mum çiçeği
Öğrenci
bucayı izmirden saymak ne kadar doğru bilemedim şu 80 üstü 250 kişi hiç saymasın zaten
bucayı izmirden saymak ne kadar doğru bilemedim şu 80 üstü 250 kişi hiç saymasın zaten
buca da izmirden sayılır gayet tabi
83. ist ve ank daha yoğunlukta tercih edilir sanıyorum.puanın kaç acep
83. ist ve ank daha yoğunlukta tercih edilir sanıyorum.
benim de 81 ben de öyle umuyorum ama nedense burda dokuz eylül bi övülmüş bi övülmüş birde şu 250 kişi ürküttü beni
senin olur rahat ol sen ben ikinci tercih ne yazayım onu düşünüyrm olur da buca da olsa izmire dönemez isek
hocam puanım 83.760 ilk olarak izmir dokuz eylül sonra istanbul boğaziçi ve de ankara odtü diye düşünüyorum. Ankara istanbul 2-3 değişebilir şimdilik ama ilk tercihim dokuz eylül olacak sanırım. tercihlerimde ilk önce tabiki de eğitimin kalitesi ön planda, daha sonra aileye yakınlık vs gibi faktörler hocam sizin durumlar nasıl ?
Benim puanım da 82.675, ilk tercihime İzmir'i yazacağım.
Evet, evim Dokuzçeşmeler'e 5 dakika falan zaten, bu arada gelmeyi düşünen ya da gelen arkadaşlara her türlü konuda yardımcı olabilirim iletişime geçmeleri halinde.
o mümkün değil diye düşünüyorum, her ikisi de dokuz eylülün üstünde kapatır.. ilk sıraya izmir yazacaksan geri kalanını çok düşünme ama yine de istediğin şekilde sırala bence
umarım 9 eylül olurda çok düşünmem gerekmez..
olur olur izmir hazırlıklarına başlayın bence, seninki olmalı ki bana da sıra gelebilsin
İzmire yakınsınız sanırım ya da izmirdesiniz. Benim sizden yaklaşık 4 puan düşük hocam, ben yakınlığa göre değil direk kaliteye göre yapıcam çünkü korkuyorum geçemezsem diye üniversitemin söylediğine göre iki sene değil bir sene hakkım var sayılır seneye mayıs ya da temmuzda bitiyo hakkın dediler çünkü o yüzden odtü boğaziçi.... anket sonucuna yakın bir sıra izleyeceğim bakalım nasip sonuçlar belli olunca da haberleşelim hocam olur ya aynı yere düşeriz ihtiyaç olacak bir durum olur vs.
benim de tercih nedenim aynı.bunu merak ediyorum.izmirde oturmayıp tercih etmek isteyen çok olr mu diye..
Evet, evim Dokuzçeşmeler'e 5 dakika falan zaten, bu arada gelmeyi düşünen ya da gelen arkadaşlara her türlü konuda yardımcı olabilirim iletişime geçmeleri halinde.