Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında

MSUOG

Öğrenci
Arkadaşlar merak ettiğim bir şey var şimdi ben yüksek lisans yapıyorum ve öğretim görevlisi kadrosunu asil kazandım çok şükür oldu ki yüksek lisansımı azami sürede tamamlayamadım bir sorun olur mu bir de bu kadrolar 33/a mı?
Teşekkürler.

Sorun olacağını sanmıyorum çünkü 2 yıl tecrübe yada yüksek lisans yapıyor olma şartı vardı girmek için. siz girip tekrar sözleşme yenileyeceğiniz zaman zaten 2 yıllık tecrübeniz olmuş olacak.

A

Akademikiaaa

Guest
Ben de merak ediyorum öğretim görevlisi kadrosu 33/a mı 50/d mi başvururken yazmıyordu bilen varsa yazarsa çok iyi olur.

A

Akademik Forums

Guest
başka soruşturması tamamlanan derken? soruşturması biten kimse yoktu en son yanlış hatırlamıyorsam

A

Akademik38

Guest
Damyo’dan soruşturma için emniyetten görevlilerin geldiğini söyleyen bir arkadaşımız olmuştu hocam. Muhtemelen bitti o yazıdan anladığım bakanlığa yazarlar sonrasında tebliğat işi toplu mu olacak bilmiyorum.

A

Akademikfff

Guest
Akademik dönem 18 şubatta başlıyor o yüzden o güne kadar yetiştirirler diye düşünüyorum

zdenka

Öğrenci
Emniyete soruşturma emrinin yeni gelmiş olması, 60 iş günlük soruşturma süresinin daha yeni başlayacağı anlamına mı geliyor? Eğer öyleyse bu zamana kadar neredeydi bu belgeler?

akademia1

Öğrenci
50d yada 33a ile ilgili bir bilgisi var mı öğretim görevlisi kadrosu için

Hocam öğretim görevliliğinde 33a -50d diye bir şey yok, araştırma görevlileri için o. Zaten artık 33a ile onlar için de alım yok. Siz sözleşmeli gireceksiniz. Belli bir süre sonra sözleşmeniz yenilenecek ya da yenilenmeyecek. Ama ekstrem bir durum yoksa yenileniyor bildiğim kadarıyla.