Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında

A

Akademik38

Guest
Ben dahil birçok arkadaşımızın sanırım ders döneminde 2. yarıyılı. Tez sürecinde de bu sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Ki bu gidişle yakın zamanda da çağırılmayız 2. yarıyılımızı da geçiririz diye düşünüyorum.
Belgeleri verirken orda görevli bir okutman y.lisans yaptığını söylemişti, ayrıca personel daireyi aradığımda da izin verileceği vs yolunda birşeyler söyledi. Ancak genel olarak güvensiz bir durum söz konusu. Birebir danışacağım kimseyle muhatap olamıyorum, net bilgi edinemiyorum. Bence y.lisansa izin olayı bir lüks değil. Belli bir seviyedeki insanın önünü kesmek doğru olmaz. Umarım o anlayış vardır

A

Akademik345

Guest
Ne zaman çağrılacağımız belli olsaydı ona göre ders alacaktım eğer gelecek sene başlayacaksak derslerimi bu dönem bitirecektim yok bu dönem başlarsak az alırdım ki problem olmasın

A

Akifileasım

Guest
Arkadaşlar merhaba. Bende yedek listedeydim. Dolayısıyla kazanamamıştım. Fakat güvenlik soruşturması için evime emniyetten gelenler oldu. Yedek listede olduğu halde güvenlik soruşturması süreci başlayan oldu mu?

A

Alalalala

Guest
Arkadaşlar merhaba. Ben yedek listedeydim. Fakat güvenlik soruşturması için geldiler emniyetten. Aranızda aynı durumu yaşayan var mı?

A

akademikus111

Guest
Arkadaşlar bundan 10 gün önce ilçe emniyete sordum dosyam gelmemişti ve sağolsun oradaki görevli polis memuru il emniyeti aradı. İl emniyetteki memur MSB'den dosyaların geldiğini fakat daha dosyaların incelenmeden MSB'nin bu dosyaları tekrar geri istediğini ve soruşturmayı kendilerinin yapacağını söyledi. Hatta şuan daha kimin bakacağı tam net değilmiş sanırım dedi. Böyle bir duyum alan veya bilgi edinen var mı acaba aranızda ? İkinci döneme yetişmeyecek gibi duruyor anladığım kadarıyla ama umarım en kısa zamanda sonuçlanır ve görevimize başlarız. Kazanan arkadaşları da tebrik ediyorum tekrardan.

A

Akademikkkssss

Guest
Eğitim öğretim hakkı

Arkadaşlar üşendiğinizden geriye dönük okumuyorsunuz sayfaları, gün içerisinde yüksek lisans yasak söylenen siz ders yükü için alındınız yapmanıza gerek yok, ilk başta okutman olarak alım oldu sonra ünvan değişikliği ile öğretin görevlisi olundu, bu kadeoların ortaya çıkış amacıda ders yükü olduğu için onu uyguluyorlar, dekanlık personeli olursanız yada enstitü akşam 5 ten sonra özel üniversite bulup yaparsınız alay a bağlı çalışırsanız besciler gibi iş yükü artar akşamda yapamazsınız, ileriye dönük olur olmaz bilemem çünkü ilk baştan beri izin verilmediği için izin verilince 200 kişi yapmak isteyecek personel açığı çıkacak zor , ben yapıyorum diyen okutman (öğr.gör.) dediğiniz akşam yada hafta sonu yapar gündüz yapamaz, bakın 1. Sayfadan iti baren okursanız içeride yaşayacaklarınız bazı aekadaşlar tarafından yazılmış okumanızı tavsye ederim sivil üniversitelerle karıştırmayın, en basitinden öğrenci olmadığında bile 20 günlük izin hakkınız dolduğunda bir yere kıpırdayamazsınız sivil üniversite ile karıştırmayın

Benim lisanstan bir arkadaşım subay askeri öğretim görevlisi olarak Balıkesir e atanmış geçen hafta, onlarında güvenlik soruşturması beş ay sürmüş sürecin sonunda kendisini arayıp pazartesi günü ders vereceği okula çağırmışlar söylediğine göre direkt ders vermeye başlayacakmış. Okula başladıktan sonra durumla ilgili gelişmeleri buradan paylaşacağım iyi günler.(oryantasyon la ilgili bilgi verilmemis)

A

Akademik1122113

Guest
Benim lisanstan bir arkadaşım subay askeri öğretim görevlisi olarak Balıkesir e atanmış geçen hafta, onlarında güvenlik soruşturması beş ay sürmüş sürecin sonunda kendisini arayıp pazartesi günü ders vereceği okula çağırmışlar söylediğine göre direkt ders vermeye başlayacakmış. Okula başladıktan sonra durumla ilgili gelişmeleri buradan paylaşacağım iyi günler.(oryantasyon la ilgili bilgi verilmemis)

Merhabalar arkadaşınız bizim ilana mı başvuru yapmıştı ? Birde güvenlik soruşturmasında evine polis geldikten kaç gün sonra aramışlar bilgi verebilir misiniz ? Diğer konularda ki gelişmeler hakkında ki bilgilendirmelerinizi de merakla bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

A

Akademiksaa

Guest

Asker mi kendisi bizim gibi sivil or gor degil sanirim

A

Akademik38

Guest
Merhaba hocam. 8 Şubat zaten asker öğretim görevlilerinin mezuniyeti. Benim de yakın arkadaşım mezun oluyor. Ama onların işleyişle bizimkiler oldukça farklı. 30 Ekim’de eğitime başlamışlardı.

Arkadaşlar merhaba. Bende öğretim görevlisi olmak için başvurmuştum. Fakat asil kazanamadım. Yedek listedeyim. Ama güvenlik soruşturması icin eve geldiler. Ayni durumu yaşayan oldu mu acaba? Ne düşünmem gerektiğini bilemedim.

akademia1

Öğrenci
Arkadaşlar merhaba. Bende öğretim görevlisi olmak için başvurmuştum. Fakat asil kazanamadım. Yedek listedeyim. Ama güvenlik soruşturması icin eve geldiler. Ayni durumu yaşayan oldu mu acaba? Ne düşünmem gerektiğini bilemedim.

Muhtemelen yedek ile asil adayın soruşturması beraber yürütülüyordur. Bir aksilik olması durumunda (güvenlik soruşturmasının olumsuz geçmesi, asil adayın vazgeçmesi vb.) siz atanırsınız, bu kadar.

A

Akademik38

Guest
Arkadaşlar bir whatsapp grubu kursak bu şekilde iletişim halinde olsak iyi olmaz mı ?

A

Akademikksa

Guest
Asile polis gelmemişken yedeğe gelmiş durum da söz konusu , okuldan bilgi alan varsa paylaşalım arkadaşlar