A
Akamsüakademik
Guest
Arkadaşlar var mı bir gelişmesi olan veya herhangi bir bilgisi olan ?
Merhaba arkadaşlar, ben hava astsubay myo yedek aday olarak kazanmıştım. Bugün polis memuru geldi ve soruşturma yapıldığını söyledi. Bu durum nedir, acaba asil adayın soruşturması olumsuz mu sonuçlanmış demek?
Merhaba arkadaşlar, ben hava astsubay myo yedek aday olarak kazanmıştım. Bugün polis memuru geldi ve soruşturma yapıldığını söyledi. Bu durum nedir, acaba asil adayın soruşturması olumsuz mu sonuçlanmış demek?
Arkadaşlar bende asilim ve tanıdığım bir arkadaşta var asil olan, bizde bir hareketlilik yok.
Hocam sizin ikametgahınız resmi olarak kardeşinizin bulunduğu yerde mi yoksa oturduğunuz yerde mi? Benim de aynı durum söz konusu , ikametgahım oturduğum yerden farklı bir yerde acaba polis hangisine gidiyorArkadaşlar şimdi haber aldım, kardeşimle farklı yerlerde ikamet ediyoruz ve kardeşimin komşularına polis giderek bilgi almış. Diğer arkadaşta bir hareket yok şuanda
Hocam sizin ikametgahınız resmi olarak kardeşinizin bulunduğu yerde mi yoksa oturduğunuz yerde mi? Benim de aynı durum söz konusu , ikametgahım oturduğum yerden farklı bir yerde acaba polis hangisine gidiyor
Hocam sizin ikametgahınız resmi olarak kardeşinizin bulunduğu yerde mi yoksa oturduğunuz yerde mi? Benim de aynı durum söz konusu , ikametgahım oturduğum yerden farklı bir yerde acaba polis hangisine gidiyor