A
Akademik Forev
Guest
4-5 ayı bulacak anlaşılan arkadaşlar... görülen hava o yönde
Hocam öğretim görevliliğinde 33a -50d diye bir şey yok, araştırma görevlileri için o. Zaten artık 33a ile onlar için de alım yok. Siz sözleşmeli gireceksiniz. Belli bir süre sonra sözleşmeniz yenilenecek ya da yenilenmeyecek. Ama ekstrem bir durum yoksa yenileniyor bildiğim kadarıyla.
Merhaba arkadaşlar, daha önce kardeşimin evine polislerin gittiğini buraya yazmıştım. Bugün diğer arkadaşımın evine de polis gittiği bilgisi aldık. Gelişmeler oldukça buraya yazmaya devam edeceğim. Herkese iyi günler.
Son aldığım bilgiyi açıklıyorum...
Arkadaşlar MSÜ'yü aradım ve bana soruşturmanın devam ettiğini tamamlanmadığını 2-7 ay süreceğini, bugünü baz alarak tahmini 2-3 ay daha devam edeceğini söylediler. Tebligatın iadeli taahhütlü yapılacağını. Tebligatın çıktığına dair bilgilendirmenin telefon ile yapılabileceğini(gerekli gördükleri takdirde) söylediler. Bekliyoruz, inşallah herhangi bir sıkıntı çıkmadan alnımızın akıyla bu süreci atlatacağız.
Allah aşkına 7 ay nedir arkadaşlar? Neresi bu aradığınız birim bizde arayalım. 7 ay soruşturma + 3 ay sınav 10 ay boyunca boşluktasın! Yani gerçekten süper
Beğenmiyorsanız MSÜ'yü arayıp göreve başlamak istemediğinizi belirtebilrsiniz. Görev aşkıyla yanıp tutuşan onlarca yedek var, onlar sizin yerinize göre başlamaktan gurur duyacaklardır!
Beğenmiyorsanız MSÜ'yü arayıp göreve başlamak istemediğinizi belirtebilrsiniz. Görev aşkıyla yanıp tutuşan onlarca yedek var, onlar sizin yerinize göre başlamaktan gurur duyacaklardır!
Bende bunu çok merak ediyorum yüksek lisans yapıyorum öğretim görevlisi kadrosunu kazandım acaba okula gitmemize izin verirler mi?