve kendini geliştirme ise Boğaziçi araştırma görevlisi ki mezunu olduğunuz üniversiteyi siz daha iyi değerlendirebilirsiniz.

Guvenlik sorusturmasi icin egm veya valilikten bilgi Alan oldu mu

- - - Güncellendi - - -

Sehirlere gore degisiyor bunun suresi surecle ilgili bilgisi olanlar paylasirsa seviniriz.

A

Akademikbiri

Guest
Arkadaşlar öğretim görevlisi kadrosu msü de 33/a mı yoksa 50/d mi ? Bir de öğretim görevlisi mi yoksa araştırma görevlisi mi daha garanti ? Yanıtlarsanız sevinirim. Teşekkürler:)

B

Bitmezzz

Guest
15 gün önce CİMER'e yazarak soruşturma sürecim hakkında bilgi talep etmiştim. Gelen yazıya göre, kendilerine ulaşan herhangi bir güvenlik soruşturması dosyası yokmuş. Okulu aradım onlar da soruşturmaları sadece emniyetin değil diğer kurumlar tarafından da yürütülebileceğini belirterek MİT'i ima ettiler. Ayrıca, şimdiye kadar kimsenin soruşturmasının da bitmediğini söylediler.