Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında

A

Akademikforummm

Guest
Hocam öğretim görevliliğinde 33a -50d diye bir şey yok, araştırma görevlileri için o. Zaten artık 33a ile onlar için de alım yok. Siz sözleşmeli gireceksiniz. Belli bir süre sonra sözleşmeniz yenilenecek ya da yenilenmeyecek. Ama ekstrem bir durum yoksa yenileniyor bildiğim kadarıyla.

Hocam öğretim görevlilerinin geneli için sözleşme söz konusudur. Söylediğiniz gibi yenilenecek yada yenilenmeyecek bir durum söz konusu değildir. Bu tip kadrolar ''çakılı'' diye adlandırdığımız kadrolardandır. Dolayısıyla herhangi bir disiplin vb. suçlar işlemediğiniz sürece yeriniz sağlamdır.

ihtimaller

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, daha önce kardeşimin evine polislerin gittiğini buraya yazmıştım. Bugün diğer arkadaşımın evine de polis gittiği bilgisi aldık. Gelişmeler oldukça buraya yazmaya devam edeceğim. Herkese iyi günler.

A

Akademik38

Guest
Merhaba hocam, hayırlı olsun. Kardeşiniz hangi okulu kazandı acaba ???
Merhaba arkadaşlar, daha önce kardeşimin evine polislerin gittiğini buraya yazmıştım. Bugün diğer arkadaşımın evine de polis gittiği bilgisi aldık. Gelişmeler oldukça buraya yazmaya devam edeceğim. Herkese iyi günler.

A

Akademikyda

Guest
Son aldığım bilgiyi açıklıyorum...
Arkadaşlar MSÜ'yü aradım ve bana soruşturmanın devam ettiğini tamamlanmadığını 2-7 ay süreceğini, bugünü baz alarak tahmini 2-3 ay daha devam edeceğini söylediler. Tebligatın iadeli taahhütlü yapılacağını. Tebligatın çıktığına dair bilgilendirmenin telefon ile yapılabileceğini(gerekli gördükleri takdirde) söylediler. Bekliyoruz, inşallah herhangi bir sıkıntı çıkmadan alnımızın akıyla bu süreci atlatacağız.

Üniversitenin hangi birimini aradınız acaba ben de aramak istiyorum

A

Akade3564

Guest
Eve polisler geldi bir hafta önce. 15 20 güne belli olur vs bir şeyler dedi biri. Sizce bu iş daha ne kadar sürer?

A

Akademik38

Guest
Bakanlığa gönderilir netice bakanın onayı ile atama işlemlerimiz başlaması inçin size tebligat gönderilir. Şöyle bir durum da var soruşturması olumlu neticelenenlere sırayla olabileceği gibi toplu halde herkesin soruşturmasının bitmesi de beklenebilir. Geçen yıl alınan okutmanlar toplu halde çağırılmış. Tabi bu yıl bu şekilde mi olur bilmiyorum. Sadede tahmin ama toplu bir şekilde çağırım yapılacağını düşünüyorum.

A

Akademikkolay

Guest
Allah aşkına 7 ay nedir arkadaşlar? Neresi bu aradığınız birim bizde arayalım. 7 ay soruşturma + 3 ay sınav 10 ay boyunca boşluktasın! Yani gerçekten süper

M

MSÜbeklebeni

Guest
Allah aşkına 7 ay nedir arkadaşlar? Neresi bu aradığınız birim bizde arayalım. 7 ay soruşturma + 3 ay sınav 10 ay boyunca boşluktasın! Yani gerçekten süper

Beğenmiyorsanız MSÜ'yü arayıp göreve başlamak istemediğinizi belirtebilrsiniz. Görev aşkıyla yanıp tutuşan onlarca yedek var, onlar sizin yerinize göre başlamaktan gurur duyacaklardır!

zdenka

Öğrenci
Beğenmiyorsanız MSÜ'yü arayıp göreve başlamak istemediğinizi belirtebilrsiniz. Görev aşkıyla yanıp tutuşan onlarca yedek var, onlar sizin yerinize göre başlamaktan gurur duyacaklardır!

Ne alakası var nasıl bir kafa yapısıdır bu? Resmi soruşturma süresi 60 iş günü zaten. Sürecin bunu katlıyor olmasına sitem etmek suç mu? Herkes planlarını buna göre ayarlıyor ve süreç bekleneni aşınca zarar edebiliyor belli ki sizin öngöremeyeceğiniz nedenlerden dolayı. İnsanların, bir şeylerin zamanlıca olmasını istemek yerine göreve başlamaktan vazgeçeceğini düşünüyorsanız çok beklersiniz.

A

Akademikkolay

Guest

bakın beyefendi, saçma sapan ithamlarda bulunmayın!!! Benim bu iş için kaç yıl çalışıp çabaladığımı siz bilemezsiniz. Bir insanın sadece sürecin daha az sürede bitmesini istemesi asla ve asla o görevin aşkıyla yanmamadığını göstermez... Biz görevimizi yapmaktan gurur ve onur duyuyoruz. Bunu ölçmeye sizin o klavyeniz yetmez....

A

Akademi567

Guest
Kazandığı okula gidip de çalışma koşulları hakkında bilgi alan varsa yazarsa sevinirim. Lisansüstü eğitime izin durumu nasıldır vs

A

Akademikbiriii

Guest
Bende bunu çok merak ediyorum yüksek lisans yapıyorum öğretim görevlisi kadrosunu kazandım acaba okula gitmemize izin verirler mi?

akademia1

Öğrenci
Bende bunu çok merak ediyorum yüksek lisans yapıyorum öğretim görevlisi kadrosunu kazandım acaba okula gitmemize izin verirler mi?

Hocam biz belgeleri vermek için beklerken oradaki görevlinin bize söylediği şey orada her şeyden önce bir çalışan olduğumuz, programımızın uygunluğuna göre eğitimimize izin verilebileceği ama buna çok da güvenmememiz üzerineydi. izin verilmemesi söz konusu olabilir.

A

Akademi234

Guest
Belgeleri verirken orda görevli bir okutman y.lisans yaptığını söylemişti, ayrıca personel daireyi aradığımda da izin verileceği vs yolunda birşeyler söyledi. Ancak genel olarak güvensiz bir durum söz konusu. Birebir danışacağım kimseyle muhatap olamıyorum, net bilgi edinemiyorum. Bence y.lisansa izin olayı bir lüks değil. Belli bir seviyedeki insanın önünü kesmek doğru olmaz. Umarım o anlayış vardır

A

Akademik38

Guest
Tebligatı gelen oldu mu acaba ? Benim de dosyam gelmedi fakat gelen arkadaşlar olmuştu onların işlemler tamamlandın mı ?