Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında

S

soruşturma

Guest
Cimer’e yazdığımda msb personel temin tarafından yazışma/ değerlendirme beklenildiği belirtildi

ozaycan28

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, ben hava astsubay myo yedek aday olarak kazanmıştım. Bugün polis memuru geldi ve soruşturma yapıldığını söyledi. Bu durum nedir, acaba asil adayın soruşturması olumsuz mu sonuçlanmış demek?

A

Akademik38

Guest
Sadece sizden duyduk hocam? Başka haber alan var mı acaba ? Asillerden evine polis gelen ?
Merhaba arkadaşlar, ben hava astsubay myo yedek aday olarak kazanmıştım. Bugün polis memuru geldi ve soruşturma yapıldığını söyledi. Bu durum nedir, acaba asil adayın soruşturması olumsuz mu sonuçlanmış demek?

A

Akademikksss

Guest

Hocam hangi ilde oturuyorsunuz? Muhtemelen yedek ve asilin beraber yürütülüyor soruşturma aşaması. Soruşturma tamamlandıktan sonra 15 gün içerisinde asil aday başvurusunu gerçekleştirmezse size geçecek kadro hakkı.

A

Akademiksppre

Guest
sizce ne zaman başlanır göreve? hiçbir bilgisi olan yok mu? 3. aya doğru gidiyoruz...

ozaycan28

Öğrenci
İstanbul'da oturuyorum.
Polis memuru geldi, genel sorular sordu.
-Kaç yıldır bu evde oturuyorsunuz?
-Eğitim durumunuz?
-Kaç kardeşsiniz v.b
Milli Savunma Üniversitesinin sitesinde ilk önce asil adayın soruşturmasının yapılacağı daha sonra yedek adaya geçileceği yazıyordu bu yüzden acaba olumsuz mu sonuçlandı diye merak ettim açıkcası. Kimden net bilgi alabilirim?

Y

Yenibilgi

Guest
Son aldığım bilgiyi açıklıyorum...
Arkadaşlar MSÜ'yü aradım ve bana soruşturmanın devam ettiğini tamamlanmadığını 2-7 ay süreceğini, bugünü baz alarak tahmini 2-3 ay daha devam edeceğini söylediler. Tebligatın iadeli taahhütlü yapılacağını. Tebligatın çıktığına dair bilgilendirmenin telefon ile yapılabileceğini(gerekli gördükleri takdirde) söylediler. Bekliyoruz, inşallah herhangi bir sıkıntı çıkmadan alnımızın akıyla bu süreci atlatacağız.

ihtimaller

Öğrenci
Arkadaşlar şimdi haber aldım, kardeşimle farklı yerlerde ikamet ediyoruz ve kardeşimin komşularına polis giderek bilgi almış. Diğer arkadaşta bir hareket yok şuanda

A

Akademil

Guest
Arkadaşlar şimdi haber aldım, kardeşimle farklı yerlerde ikamet ediyoruz ve kardeşimin komşularına polis giderek bilgi almış. Diğer arkadaşta bir hareket yok şuanda
Hocam sizin ikametgahınız resmi olarak kardeşinizin bulunduğu yerde mi yoksa oturduğunuz yerde mi? Benim de aynı durum söz konusu , ikametgahım oturduğum yerden farklı bir yerde acaba polis hangisine gidiyor

ihtimaller

Öğrenci
Hocam sizin ikametgahınız resmi olarak kardeşinizin bulunduğu yerde mi yoksa oturduğunuz yerde mi? Benim de aynı durum söz konusu , ikametgahım oturduğum yerden farklı bir yerde acaba polis hangisine gidiyor

Hocam ailemin yaşadığı yerde gözüküyor ikametgahım fakat doktora yaptığım için farklı bir şehirde yaşıyorum. Kardeşim ise evli ve onun ikametgahı da farklı bir şehirde. Muhtemelen aile bireylerinin yaşadığı yerleri tespit ediyorlar ve gidiyorlar. Sanıyorum ki oturduğunuz yere değil, ikametgahınızın bulunduğu yere gideceklerdir. (Merak edenler için diğer
asil bekleyen arkadaşta hala bir gelişme yok).

ihtimaller

Öğrenci

Hocam ikametgahım ailemin yanında fakat ben doktora yaptığım için başka bir şehirde yaşıyorum. Kardeşimin ise ikametgahı ve oturduğu adres aynı olup oda bizden farklı şehirde yaşamakta. Dolayısıyla ikametgah adresinize geleceklerdir diye düşünüyorum. Gelişmeleri buradan yazacağım. (diğer asil bekleyen arkadaşımda da bir hareketlilik yok şuan için)

A

Akademik_PhD

Guest
Arkadaşlar,
DAMYO asil adayım,
İkamet Antalya,
15.01.2018 tarihinde polis geldi sadece şuanki doktora eğitimimle ilgili birkaç soru sordu ve hayırlı olsun problem yok dedi gitti.
Merak etmeyiniz bulunduğunuz vilayete çoktan gelmiştir dosyanız bugün yarın polis gelir.
Sorunsuz bir soruşturma diliyorum herkese.

A

Akademikbiri

Guest
Arkadaşlar merak ettiğim bir şey var şimdi ben yüksek lisans yapıyorum ve öğretim görevlisi kadrosunu asil kazandım çok şükür oldu ki yüksek lisansımı azami sürede tamamlayamadım bir sorun olur mu bir de bu kadrolar 33/a mı?
Teşekkürler.